Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε να βγείτε από το τέλμα στο οποίο αισθάνεστε πως είστε, πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις προς αβέβαιες κατευθύνσεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν σε λανθασμένους στόχους. Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σχέδιά σας, τα οποία θα σας εκφράζουν απόλυτα, δείχνοντας προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και αποφεύγοντας ό,τι εμπεριέχει ρίσκο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδέχεται να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε έμμεσες ζημιές που θα απαιτήσουν επιπλέον έξοδα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα αλλά και την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα ύστερα από πολύ καιρό να σας οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα ή σε συμφωνίες βιαστικές και ελλιπείς, που θα έχουν αντίκτυπο στα μελλοντικά σχέδιά σας. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο που ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσοι αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα οικογενειακά προβλήματα προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση, γιατί δεν θα κρατήσουν για πολύ ακόμα. Το ένστικτό σας θα είναι υπερτονισμένο και συχνά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί, όμως δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Υστερα από την εξυγίανση κάποιων προβληματικών τομέων της ζωής σας αρχίζετε να προχωράτε μπροστά αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να ελιχθείτε με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο σύντροφός σας. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε σε ετοιμότητα, ακόμα κι αν η σημερινή μέρα σάς φαίνεται σαν όλες τις άλλες. Πριν αποφασίσετε να κλείσετε μια συμφωνία ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο δείξτε την πρέπουσα προσοχή. Για να μπορέσετε να βελτιώσετε κάποιους τομείς της ζωής σας πρέπει να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε να βγείτε από το τέλμα στο οποίο αισθάνεστε πως είστε, πρέπει να στρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια αποφασίστε τι ακριβώς ζητάτε. Μη βιαστείτε να επαναπαυτείτε ακούγοντας λόγια που θα ευχαριστήσουν τα αφτιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχρότητα και η αδιαφορία σας τον τελευταίο καιρό έχουν πληγώσει κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αν σας χρειάζεται χρόνος για να σκεφτείτε και να αποφασίσετε κάποια πράγματα δεν έχετε παρά να το ζητήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά πράγματα πρόκειται σήμερα να αποκαλυφθούν στην πραγματική τους διάσταση, ενώ οι πρώτες αναλαμπές ανάκαμψης των οικονομικών σας θα γίνουν εμφανείς. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας στο άμεσο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τον χρόνο και τα γεγονότα να σας οδηγήσουν να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Μόνο αν σταματήσετε τις παρεμβολές θα κατανοήσετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων. Προσέξτε τα νεύρα σας και την απότομη συμπεριφορά που έχετε απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά, ακόμα κι αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις. Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δεν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε αυτά που εσείς θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν επιμένετε στην άποψη πως εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες έρχονται για να σας θυμίσουν πως πρέπει να συντονιστείτε με το περιβάλλον σας. Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα προκαλούνται συχνά αψιμαχίες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...