Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Νιώθετε εγκλωβισμένοι στα αισθηματικά σας και πνίγεστε, όμως πολύ σύντομα θα…

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους από εσάς, αρκεί να ενεργήσετε αποφασιστικά, ώστε να συμβεί κάτι καλύτερο που εσείς θα το θέλετε. Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να περάσετε στους άλλους με τρόπο τις επιθυμίες σας, μετριάζοντας την κτητικότητά σας και προσέχοντας τις επιλογές και τις αντιδράσεις σας. Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε απέναντι άλλων. Ενας περίπατος θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά και θα σας αναζωογονήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στην ουσία των πραγμάτων και να είστε σίγουροι ότι και θα αντλήσετε περισσότερα και θα επιτύχετε τα καλύτερα. Μη μείνετε στην αισθητική πλευρά των ατόμων και των πραγμάτων. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παρασύρετε τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές υποχωρήσεις στα επαγγελματικά σας θα επιτύχετε μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στο απώτερο μέλλον. Οσο ανικανοποίητοι και αν είστε θα υπάρχει δέλεαρ για να σας προσελκύσει. Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων.

ΛΕΩΝ: Ανήκετε στους μη παραπονεμένους και μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο στη ζωή σας από τους άλλους, γι’ αυτό πλησιάστε τους με καλύτερες προθέσεις. Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει. Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε να ευχαριστήσετε τους πάντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε προσοχή, κατανόηση, υπομονή και διαλλακτικότητα, καθώς οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διάχυτες και δεν γίνεται να αντέξουν όλοι τις ιδιορρυθμίες σας. Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα τελευταία έχει επικρατήσει σκεπτικισμός, αλλά μπορείτε πλέον να δείτε αυτά που σας απασχολούν σωστά και στις κανονικές διαστάσεις τους. Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δεν θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις. Βάλτε μπροστά τις καινούργιες μεθόδους σα; και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε τη μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να καταφέρετε με άνεση να επιδιώξετε αυτά που σας ευχαριστούν. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η όποια μορφή πίεσης που μπορεί να δεχτείτε δεν απαγορεύει και την επιτυχία. Προσπαθήστε να γίνετε εύκαμπτοι στις ιδέες σας και προσαρμοστικοί στις καταστάσεις. Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καλύτερη περίοδος θα αρχίσει στη ζωή σας, γι’ αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ, το οποίο θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πολύ ευκολότερα τα εμπόδια που σας φαίνονται βουνό. Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να ενισχύσετε την κατανόησή σας προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα και να αξιοποιήσετε τα ακίνητα ή τα περιουσιακά στοιχεία σας. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού όσον αφορά την επικοινωνιακή επαφή σας. Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας για να ενισχυθείτε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Νιώθετε εγκλωβισμένοι στα αισθηματικά σας και πνίγεστε, όμως πολύ σύντομα θα δοθούν δυνατότητες για περισσότερη ικανοποίηση. Συνειδητοποιήστε τον λόγο που είστε με τον σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ