Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο πρίγκιπας υποκλίθηκε στην ωραία Ελλη!

Η (καλλονή) Παπαγγελή σε φιλανθρωπικό αγώνα στο Μονακό παρέα με τον Αλβέρτο και τη Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον τής υποσχέθηκε πως θα έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα και ο πρίγκιπας Αλβέρτος τής φίλησε το χέρι δηλώνοντας γοητευμένος από την παρουσία της.

Η Ελληνίδα καλλονή Ελλη Παπαγγελή κέρδισε τις εντυπώσεις και μαγνήτισε τα φλας στο Μονακό, όπου βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα για τις ανάγκες φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου. Ο λόγος για το World Stars Football 2015, που διεξήχθη στο στάδιο Louis II, στο πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής, στο οποίο αναμετρήθηκαν οι πιλότοι της Φόρμουλα 1 και διεθνείς αστέρες του ποδοσφαίρου.

Το μοντέλο βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο της συνεργασίας του με ελβετική πολυεθνική εταιρία και απόλαυσε το ποδοσφαιρικό θέαμα από την κερκίδα των VIP μαζί με προσωπικότητες του διεθνούς jet set, όπως επιχειρηματίες, αθλητές, «γαλαζοαίματους» και λαμπερούς celebrities με παγκόσμια ακτινοβολία, μεταξύ των οποίων ήταν και η Πάρις Χίλτον.

Η ξανθιά κληρονόμος της πασίγνωστης ξενοδοχειακής αλυσίδας κάθισε δίπλα στην Ελλη Παπαγγελή, με την οποία είχε τύχει να γνωριστούν στην Ελλάδα κατά το παρελθόν. Η Πάρις φάνηκε να χάρηκε που είδε εκεί την Ελλη και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί και να ανταλλάξουν τα νέα τους κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού αγώνα.

Το κυρίαρχο θέμα στην κουβέντα των δύο κυριών, που εκτός από τα φλας «έκλεψαν» και τα βλέμματα των παρευρισκομένων, ήταν φυσικά η Ελλάδα. Οπως πληροφορηθήκαμε, η Πάρις δήλωσε ξετρελαμένη με τη χώρα μας και υποσχέθηκε στην Ελλη ότι θα την συμπεριλάβει στο φετινό πρόγραμμα των διακοπών της.

Συγκεκριμένα, της είπε ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει το καλοκαίρι στη Μύκονο και στην Κρήτη, δύο ελληνικά νησιά που αγαπάει πολύ. Η «χημεία» της Ελλης και της Πάρις ήταν τόσο καλή ώστε οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους και στη δεξίωση του World Stars Football, που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Εκεί ήπιαν μαζί ένα ποτό κουβεντιάζοντας περί ανέμων και υδάτων, ενώ στη συνέχεια η Χίλτον την αποχαιρέτησε, καθώς έπρεπε να πάει στο πάρτι του οίκου Chopard, στις Κάννες.

Η Ελλη Παπαγγελή, η οποία διατηρεί και τη δική της ιστοσελίδα (www.elliepapageli.com), δεν κέρδισε όμως μόνο τη διάσημη celebrity στη διάρκεια της παραμονής της στο Μονακό. Εκτός από τους αθλητές και τους φιλάθλους, στα δίχτυα της γοητείας του γνωστού μοντέλου φαίνεται ότι έπεσε και ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος μάλιστα ως αληθινός τζέντλεμαν υποκλίθηκε μπροστά της και της φίλησε το χέρι!

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης των πιλότων της Formula 1 με τους διεθνείς αστέρες του ποδοσφαίρου, όταν ο «γαλαζοαίματος» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Louis II για να συγχαρεί τους συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα. Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με την Ελλη και έδειξε να ενθουσιάζεται όταν πληροφορήθηκε ότι είναι από τη χώρα μας. Με τη σειρά της η Ελληνίδα καλλονή τού είπε πως είναι τιμή της που τον γνώρισε.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...