Οι συμμαθήτριες έγιναν ανδρόγυνο!

Οι δύο Βρετανίδες γνωρίστηκαν στην εφηβεία, έγιναν κολλητές φίλες, αλλά στην πορεία παντρεύτηκαν και απέκτησαν και αγόρι, καθώς η μία έκανε αλλαγή φύλου

Λένε ότι οι παιδικές φιλίες είναι οι πιο δυνατές. Στην περίπτωση της Τόνι Χάρπερ και της Σίαν Χόρτον δημιουργήθηκε κάτι πιο ισχυρό από μια εφηβική φιλία, αφού οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν παιδί μετά την αλλαγή φύλου της Σίαν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην εφηβεία, στο Μπρίστολ της Βρετανίας κι έγιναν αμέσως κολλητές, μέχρι που η Χόρτον εξομολογήθηκε στη Χάρπερ τα θέματα που αντιμετώπιζε με τη σεξουαλική της ταυτότητα και την επιθυμία της να αλλάξει φύλο. Οταν η Σίαν, λόγω της ορμονοθεραπείας, άρχισε να αναπτύσσει τριχοφυΐα στο πρόσωπο και να βαθαίνει η φωνή της, η 22χρονη σήμερα Τόνι Χάρπερ άρχισε να την ερωτεύεται. «Ηταν παράξενα στην αρχή, αλλά αρχίσαμε να βλεπόμαστε όλο και πιο συχνά, μέχρι που αρχίσαμε να βγαίνουμε και να δενόμαστε» θυμάται η Χάρπερ.

Μετά τη μετάβαση της Σίαν σε Σον Χόρτον οι δύο πρώην φίλες αποφάσισαν να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδί με τη βοήθεια δωρητή σπέρματος. Υστερα από τέσσερις κύκλους θεραπείας γονιμότητας η Χάρπερ έμεινε έγκυος και πριν από μερικές εβδομάδες έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους. Ο ερχομός του γιου τους Ρόμανι Μάρτιν υποστηρίζουν πως ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία τους.

«Ανέκαθεν το θέλαμε, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να γίνει» εξηγεί ο 25χρονος πατέρας, ο οποίος μπήκε στη διαδικασία της αλλαγής φύλου στην ηλικία των 20. Μετά την ορμονοθεραπεία υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και ένα χρόνο αργότερα άρχισε έναν κύκλο τεσσάρων επεμβάσεων στα γεννητικά όργανα για να ολοκληρωθεί η αλλαγή του σε άντρα.

Το όνειρο της απόκτησης παιδιού στην αρχή φάνταζε πολύ μακρινό για το ζευγάρι, όμως με πολύ πείσμα και επιμονή τα κατάφερε. «Είναι όλα όσα ονειρευόμασταν. Μου αρέσει να είμαι μητέρα, αν και αρχικά φάνταζε ακατόρθωτο» λέει τώρα η Χάρπερ.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ