Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Πλωτό «υπερθέαμα» έδεσε στον Πειραιά

Το πολυτελέστατο «Quantum of the Seas» με χωρητικότητα 4.905 επιβατών είναι το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Μια πλωτή… πολιτεία έδεσε χθες για λίγες ώρες στο λιμάνι του Πειραιά και έκλεψε τις εντυπώσεις! Δικαιολογημένα, αν αναλογιστεί κάποιος ότι πρόκειται για το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το πρώτο τέτοιου μεγέθους που φτάνει στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο που πλέει στα νερά της Μεσογείου. Η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία στην περίπτωση του «Quantum of the Seas»: ζυγίζει 167.800 τόνους, τα 18 καταστρώματά του φτάνουν σε ύψος τα 92 μέτρα, έχει 347 μέτρα μήκος, χωρητικότητα 4.905 επιβατών, οι οποίοι μπορούν να φιλοξενηθούν σε συνολικά 2.090 καμπίνες, και 1.500 μέλη πληρώματος. Οι υπερπολυτελείς παροχές του περιλαμβάνουν καζίνο, γήπεδα μπάσκετ, εστιατόρια με κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο, τοίχο αναρρίχησης, ειδική πίστα για συγκρουόμενα, τεράστια κινηματογραφική αίθουσα, χώρους παραστάσεων, προσομοιωτές σέρφινγκ και ελεύθερης πτώσης. Το πλέον εντυπωσιακό είναι τα εξειδικευμένα βιονικά… ρομπότ (!) που βρίσκονται πίσω από τα μπαρ του πλοίου, δημιουργώντας περίτεχνα κοκτέιλ για τους απαιτητικούς επιβάτες.

Προορισμός

Το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο που ανήκει στην εταιρία Royal Carribean International (RCI) μοιάζει να αποτελεί ένα πλωτό θαύμα! Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην RCI τον Οκτώβριο του 2014, ενώ το παρθενικό ταξίδι του ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου του 2014. Το «Quantum of the Seas» ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Ντουμπάι και ο Πειραιάς ήταν ένας από τους ενδιάμεσους σταθμούς του. Μάλιστα, αρκετοί από τους επιβάτες του αποβιβάστηκαν το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να κάνουν μια σύντομη ξενάγηση στην Αθήνα και επέστρεψαν το απόγευμα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Πάντως, όσον αφορά το κόστος μιας τέτοιου είδους κρουαζιέρας, οι τιμές ξεκινούν από 1.200 δολάρια το άτομο για μία εβδομάδα, ενώ για τις πιο πολυτελείς καμπίνες με δικό τους προσωπικό η τιμή εκτοξεύεται στα 10.000 δολάρια!

Οσοι μάλιστα δεν έχουν τα βαλάντια για τις εντυπωσιακές σουίτες, που «απλώνονται» σε 120 τ.μ. με ιδιωτικό μπαλκόνι πάνω στο κύμα, μπορούν να… βολευτούν με τα πιο οικονομικά διαμερίσματα, που ξεκινούν από 20 τ.μ. και διαθέτουν εικονικό μπαλκόνι με «θέα» τα κύματα της θάλασσας.

Τζίνα Αρβανίτη 

Πίστα με συγκρουόμενα, πισίνες και βιονικοί μπάρμαν στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Quantum of the Seas» που έδεσε χθες στο λιμάνι του Πειραιά: 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...