Προκόπης Παυλόπουλος: Το μπάσκετ μας έδωσε τις μεγαλύτερες χαρές!

Το προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ) υποδέχτηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος…

Το προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ) υποδέχτηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους προς τις νεότερες γενιές αθλητών και στο σύνολο του ελληνικού λαού.

«Πριν από όλα, είσθε άνθρωποι που εκφράζετε μια ιστορία πίσω σας. Μια πολύ σημαντική ιστορία ενός πολύτιμου κομματιού του ελληνικού αθλητισμού. Σήμερα το μπάσκετ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό. Και το γνωρίζετε. Μας έδωσε τις μεγαλύτερες χαρές του αθλητισμού, ίσως. Αλλά αυτό οφείλεται σε σας. Εσείς βάλατε τις βάσεις και ακολούθησαν οι άλλοι και αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος μιλώντας στα μέλη του ΣΠΑΚΕ.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να εξάρει το ήθος των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών, σημειώνοντας ότι η τρέχουσα κρίση που ταλανίζει τον αθλητισμό οφείλεται στον διαχωρισμό της αθλητικής δράσης και του απαιτούμενου ήθους που πρέπει να διακρίνει τους πρωταγωνιστών των γηπέδων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ