Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Τα τρυφερά τετ-α-τετ της Ερρικας

Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές της Πρεζεράκου με τον σύντροφό της Ιερώνυμο Κοντονή.

Η Ερρικα Πρεζεράκου ζει τον απόλυτο έρωτα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες. Η πρωταθλήτρια στίβου διασκέδασε με τον σύντροφό της Ιερώνυμο Κοντονή, οι οποίοι όλο το βράδυ ήταν σε τρυφερά τετ-α-τετ. Η αθλήτρια, που έγινε γνωστή και στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της «Dancing with the stars», έχει βρει τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία. Ολο το βράδυ δεν άφηνε ο ένας τον άλλον από τα μάτια του και τα «καυτά» φιλιά και οι αγκαλιές έδιναν κι έπαιρναν.

Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz κάθισε σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια γνωστού νυχτερινού κέντρου και όλο το βράδυ η Ερρικα βρισκόταν στην αγκαλιά του συντρόφου της. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ κι ενάμιση χρόνο, αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, αυτή τη φορά όμως δεν χάλασε το χατίρι της παρέας και έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα γνωστής μουσικής παράστασης. Οι δυο τους όλο το βράδυ δεν σταμάτησαν να γελούν με τις ατάκες των πρωταγωνιστών και ειδικότερα με το σόου του Γιάννη Ζουγανέλη.

Πρόσφατα μάλιστα η Ερρικα σε συνέντευξή της αποκάλυψε τον έρωτά της αλλά και τι νιώθει για τον Ιερώνυμο Κοντονή: «Με τον Ιερώνυμο νιώθω μια βαθιά πνευματική σύνδεση, αισθάνομαι ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου και όχι ότι τώρα είναι και αύριο δεν είναι. Δεν αγωνιώ να κάνω ένα παιδί απλώς για να το κάνω. Θέλω έναν σύντροφο με τον οποίο θα ολοκληρώνομαι, γιατί αυτό θα μείνει. Βλέπω γονείς σε σχέσεις εξάρτησης με το παιδί τους και όλη τους η ενέργεια είναι πάνω σε αυτό. Σε μια τέτοια σύνδεση το παιδί δεν έχει ατομική πορεία και η ενέργειά του είναι κάπου γαντζωμένη. Πιο πολύ με νοιάζει να αισθανθώ ότι με τον άνθρωπό μου μπορώ να μοιραστώ πολλά χρόνια και αν προκύψει ένα παιδί, ανοιχτή είμαι» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις της σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Οπως έχει δηλώσει η Ερρικα, ο έρωτάς της με τον Ιερώνυμο δεν ήρθε ξαφνικά, αλλά χτίστηκε με τον καιρό. Οσοι ξέρουν άλλωστε και τους δύο, υποστηρίζουν πως όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη πιο δυνατός ο έρωτάς τους. Ο σύντροφος της Πρεζεράκου είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με τα μεσιτικά. Είναι χαμηλών τόνων και δεν αρέσκεται πολύ στη δημοσιότητα, όμως δέχεται ότι η σύντροφός του απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα περιβάλλον με κάμερες και φλας.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...