Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια, όμως…

ΚΡΙΟΣ: Το βασικό γνώρισμα για τους περισσότερους από εσάς θα είναι η ένταση, ωστόσο δεν θα περάσετε και τόσο άσχημα, αφού κάτι θα αλλάξει στην ερωτική σας ζωή. Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αλλά δεν θα λείψουν κάποιες οικογενειακές ή οικονομικές στενοχώριες. Οπως και να έχει, μην αφήσετε να σας χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε υπερβολικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε όλα τα περιθώρια να περάσετε ευχάριστα και να ανακαλύψετε καινούργιες συντροφιές, όμως μην αμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Θα το μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις μεγάλες υποσχέσεις που αδυνατείτε να υλοποιήσετε. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και μην πιέζετε τους δικούς σας ανθρώπους. Σε προσωπικά θέματα που ακόμα σας πονάνε το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι.

ΛΕΩΝ: Δεν θα λείψουν τα καλά, αλλά θα μεσολαβήσουν και δυσκολίες, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συναλλαγές και νέες κοινωνικές επαφές. Με βάση τη λογική και την ευαισθησία σας, προσπαθήστε να λύσετε κάποιο πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια, όμως να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφασιστικοί. Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία εκεί όπου πρέπει.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε πιο προνοητικά κάτι που τώρα σας ξενίζει, γιατί σας προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σας τομέα. Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουραστείτε για να αναζωογονηθείτε και στη συνέχεια να έχετε αποθέματα ενέργειας για τα επαγγελματικά σας θέματα. Δε χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετή έμφαση θα δοθεί στην προσωπική σας ζωή και παράλληλα θα πρέπει να φανείτε συνεπείς και υπεύθυνοι στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να επωφεληθείτε και οικονομικά. Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να δείξετε στους άλλους τις αδυναμίες σας και γενικά προσέξτε την κοινωνική σας εικόνα, μένοντας μακριά από λάθος παρέες και κακόβουλα άτομα. Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και μην επιμένετε για πράγματα που προς το παρόν δεν είναι εφικτά. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας. Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται και ειδικά για άτομα τα οποία είναι απόντα και ιδιότροπα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον ό,τι πείτε δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω, προσέξτε τις αντιξοότητες, που σίγουρα δεν θα λείψουν, και προετοιμαστείτε για νέες κατακτήσεις που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Με τη βοήθεια της προσωπικότητάς σας, που είναι ελκυστική, θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ