Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Φύλακας-άγγελος για τον «Ελληνα» ρόκερ!

Η Τζένιφερ Σκλια έχει σταθεί στον τραγουδιστή των Depeche Mode Ντέιβιντ Γκάχαν στις πιο δύσκολες στιγμές του.

Ερωτας α λα… ελληνικά με ροκ υπόκρουση! Το μουσικόφιλο αθηναϊκό κοινό υποδέχεται σήμερα έναν «Ελληνα» ροκ σταρ! Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Γκάχαν, τραγουδιστή των θρυλικών Depeche Mode, ο οποίος μαζί με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο TerraVibe Park. Και γιατί «Ελληνας» ο leader του συγκροτήματος; Ο Ντέιβιντ Γκάχαν είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Τζένιφερ Σκλια, η οποία είναι κυριολεκτικά ο φύλακας-άγγελός του, μια και του έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Ο ροκ σταρ Ντέιβιντ Γκάχαν γνωρίστηκε με την Τζένιφερ το 1996, όταν εκείνη ήταν μοντέλο και ηθοποιός και γοητεύτηκε τόσο πολύ από εκείνη που τρία χρόνια μετά ανέβηκε μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας. Για χάρη της μάλιστα ο ερωτοχτυπημένος καλλιτέχνης βαφτίστηκε ορθόδοξος και έκανε γάμο με παπά και με κουμπάρο! Η αλήθεια είναι πως η επιλογή του ήταν σωστή, αφού η αγαπημένη του Ελληνίδα τον γνώρισε σε μια περίοδο που από προσωπικής πλευράς είχε κυριολεκτικά το κακό του χάλι: είχε κόψει τις φλέβες του σε μια απόπειρα να αυτοκτονήσει και αμέσως μετά είχε βρεθεί στην Εντατική έπειτα από χρήση ενός μείγματος κοκαΐνης και ηρωίνης. Οπως αποδείχτηκε, η Τζένιφερ έγινε ο φύλακας-άγγελός του. «Η Τζένιφερ τον αγάπησε πραγματικά και τον έβγαλε από ένα δύσκολο μονοπάτι στο οποίο μπαίνουν πολλοί αστέρες της ροκ σκηνής χωρίς γυρισμό. Γεγονός που το εκτίμησε πολύ ο Ντέιβιντ και στη συνέχεια, αφού γνώρισε από εκείνη τον δρόμο του Χριστού, βαφτίστηκε χριστιανός» υποστηρίζουν άτομα που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι. Λέγεται ότι η Ελληνίδα σύζυγός του  είναι εκείνη που τον βοήθησε να ξεπεράσει και το σοβαρό  πρόβλημα υγείας (η επίσημη διάγνωση ήταν γαστρεντερίτιδα, αλλά τελικά έκανε… εγχείρηση όγκου στην ουροδόχο κύστη) που του παρουσιάστηκε το 2009, όταν είχε ματαιωθεί η συναυλία τους στην Ελλάδα (δόθηκε τελικά την επόμενη χρονιά).

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ντέιβιντ και η Τζένιφερ έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Στέλλα, που γεννήθηκε το 1999 και στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη μένουν όχι μόνο με το δικό τους παιδί αλλά και μαζί με τα δύο  παιδιά που έχουν από προηγούμενες σχέσεις τους: εκείνος έχει ένα γιο, τον Τζακ, από την πρώτη γυναίκα του Τζόαν Φοξ και εκείνη έχει επίσης ένα γιο, τον Τζίμι, από παλιό δεσμό της. Λέγεται ότι στο σπίτι κυριαρχεί η ελληνική κουλτούρα σε όλα τα επίπεδα, αφού τον κύριο λόγο στην ανατροφή τους έχει η μητέρα της Τζένιφερ, η κυρία Στέλλα που κατάγεται από τη Σίκινο, ενώ ο σύζυγός της είναι από τη Μονεμβασιά.

«Ολη η οικογένεια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο κάστρο της Μονεμβασιάς, στο Μυστρά, αλλά και στις παραλίες της Πελοποννήσου. Ισως αυτός να είναι και ο λόγος που θέλουν να επισκέπτονται συχνά όλοι τους την Ελλάδα, είτε ακολουθώντας το συγκρότημα στις εμφανίσεις του είτε ινκόγκνιτο» υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...