Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Φωνές, δάκρυα και ένα «αντίο»

Ποιοι πέρασαν στο «The Voice 2» και το δράμα της 16χρονης Κυριακής Πεντελίδη

Η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου της «καλύτερης φωνής» στην Ελλάδα άρχισε την περασμένη Κυριακή με το πρώτο live του «The Voice 2» του ΑΝΤ1. Πρώτη απευθείας εκπομπή για φέτος και τα συναισθήματα στο πλατό, στα Κάπα Studios, ήταν ανάμεικτα. Από την πρώτη 20άδα που διαγωνίστηκε μόνο οκτώ τραγουδιστές πήραν το εισιτήριο για το τρίτο live, οι οποίοι θα περιμένουν άλλους τόσους την ερχόμενη Κυριακή που θα τραγουδήσουν με στόχο να προκριθούν και να ριχτούν στη διεκδίκηση του επάθλου. 3e3q4tew4ry 1Ανάμεσά τους θα είναι και η 16χρονη Κύπρια Κυριακή Παντελίδη, η οποία έχασε τον μπαμπά της το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Η μικρότερη σε ηλικία διαγωνιζόμενη -ανήκει στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου- την ώρα που οι συμπαίκτες της έκαναν πρόβες για το πρώτο live αποχαιρετούσε με δάκρυα στα μάτια τον άνθρωπο που θαύμαζε περισσότερο στη ζωή της. Ο θάνατος του Βασίλη Παντελίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε καθηλωμένος σε αναπηρικό κοριτσάκι εξαιτίας ενός θαλάσσιου ατυχήματος, «έσβησε» και την υπόσχεση που είχε δώσει στην πριγκίπισσά του, πως αν συνέχιζε την εντυπωσιακή πορεία της στο talent show, παρά τα κινητικά προβλήματά του, θα ερχόταν στην Αθήνα για να την καμαρώσει από κοντά.

Ποιοι είναι οι οκτώ τυχεροί που πέρασαν στο τρίτο live; Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και ο Στέλιος Καρυπίδης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας, που διασώθηκε από το κοινό, και ο Δημήτρης Λιόλιος, στον οποίο η Δέσποινα Βανδή έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει. Ο Μιχάλης Κουϊνέλης θα έχει τις Ελενα Παπαπαναγιώτου και Κατερίνα Καμπανέλλη, ενώ από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου συνεχίζουν οι Νεκτάριος Μαλλάς και Ανδρέας Ελεσνίτσαλης.

Στα highlights της βραδιάς ήταν η παρουσία της Υβόννης Μπόσνιακ στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, αλλά και η εμφάνιση της Μελίνας, που θύμιζε, σύμφωνα με τους χρήστες του twitter, την… Αντζελα Δημητρίου όταν τραγουδούσε τις «Μαργαρίτες». Τέλος, να σημειωθεί ότι ηΕμιλυ Μάκις από την ομάδα της Βανδή αποχώρησε από τη διαδικασία των lives, καθώς την ίδια περίοδο με την εκπομπή διεξάγονται εξετάσεις στο σχολείο της στο Λονδίνο, όπως εξήγησε μέσω βίντεο.

Οι πιο πολλοί είδαν μπάσκετ

«Βασίλισσα» της Ευρώπης αλλά και της τηλεθέασης στέφθηκε η Ρεάλ, αφού ο τελικός της Ευρωλίγκας κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών προχθές το βράδυ. Ο αγώνας Ρεάλ – Ολυμπιακός έφτασε το 34,2% στο γενικό σύνολο και το 39,1% στα νεανικά κοινά.

Αποτέλεσμα; Η πρεμιέρα των lives του «The Voice 2» να πετύχει αξιοπρεπή, αλλά όχι εξαιρετικά υψηλά νούμερα, αφού η τηλεθέασή της έπιασε 33,3% στο σύνολο και 33,7% στις ηλικίες 15-44. Βέβαια, αυτά τα ποσοστά αντιστοιχούν σε όλη τη διάρκεια του show (από τις 9.00 έως τη 1.20) και όχι στον ανταγωνισμό με τον αγώνα μπάσκετ. Να πούμε, πάντως, ότι στο Κάπα Studios βρέθηκαν 1.000 άτομα προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντάτις προσπάθειες των επίδοξων καλλιτεχνών.

Μαρία Ανδρέου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...