Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Φυλακή ο μπαλαντέρ του πλοίου της ηρωίνης

«Είμαι συνεργάτης και προσωπικός φίλους του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη» δήλωνε ο Αιμίλιος Κοτσώνης μετά την επίθεση που είχε δεχθεί τον Δεκέμβριο του 2013 στον Αλιμο

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά τη χθεσινή μαραθώνια απολογία του ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας Αιμίλιος Κοτσώνης για την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς και διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor1». Επί περίπου οκτώ ώρες το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και επιχειρηματίας στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων απολογούνταν ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιά.

Πρόκειται για πρόσωπο «μπαλαντέρ» στην υπόθεση του πλοίου με το αμαρτωλό φορτίο, καθώς εμφανίζεται σε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο αφορούσε απόρριψη αίτησης αποφυλάκισης κατηγορουμένου, ως συνδετικός κρίκος των εμπλεκομένων!

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέρρευσε μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισής του από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα. Οπως αποκάλυψε η «Espresso», τον Αιμίλιο Κοτσώνη «έκαψε» η συμπληρωματική απολογία της συζύγου του προφυλακισμένου πλοιοκτήτη, η οποία κατονόμασε τον συγκεκριμένο επιχειρηματία ως τον άνθρωπο που μεσολάβησε για την αγορά του δεξαμενόπλοιου! Ως αποτέλεσμα, σε βάρος του Αιμίλιου Κοτσώνη ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ατομο εμπιστοσύνης

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συμπληρωματική απολογία-φωτιά για τον πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα η σύζυγος του πλοιοκτήτη ανέφερε:

«Για τις ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για την αγορά του πλοίου μεσολάβησε ο Κοτσώνης, επειδή ήταν άτομο εμπιστοσύνης, και ο σύζυγός μου και εγώ τον εμπιστευόμασταν, επειδή τα χρήματα που θα διαθέταμε ήταν τα χρήματα που είχαμε κερδίσει με κόπο και πιστεύαμε ότι θα τα διασφάλιζε».

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανέφερε ότι όταν ξέσπασε η υπόθεση, επικοινώνησε με τον επιχειρηματία για να δει τι γίνεται και εκείνος της είπε να μην ανησυχεί.

Επιπλέον, στην απολογία του πλοιοκτήτη του «Noor1» υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας τού παρείχε την οποιαδήποτε ενημέρωση είχε για την πορεία του πλοίου προς την Ελλάδα, παρά το γεγονός πως ο ίδιος και η σύζυγός του προσπάθησαν πολλές φορές να επικοινωνήσουν με άτομο που εμφανιζόταν ως στενός συνεργάτης του και είναι ήδη προφυλακισμένος: «Ο,τι μάθαινα για την πορεία του πλοίου, το μάθαινα από τον Κοτσώνη, γιατί είχε για άλλο λόγο επικοινωνία με τον Μ.». Νωρίτερα χθες, ενώπιον της ανακρίτριας απολογήθηκε ο ναυλωτής του δεξαμενόπλοιου, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ.

erfw3t 3Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους άνδρες του Λιμενικού που είχαν ερευνήσει το πλοίο στις αρχές του 2014 στη Βλύχα Ελευσίνας, σκοπός του «Noor1» ήταν να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες όχι αργού πετρελαίου, αλλά… θανάτου.

«Στενός φίλος του Β. Μαρινάκη»

Στις στενές σχέσεις του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είχε αναφερθεί ο επιχειρηματίας και πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιος Κοτσώνης μετά την επίθεση που είχε δεχτεί τον Δεκέμβριο του 2013. Τότε, άγνωστοι τον είχαν πυροβολήσει έξω από την αντιπροσωπία αυτοκινήτων που διατηρεί στον Αλιμο. Σε δήλωση που είχε προσκομίσει, με αφορμή την επίθεση, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ανέφερε επί λέξει: «Είμαι συνεργάτης και προσωπικός φίλος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελου Μαρινάκη. Τούτο είναι γνωστό σε όλο τον φίλαθλο κόσμο. Με γνωρίζουν οι πάντες ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο και οι οποίοι γνωρίζουν την προσφορά μου στον Ολυμπιακό και τη φιλία μου με τον Μαρινάκη».
erfw3t 2 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...