Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δεν είμαι αυτή που νομίζετε!

Οι τρεις γάμοι (με μικρότερους άντρες), το ειδύλλιο με τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, η σχέση με τον κύριο «Μπλακ τζακ» και τα ταξίδια με τον Ωνάση

Πρωταγωνίστρια μιας ζωής που μοιάζει βγαλμένη από την τηλεοπτική «Δυναστεία». Ταξίδια, διαμάντια, αυτοκίνητα, τζόγος, έρωτες, μίση, πάθη. Στα νιάτα της η Ρούλα Βροχοπούλου περπατούσε στον δρόμο και σείονταν η Αθήνα, η Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας και το Ντουμπάι. Ντυμένη στην πένα, πρόσχαρη και πάντα περιποιημένη, η καυτή κοκκινομάλλα δεχόταν συνεχώς τα φλερτ πλούσιων ανδρών, ακόμη και του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η πρώην παίκτρια του «The wall» έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία για το «επικό» κλάμα της για τα μάτια του Φραν, όμως η πάμπλουτη κοσμοπολίτισσα έχει ζήσει μια ζωή για δέκα. Καρπός βιασμού, όπως δηλώνει, με τον μεγαλογιατρό πατέρα της να διώχνει κακήν κακώς την οικιακή βοηθό μητέρα της από το σπίτι, έκανε τρεις γάμους με μικρότερούς της άντρες, απέκτησε έναν γιο που υπεραγαπά, αλλά, όπως αποδείχθηκε, στη ζωή όποιος κερδίζει στα χαρτιά χάνει στην αγάπη. Σήμερα ζει ως εισοδηματίας από την τεράστια περιουσία της, εκφράζει την αγανάκτησή της για κάποιους που πριν από καιρό την ήθελαν να αναζητεί φαγητό στα σκουπίδια (!) και δηλώνει γοητευμένη από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

4r3w45tg 3Εφτασε στη μαρίνα της Γλυφάδας φορώντας μαύρο μπλουζάκι και στενό παντελόνι. Κομψή, τσαχπίνα και σέξι. Στα 100 μέτρα που διασχίσαμε πολλοί ήταν εκείνοι που τη σταμάτησαν και της μιλούσαν. «Με αγαπάει ακόμα ο κόσμος. Συνεχίζουν να μου δίνουν συγχαρητήρια, αλλά δεν ξέρω γιατί» σχολιάζει. Αν και είναι 65 χρόνων, η Ρούλα Βροχοπούλου κρατιέται πολύ καλά. «Μπότοξ δεν κάνω. Παλιότερα μου είχε κάνει δώρο μια συνεδρία η παρουσιάστρια Βάσια Λόη, αλλά το μάτι μου έγινε τούμπανο. Νόμιζα ότι θα το χάσω» λέει στην «Espresso» η Ρούλα Βροχοπούλου.

Δεν προλαβαίνεις να κάνεις ερωτήσεις. Σαν την Πυθία δίνει απαντήσεις σε όλα μόνη της.

«Ημουν καρπός βιασμού»

Γεννήθηκε στο Κολωνάκι. Ο μπαμπάς της ήταν ο μεγαλογιατρός Νικόλας Βροχόπουλος και η μαμά της η Ναυσικά Μερκούρη, που εργαζόταν στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός. «Αυτός την άφησε έγκυο και, όπως μου είπε η μανούλα μου πριν πεθάνει, η πράξη έγινε παρά τη θέλησή της.

»Πήγε στην Αστυνομία και εκείνος αναγκάστηκε να την παντρευτεί. Η κατάσταση ήταν δραματική στο σπίτι, με βία και ξυλοδαρμούς. Μόλις γεννήθηκα την έδιωξε από το σπίτι και εμένα με μεγάλωναν νταντάδες. Σε ηλικία τεσσάρων χρόνων εκείνη πήρε την κηδεμονία μου και από τη χλιδή βρέθηκα ξαφνικά στη φτώχεια, σε μια τσίγκινη παράγκα».

«Ασπρη μέρα» είδαν όταν η μητέρα της έπιασε δουλειά στο σπίτι του χρηματιστή Χαράλαμπου Γερόπουλου. «Τον φώναζα “μπαμπά”, γιατί μας έδωσε στέγη και τροφή και ήταν πολύ καλοσυνάτος άνθρωπος. Τον βιολογικό μου πατέρα τον μισούσα. Ερχόταν με μια κουρσάρα να με δει και εγώ του πετούσα πέτρες». Η Ναυσικά Μερκούρη όταν έκανε ένα καλό κομπόδεμα αγόρασε ένα οικόπεδο στο Ελληνικό κι έφτιαξε ένα σπίτι, αυτό που μένει σήμερα η Ρούλα Βροχοπούλου.

Αριστη μαθήτρια, στα 18 της φεύγει στην Αγγλία να σπουδάσει Ιατρική. Στο πέμπτο έτος και σε ηλικία 23 χρόνων τα παρατάει και γίνεται αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Το πτυχίο της γιατρού το πήρε πέντε χρόνια αργότερα, αλλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα.

Στην πτήση για Παρίσι, όπως θυμάται, ταξίδευε συχνά πρώτη θέση ο Αριστοτέλης Ωνάσης, με τη Μαρία Κάλλας και μετά με την Τζάκι Κένεντι. «Καλή κυρία, όμορφη, αλλά κρύα» σχολιάζει. Και συνεχίζει: «Με πείραζε το αφεντικό. “Δεσποινίς Βροχοπούλου, μου είστε ασύμφορη. Αυτό το μπούστο χαλάει πολύ ύφασμα στη στολή του Τσεκλένη” έλεγε αφήνοντας υπονοούμενα για το μεγάλο στήθος μου! Κοκκίνιζα ολόκληρη! Ο Ωνάσης ήταν γοητευτικός και πολύ ανοιχτοχέρης, σαν τους άντρες που μου αρέσουν».

Οπως της αρέσει πολύ και δηλώνει γοητευμένη από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Είναι πολύ νόστιμος! Πιο ωραίος από τον Γιάνη Βαρουφάκη. Ο υπουργός έχει πιο σκληρά χαρακτηριστικά. Προτιμώ τα πιο baby face» δηλώνει με καμάρι!

4r3w45tg 1Είχε πετάξει και με τη Δήμητρα Λιάνη. «Κοπελάρα. Δύο μέτρα γυναίκα και πολύ ευγενική. Οσες χυδαιότητες έχουν ακουστεί για εκείνη είναι μόνο κακοήθειες. Σε εκείνη οφείλουμε σήμερα ότι έχουμε συντάξεις οι ιπτάμενες, μειωμένες μεν, αλλά 1.300 ευρώ δεν είναι λίγα δε» τονίζει.

Πολύ πλούσια

Η νεαρή κοκκινομάλλα κατακτούσε τους στόχους της έναν έναν για να ξεχάσει το παρελθόν της. Ηθελε να γίνει διάσημη και πλούσια. Οπως ήταν η Αλέξις Κάρινγκτον στη σειρά «Δυναστεία» που είχε καθηλώσει τον πλανήτη. Εγινε πολύ πλούσια με τον καλό της φίλο «μπλακ τζάκ» στα καζίνα του εξωτερικού. Οπως ισχυρίζεται, έχει κερδίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια, γι’ αυτό και είναι στους «non grata» πελάτες μεγάλων καζίνων στο εξωτερικό. Οπως λέει, οι Αμερικανοί την αποκαλούσαν «μάγισσα», γιατί πίστευαν ότι μάγευε την τράπουλα! Ο τζόγος ήταν και η αιτία χωρισμού της από όσους αγάπησε. Ολοι έρχονταν σε δεύτερη μοίρα, μετά το χρήμα.

Η Ρούλα Βροχοπούλου αποκαλύπτει πρώτη φορά τη σχέση της με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Λευτέρη Πουπάκη.

Γνωρίστηκαν, όπως λέει, σε μια πτήση που μετέφερε την πειραιώτικη ομάδα. «Σέρβιρα αναψυκτικά και οι αθλητές, όταν έφτασα κοντά στις θέσεις τους, άρχισαν να φωνάζουν “Πολύ ωραία ομάδα ο Βύζας” κοιτώντας το στήθος μου. Ντράπηκα! Τότε ο Λευτέρης τους ζήτησε με τραχιά φωνή να σταματήσουν και κατόπιν μου έδωσε το τηλέφωνό του! Φύγανε δίσκοι, πορτοκαλάδες αλλού πατούσα, αλλού βρισκόμουν από τη χαρά μου». Ετσι η Ρούλα άρχισε να τρέχει στα γήπεδα όπου έπαιζε ο αγαπημένος της, με τον οποίο είχε τρία χρόνια πλατωνικού έρωτα, όπως εξομολογείται.

Κι ύστερα ήρθε ο Φραν

«Τον τρίτο μου άντρα, τον Φραν, τον αγάπησα με έναν νεανικό τρόπο. Ζούσα ένα φλερτ, όχι τίποτα σοβαρό. Εχει ξαναπαντρευτεί με μια ομοεθνή του, έχει ένα παιδάκι και ζει στη Δάφνη. Εχει ανοίξει κατάστημα με αλουμίνια. Τον βλέπω στο facebook. Χαίρομαι που προχώρησε στη ζωή του» λέει και κάνει παύση, όταν μια νεαρή κοπέλα την αναγνώρισε και την αγκάλιασε γλυκά. «Πολύ σας πάω» της είπε και κάθισε στο διπλανό τραπεζάκι. «Αναγκάστηκα, που λες, να βάλω υποθήκη την πολυκατοικία μου για την αποπληρωμή των δανείων που είχα πάρει για εκείνον. Μέχρι που πούλησα ένα οροφοδιαμέρισμα από την πολυκατοικία μου αντικειμενικής αξίας 300.000 ευρώ για 100.000. Μπήκα και στη ρύθμιση των 80 δόσεων για να είμαι συνεπής στις φορολογικές μου υποχρεώσεις. Πάντως, άμα θες, πάμε ένα Ντουμπάι, έχω να φύγω πολύ καιρό στο εξωτερικό. Και με τον γιο μου θέλω να πάμε μια Νέα Υόρκη, φτάνει να βρει λίγο χρόνο από τα διαβάσματά του» συμπληρώνει.

Της θυμίζουμε τις καθημερινές τηλεοπτικές εμφανίσεις της, που με δάκρυα στα μάτια παρακαλούσε τον Φραν να γυρίσει. «Πόσο ρεζίλι είχα γίνει. Να βγαίνω και να κλαίω εκλιπαρώντας να γυρίσει; Για έναν άντρα που ποτέ δεν με αγάπησε, παρά μόνο με χρησιμοποίησε; Μα τι περίμενα; Τι να θέλει ένας 26χρονος από μια 55άρα; Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω να τα σβήσω όλα αυτά, γιατί ταπείνωσα το παιδί μου».

Ο γιος της σήμερα είναι 26 χρόνων, απόφοιτος του Κολλεγίου Ψυχικού, έχει σπουδάσει Φιλολογία και ετοιμάζεται να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό. Οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί και μένουν μαζί. «Τα έχω πει όλα αυτά στο παιδί μου και μου απάντησε πως είμαι άξια της μοίρας μου» λέει με πίκρα. «Εχασα όλους τους φίλους μου. Εμεινα μόνη και απομονώθηκα. Ηταν ένα καλό μάθημα για μένα. Γιατί όσα λεφτά και να δώσεις, τελικά την αγάπη δεν την αγοράζεις» αναφέρει και τα δάκρυα τρέχουν.

«Τα παιδιά και τα ζώα με κάνουν να νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη»

Στην προσωπική ζωή της παραδέχεται ότι ήταν άτυχη. «Διαφήμιζα πάντα τα λεφτά μου στις σχέσεις μου. Λάθος, αλλά όχι και έγκλημα για να τιμωρούμαι έτσι σήμερα. Βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι σιτίζομαι από τα σκουπίδια. Επαθα νευρικό κλονισμό, ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Τι διασυρμός στο παιδί μου, στην κοινωνία, τη γειτονιά, στους φίλους μου. Μιλάνε για μένα που οδηγώ μια πολυτελή Mercedes, έχω τη σύνταξή μου, παίρνω ενοίκια από τα ακίνητά μου, τα διαμερίσματα, τα καταστήματα, τους βιομηχανικούς χώρους. Εγραψαν “η Ρούλα πεινάει”. Σαν δεν ντρέπονται. “Σκουπίδια” είναι όλοι αυτοί που βιάστηκαν να με στιγματίσουν» λέει και ξεσπά σε λυγμούς.

«Βγαίνω από το σπίτι μόνο βράδυ για να ταΐσω αδέσποτα. Εχω περιθάλψει εκατό γάτες στη γειτονιά μου, έχω άλλες 25 στο σπίτι μου μαζί με τρία σκυλιά και αφήνω κονσέρβες φαγητού σε όλη την παραλιακή» λέει σκουπίζοντας τα δάκρυά της. Βγάζει μια βούρτσα από την τσάντα της, χτενίζει τα μαλλιά της, μιλάει για λίγο στο κινητό που χτυπάει σαν τρελό και συνεχίζει: «Τα παιδιά και τα ζώα με κάνουν ευτυχισμένη. Στηρίζω όσο μπορώ οικονομικά εδώ και αρκετά χρόνια τρία διαφορετικά ιδρύματα. Εκεί ξοδεύω τα χρήματά μου. Αλλά δεν θέλω να τα λέω αυτά. Ο Θεός το ξέρει και μου φτάνει» λέει και αλλάζει κουβέντα.

Οι τρεις σύζυγοι και ο Τούρκος γόης

Μιλάει για τους τρεις συζύγους της. Ολοι μικρότεροι. Ο πρώτος της άντρας ήταν φοιτητής. Παντρεύτηκαν το 1980 και δύο χρόνια αργότερα χώρισαν. Εκείνος 24 χρόνων, 31 η Ρούλα Βροχοπούλου. Μετά «χόρεψε» τον Ησαΐα με τον πατέρα του παιδιού της, μηχανικό αεροσκαφών στο επάγγελμα, 24 ετών εκείνος, 37 η νύφη.

4r3w45tg 12«Σπουδαίος άνθρωπος. Κάναμε το γλέντι στο “Ιντερκοντινένταλ” και έφερα μια πτήση Τζάμπο γεμάτο ορχιδέες από τη Σιγκαπούρη για να στολίσω τη νυφική αίθουσα όπου δεξιωθήκαμε 1.500 καλεσμένους» θυμάται. «Και ο τρίτος άντρας μου 26 χρόνων κι εγώ 56» λέει και γελάει, αφού θυμάται ότι στο γλέντι που ακολούθησε χόρευε όλο το βράδυ. «Δεν σταμάτησα ούτε για ένα λεπτό. Και να τα τσιφτετέλια, και να τα καλαματιανά. Μωρέ, του έδωσα και κατάλαβε» λέει.

Σύντροφοι

Γιατί όμως μόνο με μικρότερούς της; «Δεν θέλω “μπαμπάδες” συντρόφους. Μου θυμίζουν τον πατέρα μου, τον οποίο μισώ. Αλλά και η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντα με μικρότερους δεν ήταν;» αναρωτιέται και μετά κάνει τη μεγάλη δήλωση: «Οπως και να έχει, εγώ πλέον έκλεισα σαν γυναίκα». Μα, κόβεται το σεξ; «Ποτέ δεν ήμουν σεξουαλικός τύπος, αν και είμαι Σκορπίνα. Για μένα ο έρωτας είναι ο ασπασμός των αγγέλων προς τα άστρα. Είμαι πουριτανή γυναίκα. Ο Φραν, για παράδειγμα, ερωτικά με σεβάστηκε στο έπακρο».

Ο άντρας της ζωής της αποκαλύπτει ότι ήταν ένας Τούρκος billionaire που ζούσε μεταξύ Λος Αντζελες και Ιταλίας. «Αυτός μου χάρισε τη Mercedes και με γέμισε διαμάντια. Τέσσερα χρόνια ήμασταν μαζί. Τότε ήμουν 45 χρόνων. Με αγάπησε αληθινά, όπως κι εγώ. Μου πρόσφερε τη ζωή που μου άξιζε με λιμουζίνες και VIP καταστάσεις. Πηγαίναμε ταξίδια και μέναμε στα πιο ακριβά ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Στο Παρίσι, στη μία σουίτα κοιμόμασταν εμείς και στη διπλανή η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ. Ερχόταν στην Ελλάδα με ιδιωτικό αεροπλάνο και με ζύγιζε. “Πάλι δεν έχασες κιλά” μου έλεγε κι έφευγε! Για χάρη του από 100 κιλά έφτασα τα 62. Ηθελε να με παντρευτεί, με την προϋπόθεση πως θα έκοβα το καζίνο. Αλλά εγώ εκεί, στην τσόχα» λέει αναπολώντας.

Το σανίδι το κρυφό όνειρό της

«Το μυστικό μου είναι πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ταυτίζω τον εαυτό μου με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Είμαστε ίδιες! Δεν είχα την τύχη να γίνω. Η αδελφή του πατέρα μου με έφερε σε επαφή με τον Μιχάλη Κακογιάννη για να πάω σε δραματική σχολή, όμως η μάνα μου δεν με άφησε. Ηθελα να πεθάνω στο σανίδι» εξομολογείται η Ρούλα Βροχοπούλου.

Δήμητρα Δάρδα 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}35{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....