Η φωτογραφία που αναστάτωσε όσους ψάχνουν τον «μιρκό Μπεν»

Τα ίχνη ενός νεαρού άνδρα που ζει στην Ελλάδα και μοιάζει καταπληκτικά με τον μικρό Μπεν που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 1991 στην Κω καλούνται να ακολουθήσουν πλέον οι βρετανικές Αρχές…

Τα ίχνη ενός νεαρού άνδρα που ζει στην Ελλάδα και μοιάζει καταπληκτικά με τον μικρό Μπεν που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 1991 στην Κω καλούνται να ακολουθήσουν πλέον οι βρετανικές Αρχές.

Τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας θα εξετάσουν τις επόμενες ημέρες εκπρόσωποι από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι αναμένεται να επανέλθουν στη χώρα μας, καθώς επίσης και ο επιθεωρητής Παναγιώτης Δέδες, ο οποίος είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας της «επιχείρησης Μπεν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν στα χέρια τους ένα mail και φωτογραφίες ενός νεαρού, η ομοιότητα του οποίου με τον Μπεν είναι σοκαριστική. Επιπλέον αναφέρεται ότι ο άνδρας αυτός διαμένει σε νησί του Ιονίου και είναι της ίδιας ηλικίας με αυτήν που πρέπει να έχει σήμερα ο «μικρός Μπεν». Εκείνο δε που κάνει τις Αρχές να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην πληροφορία αυτή είναι ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο υιοθετημένο.

Τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή ακολουθούν λεπτό προς λεπτό και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Βρετανίας, τα οποία πάντα έδιναν εξαιρετικό βάρος στην εξαφάνιση του μόλις 2,5 ετών Μπεν. Το BBC του ITV News, το SKY NEWS, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters και ENEX έχουν εκτενή ρεπορτάζ με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν, καθώς και τα νεότερα από τις έρευνες που πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν και πάλι στη χώρα μας.

Σε πρόσφατες δηλώσεις τους μάλιστα η μητέρα και η αδερφή του Μπεν ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι θεωρούν ότι είναι ζωντανός και ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί ένα στοιχείο που θα τον ξαναφέρει κοντά τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ