Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βασανίζεστε με τις τόσες απαιτήσεις σας και μην έχετε σκέψεις που σας οδηγούν στο…

ΚΡΙΟΣ: Να θυμάστε πως οι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα. Προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας, ο σύντροφός σας θα βρει νέους τρόπους επιβίωσης. Πρέπει να συμμετέχετε ενεργά στις αποφάσεις που είχε πάρει και είχατε αποδεχτεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Η συσπείρωση των δυνάμεών σας θα έχει θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αξιοποιήστε γνωριμίες και επαφές προς όφελός σας. Μια καινούργια, εποικοδομητική συνεργασία θα είναι σημαντική πηγή εσόδων. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό πριν αρχίσετε να νιώθετε πλήξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, στις οποίες δεν λειτουργείτε καλά. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε μέχρι σήμερα. Τα νέα δεδομένα θα επιφέρουν αλλαγές στις μέχρι τώρα προτεραιότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές με τους συνεργάτες σας θα αποδίδουν παραπάνω από όσο περιμένατε, βοηθώντας και τον οικονομικό σας τομέα να έχει ανοδική πορεία. Προσέξτε, λοιπόν, να μην εκτιμήσετε λάθος τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να αναπτύξετε θετικά συναισθήματα και να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη με τους ανθρώπους γύρω σας, ώστε να κάνετε μια εποικοδομητική αναδιοργάνωση, που θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες. Συνδυάστε τη θεωρία με την πράξη στις υποθέσεις σας και διαμορφώστε τους στόχους σας ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε τη διάθεση να βρείτε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, εφόσον ξέρετε καλά ότι οι ελιγμοί σας είναι συνήθως δύσκολοι. Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι αποφάσεις σας θα έχουν μια πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούργια εμπειρία. Εχετε πολλά στο κεφάλι σας, άλλα είστε σίγουροι πως ξέρετε πολύ καλά πού βαδίζετε. Η δυναμικότητά σας θα φανεί σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στον ερωτικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας θα τονιστεί μέσα από τη στήριξη τρίτων αλλά και από τις δημιουργικές προσπάθειές σας. Η αισιοδοξία σας θα κινείται σε τόσο υψηλά επίπεδα ώστε δύσκολα θα χάσει την έντασή της. Κάντε μία ακόμα φορά αυτό που νιώθετε, ακόμα και αν έχετε διαφορετικό προσανατολισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις τις οποίες να ξέρετε ότι θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα. Διεκδικήστε περισσότερα χωρίς να βάζετε συναισθηματικά όρια, γιατί θα γίνετε υποχείρια των άλλων. Καθώς θέλετε να είστε αυτεξούσιοι, πρέπει να γίνετε πιο δυναμικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας θα γεμίσουν ουσιαστικά τον χρόνο σας. Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βασανίζεστε με τις τόσες απαιτήσεις σας και μην έχετε σκέψεις που σας οδηγούν στο να νιώθετε ανασφάλεια. Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά με τον σύντροφό σας θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικά αυτή η σχέση για εσάς και πόσο πολύτιμη είναι. Οι απρόσμενες εξελίξεις θα επιβεβαιώσουν την αξία της συνύπαρξης και θα αισθανθείτε ότι είναι η πραγματική βάση για τη δημιουργικότητά σας. Ετσι θα την εκτιμήσετε περισσότερο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...