Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Hi-tech μέθοδοι κατά της γήρανσης

Η θεραπεία του Δράκουλα και το αδυνάτισμα με ραδιοκύματα παρουσιάστηκαν -μεταξύ άλλων- στο event ομορφιάς στο Λονδίνο

Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; Αυτή η ρήση θα μπορούσε να παραφραστεί με τα νέα δεδομένα που επικρατούν στον χώρο της κοσμετολογίας και της αντιγήρανσης σε «μπρος στα κάλλη τι είναι λίγη επιστημονική φαντασία…».

Και αυτό διότι πολλές από τις νέες θεραπείες ομορφιάς που παρουσιάζονται στο εκθεσιακό κέντρο Ολυμπία του Λονδίνου, στο πλαίσιο του σόου αντιγήρανσης, υγείας και ομορφιάς, μοιάζουν πραγματικά να έχουν ξεπηδήσει από την αχαλίνωτη φαντασία.

Θεραπείες για τη διάλυση του λίπους με ραδιοκύματα, θεραπεία Δράκουλα για επιδερμίδα μωρού έως και αναζωογόνηση κόλπου έχουν επιστρατεύσει οι «εκθέτες» που δίνουν τη μάχη της πρωτοπορίας με στόχο να συγκινήσουν ένα κοινό που διψάει για νεανική όψη.

Από τα highlights της φετινής έκθεσης ξεχωρίζει η θεραπεία με δίοδο φωτοεκπομπής (light-emitting diode therapy), που πραγματοποιείται με την τοποθέτηση μιας μάσκας που μοιάζει με πλαστικό κράνος στο κεφάλι. Αυτό εκπέμπει εσωτερικά φωτισμό, ο οποίος φέρεται ότι αναζωογονεί τα κύτταρα και επιταχύνει την επούλωση.

Πολλά υποσχόμενη όμως είναι και η μεσοθεραπεία προσώπου PRP, αν και αρκετά πιο ανατριχιαστική. Γνωστή ως θεραπεία του Δράκουλα, προβλέπει την έγχυση στο πρόσωπο του αίματος του ασθενούς προκειμένου να επιτευχθεί με αυτόν τον τρόπο η επανεκκίνηση της παραγωγής κολλαγόνου και η επούλωσης των αμυχών.

4rqertg 2Στην ουσία, αυτή η θεραπεία αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που περιέχονται στα αιμοπετάλια του αίματός μας. Εκτός από την όψη της επιδερμίδας του προσώπου, η μέθοδος της μεσοθεραπείας έχει αποδειχτεί ότι κάνει θαύματα στην αναζωογόνηση της μήτρας και στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, αφού ενεργοποιεί τους θύλακες των μαλλιών.

Λεύκανση

Λιγότερο θρίλερ, αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσφέρει και η θεραπεία λεύκανσης των δοντιών με λέιζερ, ενώ μεγάλη είναι και η ποικιλία των «γκάτζετ» ομορφιάς που παρουσιάζονται φέτος στο Λονδίνο.

Μεταξύ αυτών, μαγνητικά βραχιολάκια που υπόσχονται επιτάχυνση της κυκλοφορίας της αιμοσφαιρίνης αλλά και ειδικές ταινίες που ανυψώνουν τους λοβούς των αυτιών! Εντυπωσιακή είναι και η γκάμα των σέρουμ ομορφιάς, από μπαμπού έως τζελ κινόας, αλλά και η εκ των έσω περιποίηση με τρόφιμα! Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για μια σοκολάτα που υπόσχεται ότι όσο περισσότερο την τρως τόσο πιο λαμπερή γίνεται η όψη σου, αποτέλεσμα που -όπως εξηγεί η εταιρία που τη λανσάρει- οφείλεται στις επικατεχίνες που περιέχει.

14.10.2015 espresso weekend 260x320

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...