Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αιχμές κατά του Ρονάλντο από την (προδομένη) Σάικ

Μέσα στο χορτάρι είναι ιδιαιτέρως απαιτητικός για πολλά γκολ και προσωπική καταξίωση. Μονάχα που φαίνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι…

Μέσα στο χορτάρι είναι ιδιαιτέρως απαιτητικός για πολλά γκολ και προσωπική καταξίωση. Μονάχα που φαίνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εξίσου φιλόδοξος και στο κρεβάτι του… Και η εντυπωσιακή Ιρίνα Σάικ θεωρεί πως εκείνη δεν του έφτανε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», η 29χρονη Ρωσίδα, που χώρισε με τον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ τον περασμένο Ιανουάριο, εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον της ότι πήρε αυτή την απόφαση όταν τον «συνέλαβε» να στέλνει ερωτικά μηνύματα σε κινητά άλλων γυναικών, σε όλο τον κόσμο! Η ανώνυμη «πηγή» τόνισε πως η Σάικ αισθάνεται «προδομένη και ανόητη, γιατί ο Κριστιάνο την κορόιδεψε, ενώ τον εμπιστευόταν για πέντε χρόνια. Δεν περίμενε πως θα γίνει κάτι τέτοιο, και πλέον αμφιβάλλει για το αν την απάτησε και στο παρελθόν».

«Τον θέλω πιστό»

Αλλωστε, τον Απρίλιο του 2013, το μοντέλο από την Βραζιλία Αντρέσα Ούρατς είχε αποκαλύψει πως ο Ρονάλντο απάτησε τη Σάικ μαζί της, και ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καταθέσει αγωγή. Η Σάικ είχε τονίσει μετά τον χωρισμό πως «θέλω ο άνδρας που είναι δίπλα μου να είναι πιστός και ειλικρινής», αφήνοντας τότε τις πρώτες υπόνοιες για την αφοσίωση του «CR7»… Μάλιστα, διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες στο facebook και το twitter.

Ο Πορτογάλος δεν έκανε το ίδιο, και, παρά τις φήμες για νέες δικές του περιπέτειες ως εργένης, στην Ισπανία πιστεύουν πως άφησε τις φωτογραφίες, ώστε να ζητήσει δεύτερη ευκαιρία. Κάτι δύσκολο, όμως, αφού η Σάικ είναι πλέον ζευγάρι με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ, καθώς παπαράτσι τούς εντόπισαν να φιλιούντακ σε δρόμο του Λονδίνου! Οι αποκαλύψεις της Ρωσίδας προκάλεσαν αντιδράσεις στα… μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πολλοί αποφάσισαν να πικάρουν τον Ρονάλντο. Γράφοντάς του στους λογαριασμούς του σχόλια όπως «έκανες λάθος που την άφησες» και αναρτώντας τα δημοσιεύματα για τον νέο αγαπημένο της Ιρίνα Σάικ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...