Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Δευτέρα 08 Ιουνίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και…

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με διπλωματία. Εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε ότι δεν θα βρείτε ανταπόκριση. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, χωρίς να αφήνετε άσχετους να σας αλλάζουν τα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμη και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά. Διώξτε λοιπόν τον φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας, καθώς οι συγγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα. Η καταπίεση δεν οδηγεί σε σωστούς δρόμους και ο εγωισμός σάς παρασύρει σε λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξηγήστε στους γύρω σας τι ζητάτε και ρωτήστε τους ευθέως αν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, καθώς έχετε τη δύναμη να καθιερωθείτε. Αξιοποιήστε θετικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Μια εκδρομή θα ανεβάσει αρκετά το ηθικό σας.

ΛΕΩΝ: Μην παρασυρθείτε σε αγορές και σπατάλες που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Για να μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας πρέπει να τις διαπραγματευτείτε δυναμικά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα προκειμένου να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μεγαλύτερο λάθος σας είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μη βγάζετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε και όρια. Ισως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι άσχημο να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις. Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς προκειμένου να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας. Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες τις οποίες εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων. Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στον χώρο προκειμένου να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας. Ο,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλετε για αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Πείτε την άποψή σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και κυρίως χωρίς να μεταφέρετε λόγια τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμη και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας σας φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΥΣ: Προβείτε σε μετρημένες και λογικές κινήσεις προκειμένου να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα. Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε. Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, διότι έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...