Μια πιτσαρία έξω από το σπίτι του πελάτη

Πωλητές θα φτιάχνουν τον γευστικό πειρασμό σε φούρνο τρίκυκλου οχήματος Apecar!

Τέλος στις κρύες πίτσες ή στα λάθη στις παραγγελίες φιλοδοξεί να βάλει start up εταιρία από την Καμπανία της Ιταλίας, προσφέροντας την «τέλεια ναπολιτάνικη πίτσα», που θα είναι ζεστή και τραγανή. Αντί να κάνουν διανομή, αφού προηγουμένως ψηθεί στην πιτσαρία, θα την ψήνουν ακριβώς έξω από το σπίτι του πελάτη. Πλανόδιος πιτσαδόρος θα την ετοιμάζει στον φούρνο του ειδικά διαμορφωμένου οχήματος αφού πάει στον προορισμό του. Οσο για το κόστος, θα ξεκινά από τα 6 ευρώ.

Την ιδέα είχαν πέντε νέα παιδιά από το Μπενεβέντο, η ηλικία των οποίων είναι κατά μέσο όρο τα 22 έτη. Ο Μάρκο Πασάρο, ο Βιντσέντο και η Τόνια Σαλατιέλο, ο Βιντσέντσο Μανταλούνο και ο Σαμουέλε Πάλια ίδρυσαν τη start up PizzaVan, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό StartupWeekend στην πόλη τους.

«Η ιδέα μας είναι να πούμε “όχι” στην κρύα ή τσαλακωμένη πίτσα και να την αντικαταστήσουμε με πίτσα που ψήνεται σε φούρνο μέσα σε ένα όχημα Apecar. Οποιος θέλει να παραγγείλει συνδέεται μέσω του κινητού του με το application, βρίσκει το πιο κοντινό όχημα και κάνει κράτηση. Ο πιτσαδόρος σταματάει κάτω από το σπίτι, φτιάχνει την πίτσα και αφού ψηθεί, την παραδίδει ζεστή» εξηγεί ο Μάρκο Πασάρο.

Στόχος είναι να προσελκύσουν αυτόνομους πωλητές πίτσας, που δεν έχουν την οικονομική άνεση να ανοίξουν μαγαζί, ή πιτσαρίες που επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα του προϊόντος το οποίο παραδίδουν.

Β. Χονδρογιάννης 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ