Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Προβλέψεις για 11/5

ΚΡΙΟΣ: Ο καλός συντονισμός των κινήσεων και ο δυναμισμός σας φέρνουν πολύ κοντά στην επαγγελματική επιτυχία. Είναι πολύ θετικό ότι έχετε και υποστήριξη στις προσπάθειές σας, καθώς όλοι αναγνωρίζουν την ευθύτητα και την τιμιότητά σας. Πολύ καλές εξελίξεις αναμένονται όμως και σε οικογενειακά σας ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταφέρνετε και βάζετε τους πάντες στους ρυθμούς σας χάρη στην καλή σας διάθεση. Ετσι σήμερα είσαστε η ψυχή της παρέας και όλοι κρέμονται από τα χείλη σας. Η μέρα είναι πολύ καλή για να ρισκάρετε, να τολμήσετε και να πετύχετε. Ο,τι αναβάλλατε ώς τώρα ήρθε η ώρα να το κάνετε σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι γνωστό πως είστε αρκετά ανοιχτοχέρηδες, σήμερα όμως κινδυνεύετε πραγματικά να κάνετε έξοδα που ξεπερνάνε κατά πολύ τις δυνατότητές σας. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί αν λέτε πράγματα που δεν πιστεύετε αληθινά, να είστε σίγουροι πως κάποιοι θα το αντιληφθούν ανοίγοντας τον δρόμο για αρκετές παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το καλύτερο για εσάς θα είναι να πάτε ένα μικρό ταξίδι μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα το Σαββατοκύριακο. Σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά και θα νιώσετε ανανεωμένοι. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να επισκεφτείτε κάποια πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό. Θα νιώσετε πολύ όμορφα και θα καταλάβετε ότι σας εκτιμούν πολύ.

ΛΕΩΝ: Η διαίσθησή σας είναι αρκετά έντονα ενεργοποιημένη και καθοδηγεί τα βήματά σας. Εμπιστευτείτε την και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πολύ καλά, καθώς χειρίζεστε ορθά τις καταστάσεις και βεβαιώνεστε για την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθετε πολύ ανανεωμένοι. Η αυτοπεποίθηση αλλά και η γοητεία σας είναι στα ύψη. Λειτουργείτε σαν μαγνήτης τραβώντας εύκολα τα βλέμματα προς το μέρος σας και προσελκύετε τις ευκαιρίες που αναζητάτε. Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, οι μεγαλύτερες ικανοποιήσεις σας αφορούν όμως τον αισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Περίεργο και παρασκηνιακό το κλίμα γύρω από εσάς. Από τη στιγμή που άλλοι δεν σας φανερώνουν τις αληθινές τους προθέσεις, σίγουρα δεν χρειάζεται να ξέρουν τις δικές σας. Μην είστε σίγουροι για τίποτε, φανείτε όμως ιδιαίτεροι επιφυλακτικοί σε τυχόν καινούργιες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάγκη σας για κοινωνικότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Ετσι, το γεγονός πως αρκετοί φίλοι θα σας θυμηθούν θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Θα περάσετε πολύ ωραία σίγουρα, δεν αποκλείεται ωστόσο να συναντήσετε απρόσμενη συμπαράσταση και βοήθεια σε κάτι που σας απασχολεί από  πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι αρκετά τεταμένο. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα περιμένετε, κι έτσι χάνετε εύκολα την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε πάση θυσία την επίδειξη αλαζονείας. Κάτι τέτοιο δεν θα σας ωφελούσε καθόλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρ’ ότι δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα τις αλλαγές, σήμερα θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ετσι θα εμπλουτίσετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα νιώσετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί ιδιαίτερα, μια ξαφνική και ανέλπιστη βοήθεια θα τονώσει την αισιοδοξία σας και θα σας δώσει τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα δεν είστε και ιδιαίτερα στα πάνω σας. Προσπαθείτε μέσα από μια ανασκόπηση στο παρελθόν να βρείτε τις ρίζες σημερινών καταστάσεων. Ομως δεν το πετυχαίνετε. Απλώς ρίχνετε την ψυχολογία σας. Οπότε σίγουρα δεν χρειάζεται να μπείτε σε μια τέτοια διαδικασία. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά και διατηρήστε την αυθεντικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας είναι αρκετά περίεργη καθώς ακροβατεί ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει. Προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται από δύσκολο ώς αδύνατο. Στον αισθηματικό σας τομέα οι πειρασμοί είναι αρκετά σοβαροί. Προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν αληθινά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...