Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Σαββατοκύριακο 06-07/06/15

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ο σύντροφός σας σάς ζητήσει δεσμεύσεις, μη διστάσετε να τις αναλάβετε από τον φόβο των ευθυνών ή των περιορισμών της ελευθερίας σας, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα λάθη του παρελθόντος και θα είστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε παρακάτω τη ζωή σας. Επιδιώξτε εποικοδομητικές συμφωνίες στις υποθέσεις σας για να ξεπεράσετε ανώδυνα τα εμπόδια και να θέσετε καλύτερες βάσεις στις συναλλαγές σας. Δημιουργήστε μια νέα, καλύτερη τάξη πραγμάτων και αποφύγετε κόλπα και παιχνίδια στις επαγγελματικές συμφωνίες σας. Πάνω στις βάσεις που τώρα θα θέσετε θα στηριχτεί το μέλλον σας. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας. Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη προσφορές για την επαγγελματική άνοδο και καταξίωσή σας, αλλά παράλληλα θα κρύβει και απογοητεύσεις. Η εξυπνάδα σας θα είναι αυτή που θα σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε σε προσωπικό επίπεδο ή συνεργάζεστε. Η συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και θα κριθεί, γι’ αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Μην προσπαθήσετε να περάσετε με κάθε τρόπο τις δικές σας απόψεις και να πείσετε ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε αυτό. Καταφέρατε να πληγώσετε αρκετά άτομα που σας είχαν σταθεί και σας είχαν αποδείξει ότι θα βρίσκονται στο πλευρό σας όποτε το θελήσετε. Ηρθε η στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται και να ζητήσετε με τον δικό σας τρόπο συγγνώμη, γιατί το σίγουρο είναι ότι δεν θέλετε να τα χάσετε για πάντα από κοντά σας, καθώς αυτά θα αντέξουν μακριά σας, αλλά εσείς θα έχετε πρόβλημα τόσο με τη συνείδησή σας όσο και με την απουσία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εφαρμόστε τις πρωτότυπες ιδέες που θα ακούσετε και παρακάμψτε μια φορά την πεπατημένη οδό. Προσπαθήστε στην καθημερινή σας ζωή να μην υποτιμάτε την αξία αυτών που λέτε ή ακούτε, γιατί πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες. Με τόσο αυτοέλεγχο που έχετε δεν κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι, οπότε μην αφήσετε τη διαρκή έννοια σας για την πρώτη εντύπωση να σας γίνεται αιτία άγχους. Οι αδέσμευτοι ενεργοποιήστε τον αυθορμητισμό σας, ώστε να μη φτάσετε στο σημείο να βρείτε κάτι που σας αρέσει, σας καλύπτει και το χάσετε, επειδή δεν θα είστε προετοιμασμένοι να πείτε κάτι. Θα βρίσκεστε σε ένα συνεχές στάδιο εσωτερικών αναζητήσεων, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας ωθήσει σε τάσεις απομόνωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο εξόδους και νέες γνωριμίες, ακόμη και αν θα δεχτείτε ελάχιστες φορές να λειτουργήσετε κοινωνικά. Μπορεί οι πολλές και σημαντικές δραστηριότητές σας να μη σας επιτρέπουν να σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας, ωστόσο πρέπει να το προσπαθήσετε για τις προσωπικές ισορροπίες σας. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες και έννοιες που αγχώνουν την καθημερινότητά σας και φορτίζουν αρνητικά την ηρεμία της σχέσης σας. Ακόμη και αν η ανακούφιση που θα δεχτείτε θα είναι προσωρινή, χαρείτε τη συμμετέχοντας από κοινού με τον σύντροφό σας σε διάφορες δραστηριότητες. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει, για να συμβαδίσετε και να προχωρήσετε με το έτερόν σας ήμισυ, μια και δεν φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα τα πολυσυζητημένα μεταξύ σας προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους. Εσείς οι ίδιοι τις προκαλέσατε, όμως αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Εάν έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δείχνουν περισσότερο κατανόηση, θα πρέπει να κάνετε το αντίστοιχο και εσείς. Τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας είναι αρκετά κοντά σας και κάνουν ό,τι μπορούν για να σας δείξουν και να σας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς. Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε παίζοντάς το ειδικοί για όλα, γιατί είναι σίγουρο πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε πλήρεις, στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτίωση θα παρουσιάσουν τα επαγγελματικά σας, μολονότι οι συνεργασίες σας θα σας δυσκολέψουν εν μέρει. Ενα νέο πρότζεκτ θα αποτελέσει άλλη μια πρόκληση στη δουλειά σας. Δείτε τις σωστές κατευθύνσεις στις δραστηριότητές σας και μετά προβείτε σε κάποιες αλλαγές. Οι συναισθηματικές ανάγκες σαας φαντάζουν στα μάτια των ατόμων που θέλουν να σας πλησιάσουν σαν ένας πολύ δύσκολος γρίφος, αφού από τη μία θέλετε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας και από την άλλη τους θέλετε συνέχεια κοντά σας. Μάλλον πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις, εάν νιώθετε δυνατά αισθήματα και θέλετε να μπουν ουσιαστικά στη ζωή σας. Χρειάζεται τόλμη για να παραδεχτείτε ότι έχετε ανάγκη στη ζωή σας να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να αναπτύξετε σημαντικές σχέσεις και να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Εστιάστε στην προσωπική ζωή σας και αρχίστε μια καινούργια σχέση με προοπτικές εξέλιξης. Δεν σας χρειάζεται πλέον να κυνηγάτε την πρόσκαιρη διασκέδαση και το ξέρετε καλά. Απελευθερωθείτε από τα καθημερινά «πρέπει» και ανοίξτε τα φτερά σας στον έρωτα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε και επικοινωνήστε, με σκοπό να καταλήξετε σε μια ρομαντική, όμορφη και ουσιαστική σχέση. Μην αφήσετε στενούς φίλους σας να ασκήσουν την κριτική τους επάνω σας επειδή δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί θα προβληματιστείτε χωρίς λόγο για το μέλλον της ερωτικής ζωής σας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε τον σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δεν βασίζεται σε αληθινά συναισθήματα, μπορεί να διαλυθεί. Δεν σας λείπει η γοητεία και είναι αρκετή για να διατηρήσετε ειρηνικό κλίμα στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ο σύντροφός σας σάς ζητήσει δεσμεύσεις, μη διστάσετε να τις αναλάβετε από τον φόβο των ευθυνών ή των περιορισμών της ελευθερίας σας, γιατί δεν έχει σκοπό να σας στερήσει τίποτα από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Μην απορροφηθείτε από τις προσωπικές ανάγκες σας και παραμελήσετε τον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή και δώστε της την προτεραιότητα που της αξίζει. Εχετε στα χέρια σας σημαντικά ατού για να πετύχετε, να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε συμφωνίες, ενώ πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν στα άμεσα σχέδιά σας. Περιοριστείτε στα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος και απαλλαγείτε από τις μεγάλες προσδοκίες. Οι προοπτικές για να το πετύχετε θα είναι αισιόδοξες, αρκεί να αποφύγετε με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό και να ενισχύσετε ό,τι θα προωθεί την ερωτική σύμπνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Η εβδομάδα ευνοεί την προώθηση καινούργιων στόχων και φαίνεται ότι θα έχετε όλα τα μέσα για την υλοποίησή τους. Οι αντιξοότητες που δυστυχώς θα είναι αναπόφευκτες θα είναι ένα καλό μάθημα για να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι χαρακτήρες. Μέσα στη δίνη των συναισθηματικών ανταλλαγών θα ευαισθητοποιηθούν κάποιες ξεχασμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν, οι οποίες θα ζητούν τακτοποίηση. Εστιάστε περισσότερο στην υλοποίηση των κοινών σχεδίων με τον σύντροφό σας, καθώς μπορεί ή να επαναπροσδιοριστούν ή να ανατραπούν αν δεν κρατήσετε μια σταθερότητα στις μεταξύ σας συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε τη σχέση σας σε πιο σταθερές βάσεις και επιχειρήστε να αποκαλύψετε στον σύντροφό σας τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στη σχέση σας, ώστε να τα διορθώσετε. Εξάλλου έχετε την ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τη συνύπαρξη, για να διατηρήσετε τη δημιουργικότητα σας σε υψηλά επίπεδα. Καινούργια σχέση έρχεται στον ορίζοντα για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αλλά επειδή θα σας κυριεύει η ανασφάλεια, το πιθανότερο είναι να συνεχίζετε να κρατάτε αποστάσεις. Ομως μην τα θέλετε όλα δικά σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε και εσείς περισσότερο χρόνο και να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπό του, για να μπορέσει να σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Ανταποκριθείτε στην ανάγκη σας να βρείτε κάτι που σας γεμίζει τα κενά που νιώθετε σε συναισθηματικό επίπεδο και θα σας δίνει το κίνητρο για έμπνευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε επαγγελματικό επίπεδο αφήστε τους συνεργάτες σας να σας εκθέσουν τις απόψεις τους, γιατί μπορεί μέσα από τις ιδέες τους να βοηθηθείτε στα μελλοντικά σχέδιά σας. Το πρόσθετο άγχος που θα δημιουργηθεί από την υπερβολική προσπάθειά σας να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες απαιτήσεις θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας. Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ελάτε πιο κοντά με τους άλλους, μιλήστε και βγάλτε τις φοβίες σας. Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετή ταλαιπωρία. Ισως χρειαστεί να προβείτε σε επαναστατικές αλλαγές στη σχέση σας, παίρνοντας απόφαση πως δεν είναι δυνατόν να έχετε πάντα εσείς τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει και εσείς παραχωρήσεις για να σώσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δεν θα ανήκουν στις αρμοδιότητές σας, αλλά όσο και αν θα νιώσετε κουρασμένοι θα τα καταφέρετε και θα ανεβάσετε περισσότερο το προφίλ σας σε άτομα κύρους που θα δουν τις ικανότητές σας. Εάν δεν σταματήστε να κλείνετε από μόνοι σας την πόρτα στην τύχη σας, μονίμως θα παραπονιέστε ότι τίποτα δεν πάει καλά. Αισιοδοξία έχετε και μάλιστα κάποιες φορές περισσότερο απ’ ό,τι χρειάζεστε, εκμεταλλευτείτε την λοιπόν σωστά για να προωθήσετε την καριέρα σας, τα οικονομικά σας και κυρίως την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Είναι ανώφελο να περιμένετε όλα να γίνουν από μόνα τους, χωρίς να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...