Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Θα «κάνει πέρα» τον Περέιρα!

Το ταξίδι του Πορτογάλου στη Σκοτία φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Ως ξένο σώμα λογίζεται πλέον ο Βίτορ Περέιρα. Η απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού έχει παρθεί, και δύσκολα θα αντιστραφεί το κλίμα.

Το ταξίδι του 46χρονου κόουτς στη Σκοτία στα μέσα Μαΐου και η αποκάλυψη του πραγματικού λόγου για τον οποίο πραγματοποιήθηκε (για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ρέιντζερς), ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Στο λιμάνι δεν διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα «προπονητή», ωστόσο μετέθεσαν τις… ανακοινώσεις του «διαζυγίου» για την επόμενη εβδομάδα. Αλλωστε, πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ βρίσκονται (ή θα μεταβούν τις επόμενες ώρες) στο Βερολίνο για τον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την επιστροφή του προέδρου του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. από το εξωτερικό, θα «τρέξουν» οι εξελίξεις.

Ηδη από χθες πάντως έχει ξεκινήσει ένας «χορός» ονομάτων όσον αφορά τον διάδοχο του Περέιρα, ενώ θα γίνουν επαφές με μάνατζερ και στη Γερμανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός θα είναι από την ισπανική αγορά και στα πρότυπα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Εξετάζονται οι ελεύθεροι Χουάντε Ράμος και Χοακίν Καπαρός, ο Χάβι Γκράθια, ο Κίκε Φλόρες, αλλά και ο Αργεντινός Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο τελευταίος αποχωρεί από τη Μαρσέιγ, και μάλιστα συγκεντρώνει την προτίμηση του κόσμου των «ερυθρολεύκων» σε σχετικές δημοσκοπήσεις. Ενα όνομα που επίσης έχει τεθεί στα υπόψη είναι αυτό του Βίκτορ Σάντσεθ, του πρώην βοηθού του Μίτσελ, ο οποίος κατάφερε να σώσει από τον υποβιβασμό τη σχεδόν καταδικασμένη Λα Κορούνια.

Απέκτησε Μιλιβόγεβιτς

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Αντερλεχτ. Το κόστος της αγοράς των δικαιωμάτων του Σέρβου μέσου από τη βελγική ομάδα έφτασε τα 2.000.000 ευρώ, δηλαδή 700.000 ευρώ λιγότερα από την οψιόν αγοράς που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Από κει και πέρα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Σάντος, είναι πολύ κοντά στο να κρατήσουν τον Ρομπίνιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Σχετικά με τον Καρίγιο, στην Αργεντινή υποστήριζαν χθες ότι ο επιθετικός της Εστουδιάντες είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. «Δεν φτάνει τα 10.000.000 δολάρια η πρόταση του Ολυμπιακού» ισχυρίζεται στέλεχος των «φοιτητών». Οπως και να ‘χει, οι Πειραιώτες περιμένουν άμεσα την απάντηση των Αργεντινών. Αν δεν απορριφθεί η προσφορά του,ς θα κινηθούν για άλλους επιθετικούς. Πιθανότατα για τον Μπερμπάτοφ.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Ρομπέρτο, Μαριάνο Αγκιλάρ, δήλωσε πως «ο Ρομπέρτο είναι πολύ ευχαριστημένος και στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, και γι’ αυτό μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Από κει και πέρα, το μέλλον είναι ανοιχτό για όλους».

Ρεπορτάζ
Χάρης Δάντσης 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...