Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η δίκη της απόλυτης διαστροφής

Οι πικάντικες λεπτομέρειες και οι σεξουαλικές διαστροφές της Μαρίας Στάμη και του Γεράσιμου Παππά στη δίκη για τον φόνο του Αναστάσιου Πετρίδη στο Μεικτό Εφετείο του Πειραιά

Νέες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές διαστροφές που οδήγησαν πριν από έξι χρόνια στη δολοφονία του 44χρονου οδηγού νταλίκας Αναστάσιου (Τάσου) Πετρίδη, ο οποίος είχε γίνει… σκλάβος της νεαρής Μαρίας, μπήκαν στο μικροσκόπιο της (γυναικείας) σύνθεσης της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιά, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση.

4r3q4tw3e54 5Την ετυμηγορία για την υπόθεση που αποκάλυψε η «Espresso» στις 24 Απριλίου αναμένουν σήμερα η 30χρονη αφέντρα Μαρία Στάμη, κατηγορούμενη για συνέργεια στον φόνο του σκλάβου της, τον οποίο διέπραξε ο 44χρονος πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος Γεράσιμος (Μάκης) Παππάς! Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή χωρίς ελαφρυντικά τόσο του Μάκη Παππά (πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών) όσο και της Μαρίας Στάμη (πρωτόδικη καταδίκη 15 χρόνια).

Το ζευγάρι κάθεται μαζί στο εδώλιο, αλλά πλέον ο γεροδεμένος Μάκης έχει στραφεί εναντίον της συγκατηγορουμένης του που πάντα έμπλεκε με κατά πολύ μεγαλύτερούς της άνδρες και φέρεται ότι τους εξουσίαζε, τους εκμεταλλευόταν οικονομικά και συναισθηματικά και τους μετέτρεπε σε σκλάβους του σεξ!

Η αποκάλυψη

«Είμαι θύμα της απόλυτης διαστροφής»! Αυτό φώναξε ο 44χρονος το βράδυ της Τρίτης λίγο προτού μπει στην κλούβα προκειμένου να επιστρέψει στο κελί του. Αντιθέτως, η Στάμη δεν είπε το παραμικρό και προσπαθούσε εναγωνίως να κρύψει το πρόσωπό της. Ωστόσο, λίγη ώρα νωρίτερα η πολυτάραχη σεξουαλική ζωή της «κυρίας» είχε ξεδιπλωθεί στη δικαστική αίθουσα αφήνοντας εμβρόντητους τους πάντες! Η αποκάλυψη που συγκλόνισε δικαστές και ακροατήριο ήταν ότι τον Φεβρουάριο του 2007 η 22χρονη τότε Μαρία ζητούσε από τον Τάσο Πετρίδη να υπογράψουν «ιδιωτικό συμφωνητικό» με το οποίο η αφέντρα ζητούσε «υπακοή, λατρεία και ταπείνωση» από τον σκλάβο της, χρόνια προτού τα ίδια φανταστεί η Ε.Λ. Τζέιμς, συγγραφέας της περίφημης τριλογίας «50 αποχρώσεις του γκρι» που μεταφέρθηκε στο σινεμά! Ομως, τον Ιούλιο του 2009 η αφέντρα γνώρισε τον Μάκη Παππά. Αν και δεν πρόλαβε να υπογράψει και μαζί του «ιδιωτικό συμφωνητικό», στις 24 Νοεμβρίου του 2009 πήγαν στο σπίτι του Πετρίδη. Κατά το κατηγορητήριο, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν και ο σωφρονιστικός πυροβόλησε τον σκλάβο της συντρόφου του σκοτώνοντάς τον.

4r3q4tw3e54 2«Εγώ τον λυπόμουν, δεν υπήρχε αντιζηλία μεταξύ μας. Ηταν άρρωστος, εξαρτημένος από τη Μαρία. Δεν την είδα ποτέ συναισθηματικά. Μόνο σεξουαλικά, σαρκικά» ανέφερε απολογούμενος στους δικαστές και μίλησε για την πρώτη γνωριμία τους: «Πήγα στο κατάστημα όπου δούλευε στη Νίκαια για να αγοράσω ένα στρώμα. Από την πρώτη στιγμή με προσέγγισε. Ξάπλωσε στο στρώμα και μου είπε να ξαπλώσω δίπλα της και να το απολαύσω. Το ίδιο βράδυ τής έστειλα λουλούδια και λίγες ημέρες αργότερα ήμασταν μαζί (…) Λίγο καιρό μετά με πήρε τηλέφωνο ο Τάσος. Είχε βρει το τηλέφωνό μου στο κινητό της Μαρίας και μου είπε ότι την αγαπάει και τη θέλει. Εγώ τη ρώτησα τι τρέχει και μου είπε ότι είχαν 3,5 χρόνια δεσμό και ότι είχαν χωρίσει». Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, «περίπου είκοσι μέρες πριν από τον πυροβολισμό και ενώ καθόμουν σε μια ταβέρνα, ήρθε η Μαρία μαζί με τον Τάσο και με βρήκαν. Ο Τάσος έκλαιγε και με παρακαλούσε με λυγμούς να ικανοποιώ σεξουαλικά τη Μαρία. Μου είπε “θέλω να είναι ευτυχισμένη σεξουαλικά”»! Για το μοιραίο βράδυ ο Παππάς ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, μπήκε στο αυτοκίνητο της Μαρίας για να πάνε σε νυχτερινό κέντρο. Δίχως να το καταλάβει, εκείνη τον οδήγησε στο σπίτι του Πετρίδη όπου έπειτα από λογομαχία έγινε το κακό.

4r3q4tw3e54 4Το συμφωνητικό

Στην απολογία του αναφέρθηκε και στο «ιδιωτικό συμφωνητικό» που είχε υπογράψει το ζευγάρι: «Το διάβασα όταν ήμουν στη φυλακή. Τότε πραγματικά συνειδητοποίησα ότι αυτά που γράφονταν εκεί η Μαρία τα εφάρμοζε και στην πράξη όταν κάναμε σεξ. Κατάλαβα και την εξάρτηση του Τάσου από εκείνην»! Οπως αποκαλύφθηκε κατά την εξέταση του αδελφού της Στάμη, πριν απότον Πετρίδη και τον Παππά η σατανική Μαρία διατηρούσε σχέση με έναν επίσης πολύ μεγαλύτερό της άνδρα, έναν νεωκόρο, τον Θανάση! Η πρόεδρος ρώτησε γιατί επέλεγε μεγαλύτερους άνδρες, αλλά ο αδελφός της δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση και τότε τον ρώτησε αν έχει διαβάσει το «ιδιωτικό συμφωνητικό»: «Οχι. Είναι ντροπή αυτό για την οικογένειά μας». Η πρόεδρος ωστόσο συνέχισε: «Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο Τάσος την αγαπούσε και τον εκμεταλλευόταν συναισθηματικά και οικονομικά. Επίσης, όταν ήταν με τον Μάκη, έπαιρνε τηλέφωνο και κοιμόταν στο σπίτι του Τάσου. Τι είδους ερωτικό τρίγωνο ήταν αυτό; Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Γιατί; Της άρεσαν τα ερωτικά τρίγωνα;».

«Τα ερωτικά παιχνίδια σας οδήγησαν στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου»

Μόλις ξεκίνησε την απολογία της η απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας Μαρία Στάμη, ξέσπασε σε λυγμούς. «Λυπάμαι για ό,τι έγινε. Τον Τάσο τον σκέφτομαι κάθε μέρα. Οταν έβγαινα με άδειες πήγαινα στο μνήμα του» είπε στην πρόεδρο, που μπήκε αμέσως στο «ψητό»: «Για το “ιδιωτικό συμφωνητικό” τι έχετε να πείτε, κυρία μου;» τη ρώτησε. «Το είδα σαν παιχνίδι! Ο Τάσος το κατέβασε από το ίντερνετ και το υπογράψαμε. Δεν μας 4r3q4tw3e54 3εξέφραζε. Ηταν ένας κύριος» απάντησε η κατηγορουμένη. Ωστόσο η πρόεδρος παρατήρησε με αυστηρότητα: «Αυτό και όσα γράφονται μέσα σε αυτό δεν είναι παιχνίδια, κυρία μου. Είναι οκτώ σελίδες και έχετε υπογράψει την καθεμία ξεχωριστά». Τότε πήρε τον λόγο η πάρεδρος και είπε απευθυνόμενη στη Στάμη: «Ακροβατούσατε σε τεντωμένο σχοινί. Τα ερωτικά παιχνίδια σας οδήγησαν στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου»!

Τάσος και Μάκης ήταν φίλοι

Η κατηγορουμένη πάντως αρνήθηκε ότι είχε παράλληλο δεσμό με τους δύο άνδρες: «Το λάθος μου ήταν ότι μετά τον χωρισμό μου από τον Τάσο εξακολουθούσα σε κάθε δύσκολη στιγμή να τρέχω σε αυτόν. Μου είχε πει ότι θα ήταν πάντα δίπλα μου, αλλά όχι σαν σύντροφος». Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε είχαν βρεθεί οι τρεις μαζί, παρά μόνο τη μοιραία νύχτα. «Ο Τάσος και ο Μάκης είχαν βρεθεί και είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις» είπε, χωρίς να διευκρινίσει τι εννοούσε. Τότε η πάρεδρος τη ρώτησε πώς είχε περασμένα τα ονόματά των δύο ανδρών στο κινητό της και αποκαλύφθηκε ότι τον Μάκη τον είχε «μωρό μου» και τον Τάσο «αγάπη μου». «Ε, αυτό κάτι λέει…» σημείωσε η πάρεδρος.

«Του φερόταν σαν σκουλήκι»

Η μητέρα του θύματος Ελένη Κεχαγιά (φωτό) δεν άντεξε όσα έλεγαν οι δύο κατηγορούμενοι και κατέρρευσε. Ο σύζυγός της (πατριός του δολοφονηθέντος Τάσου Πετρίδη) ήταν καταπέλτης στην κατάθεσή του κατά της Μαρίας Στάμη: «Πίσω από τον τίτλο της αποφοίτου Γαλλικής Φιλολογίας υπήρχε μια “καθηγήτρια του σεξ”! Οχι μόνο διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Τάσο και τον Παππά, αλλά τον είχε βάλει να υπογράψει και “ιδιωτικό συμφωνητικό”. Τρεις ημέρες πριν από τη δολοφονία είχε έρθει σπίτι και είχε βρεθεί ερωτικά με τον Τάσο (…) Είναι αδίστακτη! Ο Τάσος ήταν εξαρτημένος από αυτήν και τον εκμεταλλευόταν. Ακόμη και μπροστά μας του φερόταν σαν σκουλήκι!». Η κυρία Κεχαγιά σημείωσε: «Είχαν δεσμό 3,5 χρόνια. Την αγαπούσε, ό,τι ήθελε η Μαρία, έτρεχε να της το δώσει. Τη βάλαμε στο σπίτι μας και την είχαμε σαν παιδί μας. Της δείξαμε αγάπη και αυτή μας πρόδωσε και μου στέρησε ό,τι πολυτιμότερο είχα. Είναι ικανή για όλα!».

Γιούλη Σταρίδα
Φωτό: Χρήστος Ζήνας 


{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...