Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο «άγγελος» του Προεδρικού Μεγάρου!

Φοιτήτρια Ιατρικής (!) και μοντέλο η Βάνια Κιλικίδου που μαγνήτισε τα φλας με τα ψηλοτάκουνα και το μίνι

Φοιτήτρια Ιατρικής (!) και μοντέλο η Βάνια Κιλικίδου που μαγνήτισε τα φλας με τα ψηλοτάκουνα και το μίνι

Η προχθεσινή επίσκεψή της στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών έγινε viral. Ο λόγος είναι προφανής. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δεν έχει και κάθε μέρα στο πρόγραμμά του συναντήσεις με καλλονές που φορούν μίνι φορέματα και ψηλοτάκουνες γόβες κόκκινου χρώματος. Κάπως έτσι η Βάνια Κιλικίδου, φοιτήτρια της Ιατρικής και μοντέλο, μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων που βρέθηκαν εκεί και μέσα σε λίγες ώρες το όνομα και οι φωτογραφίες της είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δημιουργώντας απορίες για την ταυτότητά της και προκαλώντας σχόλια για το μαύρο μίνι και τα κόκκινα ψηλοτάκουνά της.

1 23

«Δεν περίμενα ότι θα γινόταν τέτοιο θέμα, διότι θεωρώ πως δεν παίζει ρόλο το χρώμα των παπουτσιών που φοράει ένας άνθρωπος. Σκοπός της επίσκεψής μας στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν να παρουσιαστούμε ως σύλλογος και να παραθέσουμε κάποιους προβληματισμούς μας» εξήγησε η Βάνια στην «Espresso». «Παραβρέθηκα εκεί μαζί με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Γεώργιο Βόμπρα. Είμαι μέλος του θεσσαλικού συλλόγου Γκίτερσλο της Γερμανίας και, όταν μπορώ, συμμετέχω σε εκδηλώσεις και δράσεις που οργανώνονται στην περιοχή. Μέσα από αυτές διδάσκουμε τα ήθη και τα έθιμα τόσο της Θεσσαλίας όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας. Σχετικά με την επίσκεψή μας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαμε μαζί του θα εκδοθεί σύντομα δελτίο Τύπου. Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος μάς υποδέχτηκε πολύ φιλικά, δίνοντας στον κ. Βόμπρα τη δυνατότητα να μιλήσει μαζί του για τον απόδημο Ελληνισμό στη σημερινή εποχή».

Γεννημένη τον Αύγουστο του 1993 στο Γκίτερσλο της Γερμανίας, η Βάνια φοίτησε στο ελληνικό δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο του Μπίλεφελντ και το 2011 έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στην Ιατρική Αθηνών. Ετσι βρέθηκε πίσω στα πάτρια εδάφη των 2 14γονιών της πριν από τέσσερα χρόνια για να σπουδάσει. Παράλληλα μπήκε στη ζωή της και το μόντελινγκ. «Το όνειρό μου ήταν πάντοτε η Ιατρική. Στόχος μου είναι να πάρω το πτυχίο μου και να ακολουθήσω την ειδικότητα του χειρουργού» μας είπε στη διάρκεια επικοινωνίας που είχαμε μαζί της.

«Βγάζω χαρτζιλίκι»

Οσο για το μόντελινγκ; «Είμαι στο πρακτορείο της κυρίας Κρίστι Κρανά, το Cristi Models Agency. Μου αρέσει το μόντελινγκ, είναι για μένα μια απασχόληση για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Εχω κάνει πασαρέλα για γνωστούς σχεδιαστές, όπως είναι ο κ. Λάσκαρης και ο κ. Στεφανουδάκης, με τον οποίο δούλεψα στο Athens Xclusive. Επίσης έχω κάνει φωτογραφίσεις και μόδα στην τηλεόραση. Παρ’ όλα αυτά, θα έλεγα ότι ασχολούμαι περιστασιακά με τον συγκεκριμένο χώρο, ώστε να μην πηγαίνει πίσω η σχολή μου, έχοντας πάντοτε θερμούς υποστηρικτές τους ανθρώπους που με αγαπούν, όπως η οικογένειά μου και η κυρία Κρανά».
Η Βάνια δεν σχεδιάζει πάντως να μείνει στο μόντελινγκ για πάρα πολύ καιρό. «Δεν το βλέπω ως μελλοντικό επάγγελμά μου, καθώς και το επάγγελμα και το μέλλον μου είναι ο χώρος της Ιατρικής, τον οποίο δεν θα άφηνα ποτέ» σημείωσε η ίδια.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...