Παραδόθηκε χθες ο σεκιούριτι που είχε γίνει καπνός με 534.000 ευρώ!

Ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου εμφανίστηκε χθες ο 45χρονος υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι ο οποίος είχε αρπάξει 534.000 ευρώ…

Ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου εμφανίστηκε χθες ο 45χρονος υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι ο οποίος είχε αρπάξει 534.000 ευρώ και είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, εγκαταλείποντας την οικογένειά του! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος «φαντομάς» ισχυρίστηκε πως είχε πέσει θύμα τοκογλύφων και ότι αναγκάστηκε να αρπάξει τα χρήματα προκειμένου να τα δώσει σε τοκογλύφους που απειλούσαν τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του. Ειδικότερα ο σεκιουριτάς παραδόθηκε στην Εισαγγελία συνοδευόμενος από τους δύο δικηγόρους του.

Πριν την αιφνιδιαστική τροπή ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρίας επικηρύχτηκε με 30.000 ευρώ! Να σημειωθεί ότι νεότερες πληροφορίες ανεβάζουν το ύψος της κομπίνας στο διπλάσιο και συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» διαπιστώθηκε ότι από τα ταμεία λείπουν συνολικά 1.159.000 ευρώ. Η προσπάθεια τόσο της εταιρίας σεκιούριτι όσο και των διωκτικών Αρχών επικεντρώθηκε στον εντοπισμό του 45χρονου και για τον σκοπό αυτό η εταιρία ήταν διατεθιμένη να δώσει το ποσό των 30.000 ευρώ σε όποιον έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανεύρεση του. Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας ο 45χρονος δεν αρκέστηκε στα χρήματα που πήρε από το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, αλλά είχε «σηκώσει» και από ΑΤΜ! Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το σχέδιο του 45χρονου εξελισσόταν εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς ο έμπειρος σεκιουριτάς κατάφερνε να βάζει χέρι στα χρήματα των ΑΤΜ χωρίς να γίνεται αντιληπτός.

Από την πλευρά της η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι «συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της και την προσπάθεια κάλυψης των απωλειών που υπέστη εξαιτίας εγκληματικών συμπεριφορών».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ