Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η θηλυκή συμμορία με τις σφουγγαρίστρες!

Τρεις αδίστακτες γυναίκες προσποιούνταν τις πλασιέ και «σήκωναν» σπίτια στην περιοχή της Ελευσίνας

Σφουγγαρίστρες και Wettex (!) χρησιμοποιούσαν για να «καμουφλάρουν» την εγκληματική δράση τους τρεις αδίστακτες γυναίκες στην Ελευσίνα! Οι δαιμόνιες κακοποιοί, οι οποίες είχαν ρημάξει μονοκατοικίες και διαμερίσματα, προσποιούνταν τις πλασιέ που δήθεν πωλούσαν είδη καθαριότητας και πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι χτυπώντας επίμονα τα κουδούνια. Οταν διαπίστωναν πως οι ένοικοι απουσίαζαν, άφηναν στην άκρη σφουγγάρια και ξεσκονόπανα, παραβίαζαν τις εξώπορτες και εισέβαλαν ανενόχλητες στα διαμερίσματα αρπάζοντας χρήματα, κινητά, πολύτιμα κοσμήματα και ρολόγια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 67, 40 και 18 ετών, ήταν καλά οργανωμένες και «χτυπούσαν» έχοντας καταστρώσει συγκεκριμένο σχέδιο. Μάλιστα οι «επισκέψεις» τους πραγματοποιούνταν πάντα πρωινές ώρες Δευτέρας, όταν οι ανυποψίαστοι ένοικοι έλειπαν στη λαϊκή αγορά της περιοχής! Ο χρόνος παραμονής τους στα σπίτια των θυμάτων δεν διαρκούσε παρά λίγα λεπτά, καθώς ύστερα από μια σύντομη έρευνα έπαιρναν ό,τι πολύτιμο έπεφτε στην αντίληψή τους και στη συνέχεια γίνονταν καπνός!

Η τύχη ωστόσο δεν ήταν με το μέρος τους στην τελευταία απόπειρά τους να εισέλθουν σε διαμέρισμα στην οδό Ηρούς Κωνσταντοπούλου, στην Ελευσίνα. Οπως περιγράφει στην κατάθεσή της η ιδιοκτήτρια: «Στις 10.40 το πρωί της Δευτέρας κάποιος χτυπούσε επίμονα το κουδούνι της εξώπορτας. Πήγα στην πόρτα και είδα από το ματάκι τρεις γυναίκες να στέκονται απέξω. Επειδή θεώρησα ότι ήθελαν να μου πουλήσουν πράγματα, δεν άνοιξα και πήγα να ξαπλώσω». Και συνεχίζει η ίδια:

«Υστερα από λίγο άκουσα θορύβους προερχόμενους από την πλευρά της πόρτας. Αμέσως σηκώθηκα και πήγα να δω τι είχε συμβεί. Τότε διαπίστωσα πως η πόρτα μου ήταν παραβιασμένη, ενώ ταυτόχρονα είδα τις τρεις γυναίκες να στέκονται δίπλα στην πόρτα. Μόλις με αντίκρισαν, άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο της πολυκατοικίας». Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την Αμεση Δράση, αστυνομικοί της οποίας συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες λίγη ώρα μετά.

Αρνήθηκαν τα πάντα

Οι κατηγορούμενες πάντως, που βρίσκονται αντιμέτωπες με τα αδικήματα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση και της απόπειρας κλοπής, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και υποστήριξαν πως πρόκειται περί παρεξήγησης! Μάλιστα ενώπιον της ανακρίτριας αναίρεσαν τον αρχικό τους ισχυρισμό τους ότι ήθελαν να πουλήσουν σφουγγάρια (!) και υιοθέτησαν νέα εκδοχή.

«Χτυπήσαμε το κουδούνι, βγήκε μια κυρία κι εμείς της ζητήσαμε ρουχαλάκια. Αμέσως εκείνη άρχισε να φωνάζει “κλέφτες, κλέφτες, μη φύγετε”» υποστήριξαν και οι τρεις στις εξηγήσεις τους στη δικαστική λειτουργό.

Ντέμη Ντάβαρη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...