Ξεχασμένοι «θησαυροί» στη ζούγκλα

Από κοσμήματα και κινητά έως τσάντες και (δύο βέρες) στο γραφείο απολεσθέντων που διατηρεί το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Από κοσμήματα και κινητά έως τσάντες (και δύο βέρες) στο γραφείο απολεσθέντων που διατηρεί το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ενα άτυπο γραφείο απολεσθέντων, στο οποίο στριμώχνονται κάθε λογής αντικείμενα (από κοσμήματα έως ρούχα, τσάντες και παιχνίδια) λειτουργεί στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στην περιοχή των Σπάτων! «Πρόκειται για πολλά αντικείμενα, αφού μόνο σε μία ημέρα μπορεί να βρούμε ακόμη και πέντε διαφορετικά! Οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν παρά να τα αναζητήσουν εδώ» λέει στην «Espresso» ο ιδρυτής της «ζούγκλας» της Αθήνας, Ζαν Ζακ Λεσουέρ και προσθέτει: «Καθημερινά εντοπίζουμε ό,τι άφησαν πίσω τους οι επισκέπτες, από κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια έως τσάντες, ρούχα, κλειδιά, καπέλα και πολλά παιδικά είδη. Ο,τι βρίσκουμε, το κρατάμε σε ειδικό χώρο για χρονικό διάστημα έξι μηνών. Αν όμως δεν εμφανιστούν οι ιδιοκτήτες, τότε τα δίνουμε στην Εκκλησία»!

Αυτές τις ημέρες οι υπεύθυνοι του πάρκου αναζητούν δύο απρόσεκτους επισκέπτες, τον Δημήτρη και τη Δήμητρα, οι οποίοι «ξέχασαν» τις βέρες τους! Τα δαχτυλίδια βρήκαν άλλοι επισκέπτες του πάρκου και τα παρέδωσαν στο f2προσωπικό προκειμένου να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους.

Δημήτρης και Δήμητρα

«Οι βέρες έχουν σκαλισμένες τις ημερομηνίες που πραγματοποιήθηκαν οι γάμοι και ανήκουν σε δύο διαφορετικά ζευγάρια. Βέβαια η νύφη και ο γαμπρός γιορτάζουν την ίδια ημέρα!» λέει ο κ. Λεσουέρ και συμπληρώνει: «Αναζητούμε λοιπόν τη σύζυγο του Δημήτρη, που παντρεύτηκαν στις 16 Απριλίου του 2003 και τον σύζυγο της Δήμητρας, που παντρεύτηκαν πέντε χρόνια αργότερα, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2008. Σίγουρα πρόκειται για αντικείμενα ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας και ενδέχεται οι ιδιοκτήτες τους να μην κατάλαβαν ότι τις έχασαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο πάρκο. Ακόμη όμως και αν το κατάλαβαν, μπορεί να πίστεψαν ότι λόγω της τεράστιας έκτασης δεν πρόκειται να τις βρουν ποτέ». Ηδη μία φωτογραφία με τις χαμένες βέρες έχει ανέβει στη σελίδα του πάρκου στο facebook.

Αντρέας Αξιώτης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ