Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Η «πριγκίπισσα του αλουμινίου» χώρισε από τον Τζιμπούρ

Η Αννα Ζηρδέλη, όπως αποκάλυψε, δεν είναι ζευγάρι με τον Αλγερινό άσο Ραφίκ Τζιμπούρ

Η Αννα Ζηρδέλη, όπως αποκάλυψε, δεν είναι ζευγάρι με τον Αλγερινό άσο Ραφίκ Τζιμπούρ

Είναι νέα, όμορφη, με καλλίγραμμο σώμα και πλέον δηλώνει single. Η Αννα Ζηρδέλη, που βρίσκεται στην ομάδα του «Πρωινού Σου-Κου» της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζει στην «Espresso» ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Ραφίκ Τζιμπούρ. Η «βασίλισσα του αλουμινίου» από την Ελασσόνα και ο διάσημος σέντερ φορ, ο οποίος έχει διαπρέψει στα ελληνικά γήπεδα, είχαν σχέση, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, η απόσταση που μπήκε ανάμεσά τους τελικά τους χώρισε.

Παρά το γεγονός ότι ο δεσμός τους μετρούσε λίγους μήνες, πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στη στολισμένη Ρώμη, παρέα με καλούς τους φίλους, τους ποδοσφαιριστές Στέφανο Αθανασιάδη, Τάσο Παπάζογλου και Αλέξανδρο Τζιόλη με τις αγαπημένες τους. Οι φωτογραφίες τους από τα μνημεία και τα σιντριβάνια της αιώνιας πόλης έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έναν έρωτα μεγάλο. Στις αρχές του χρόνου η ίδια παρέα ταξίδεψε στη Ρόδο και ο Τύπος του νησιού «τσάκωσε» τα ζευγάρια σε στιγμές διασκέδασης.

«Δεν έχω σχέση. Είμαι μόνη μου και δεν θα ήθελα να κάνω κανένα άλλο σχόλιο» δήλωσε η Αννα στην «Espresso», βάζοντας τέλος στα δημοσιεύματα που τη θέλουν στο πλευρό του Αλγερινού με γαλλική υπηκοότητα ποδοσφαιριστή. Μάλιστα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Τζιμπούρ γιόρτασε με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου, χωρίς να συνοδεύεται. Την ίδια μέρα η όμορφη παρουσιάστρια βρισκόταν στη Μυτιλήνη μαζί με τη μητέρα της Κατερίνα, αφού την επομένη έγινε η τελετή ορκωμοσίας της αδελφής της.

Διπλή χαρά

Η κατά τέσσερα χρόνια μικρότερη Κωνσταντία πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και η Αννα, που της έχει αδυναμία, ήθελε να βρίσκεται εκεί. Αλλωστε η χαρά για την οικογένεια Ζηρδέλη ήταν διπλή, αφού συνέπεσε με την ονομαστική εορτή της πτυχιούχου!
Η «αμαζόνα από την Ελασσόνα», όπως αποκαλούν την Αννα οι συνάδελφοί της, τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκομένων και τα φλας των φωτογράφων του νησιού. Φορώντας κόκκινα γυαλιά ηλίου, ένα ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα πόζαρε χαρούμενη με την αδελφή της και τη μαμά τους.

Μολονότι ο πατέρας των κοριτσιών είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της βόρειας Ελλάδας Θωμάς Ζηρδέλης, ιδιοκτήτης της ΑΛΟΥ-ΤΕΧΝΗ, με κουφώματα αλουμινίου, κατασκευές σιδήρου, εξωτερικές επενδύσεις κτιρίων, σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Αννα και η Κωνσταντία επέλεξαν να ακολουθήσουν άλλους επαγγελματικούς δρόμους. Εκείνος που θα σηκώσει στις πλάτες του την οικογενειακή επιχείρηση, όπως φαίνεται, είναι ο αδελφός τους Βαγγέλης, ο οποίος σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Βόλου Οικονομικά.

Οσο για την Αννα, έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων -για το χατίρι των γονιών της- και υποκριτική που είναι το όνειρό της. Στα 18 της ξεκίνησε την παρουσίαση σε κανάλι των Σερρών όπου σπούδαζε, έκανε ραδιόφωνο και στη συνέχεια βρέθηκε στο TV Μακεδονία και την εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι». Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τα «Quiz» του ΑΝΤ1 και, εκτός από περιζήτητη νύφη, είναι ένα κορίτσι με πολύ χιούμορ και χάρισμα στην επικοινωνία.

Δήμητρα Δάρδα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...