Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μια Ελληνίδα στο πλευρό τού Τζέιμς Φράνκο

Η όμορφη Αννα Μύρα στο πλευρό του γοητευτικού Αμερικανού ηθοποιού στην ταινία «I’m Michael»

Μια πανέμορφη Ελληνίδα, την Αννα Μύρα, θα έχει στο πλευρό του ο Τζέιμς Φράνκο στην ταινία «I’m Michael» που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016. Ο γοητευτικός Αμερικανός ηθοποιός υποδύεται έναν γκέι ακτιβιστή και εκδότη περιοδικού, ο οποίος αφοσιώνεται στον Θεό και «θεραπεύεται» από την ομοφυλοφιλία. Η Αννα δεν είναι απλώς μια Ελληνίδα που προσπάθησε να κάνει καριέρα στο Λος Αντζελες, αλλά μια ενζενί που έχει ξεκινήσει ήδη τα βήματά της στη Μέκκα του σινεμά. Στην ταινία, εκτός από τον Φράνκο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, συμμετέχουν η Ντάριλ Χάνα, η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς, Εμα, και ο Ζάκαρι Κουίντο που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από το σίριαλ «The slap» που προβλήθηκε από τον Alpha.

«Η ταινία που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική έχει προβληθεί στο Sundance Festival του Ρόμπερτ Ρέντφορντ αλλά και στο Βερολίνο. Οπως μας ενημέρωσαν, μετά τις ΗΠΑ θα προβληθεί και στην Ευρώπη, αλλά δεν ξέρουμε πότε» λέει στην «Espresso» η Αννα και η επόμενη ερώτηση δεν θα μπορούσε παρά να είναι για τον γοητευτικό Φράνκο. «Ο Τζέιμς είναι καταπληκτικός και πολύ ευγενικός. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ήταν όλη μέρα στο πλατό και το βράδυ, ακούραστος, πήγαινε στο θέατρο. Στα γυρίσματα δεν σου έδινε την εντύπωση ότι είναι σταρ, όλοι οι συνεργάτες, εξήντα άτομα επιτελείο, ήταν ίσοι και αυτό με εντυπωσίασε» επισημαίνει η ηθοποιός, που υποδύεται τη σύμβουλο του ήρωα, η οποία τον βοηθάει να βρει τον εαυτό του και να ξεπεράσει τα προβλήματά του.

Γοητευτικός

«Είναι πολύ γοητευτικός, προσιτός και πολύ ταλαντούχος» συμπληρώνει για τον σταρ, στο βιογραφικό του οποίου περιλαμβάνονται φιλμ όπως τα «Spider-Μan», «127 ώρες», «Eat, pray, love», «Τριστάνος και Ιζόλδη».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί και η εντυπωσιακή Ντάριλ Χάνα. «Δεν είχα κάποια σκηνή μαζί της, αλλά συναντιόμασταν στο ίδιο δωμάτιο για να μακιγιαριστούμε και να φτιάξουμε τα μαλλιά μας. Είχε τον “αέρα” της σταρ, όμως ήταν πολύ αγχωμένη για την εικόνα της» αποκαλύπτει η Ελληνίδα ηθοποιός. Η Αννα μόλις τελείωσε τις σπουδές της έφυγε για την Αμερική προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική. Εκεί σπούδασε στο φημισμένο Actors Studio στη Νέα Υόρκη, όπου είχε ως καθηγητές μεγάλους ηθοποιούς, όπως τους Ελεν Μπέρστιν, Αλεκ Μπάλντουιν, Ντάνι ντε Βίτο, αλλά και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. «Μου λείπει η Ελλάδα και συνήθως την επισκέπτομαι τα Χριστούγεννα, φέτος όμως -λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων- δεν το κατάφερα. Αν υπήρχε κάποια δουλειά, ευχαρίστως θα καθόμουν περισσότερο» καταλήγει η γοητευτική Αννα Μύρα.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...