Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Αντίστροφη μέτρηση για τους δικούς μας ήρωες

Οι δύο πρώτες ιστορίες της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 θα βγουν στον αέρα στα μέσα Μαΐου.

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται ήδη ανάμεσα σε ήρωες! Ο Ελληνας σταρ ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 «Ηρωες ανάμεσά μας», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον μήνα. Οι πρώτες ιστορίες που θα δούμε είναι άκρως συγκλονιστικές και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς συγκινήθηκε απ’ όσα άκουσε και είδε κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους ήρωες και τους οικείους τους. Το ξεκίνημα έγινε από την Αθήνα και αφορούσε μια ιστορία ηρωισμού ενός πολύ ιδιαίτερου ανθρώπου, όπως τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο Σάκης Ρουβάς. Ο Περικλής είναι ένας ήρωας ανάμεσά μας, καθώς έσωσε με κίνδυνο της ζωής του τέσσερις επιβαίνοντες ενός δικινητήριου αεροσκάφους που έπεσε το 2001 έξω από τη μαρίνα του Αλίμου.

Τα γυρίσματα της εκπομπής ήταν πολύ εντυπωσιακά και πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Βούλας, στο Μάτι και στην Αερολέσχη Τατοΐου. Μάλιστα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρειάστηκε η συμμετοχή ομάδας πιλότων και δυτών ασφαλείας, ενώ για τις λήψεις κάτω από το νερό χρειάστηκε ειδικός τεχνικός εξοπλισμός. Στη συνέχεια ακολούθησε η Θεσσαλονίκη, όπου ο «ήρωας» των γυρισμάτων ήταν ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας. Ο Αλέξανδρος (αυτό είναι το μικρό όνομα του διευθυντή του σχολείου) αποδείχθηκε σανίδα σωτηρίας για έναν 14χρονο μαθητή που έπασχε από μια σοβαρή ασθένεια. Ο καθηγητής με την πίστη του και τη θέλησή του κινητοποίησε όλη τη μαθητική κοινότητα της χώρας προκειμένου να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνταν ώστε να χειρουργηθεί ο μικρός Ηλίας. Τα χρήματα μαζεύτηκαν, ο μικρός Ηλίας έκανε τη χειρουργική επέμβαση και πλέον χαίρει άκρας υγείας.

Ο γοητευτικός Σάκης Ρουβάς καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων βρισκόταν δίπλα στα παιδιά. Ο Ελληνας σταρ ήταν ευδιάθετος, φιλικός με όλους, ενώ κάποια στιγμή έπαιξε με τα μικρά παιδιά που τον περιτριγύριζαν. Ολοι τους πέρασαν μοναδικά και τα παιδιά δεν άφηναν τον Σάκη Ρουβά μόνο του ούτε λεπτό. Ο τραγουδιστής φάνηκε να είναι πάρα πολύ εντυπωσιασμένος από το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων που γνώρισε. Μάλιστα υπήρξαν στιγμές που έμεινε άναυδος από αυτά που έβλεπε και άκουγε, καθώς ήθελε να ξέρει και την παραμικρή λεπτομέρεια για όλες τις ιστορίες. Πολλές φορές αναλάμβανε ο ίδιος προσωπικά να ψάξει για διάφορα θέματα και να ανακαλύψει κάθε πτυχή της ιστορίας των πρωταγωνιστών των γυρισμάτων. Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν με επιτυχία μέσα σε πέντε μέρες, ενώ ο Σάκης και το συνεργείο του μετακινήθηκαν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στα Τρίκαλα και την Κρήτη όπου ολοκληρώθηκε η μαγνητοσκόπηση των πρώτων εκπομπών.

ΕΛΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...