Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Σάλος με διαδικτυακή απάτη για αδυνάτισμα

Χιλιάδες καταναλωτές με πρόβλημα βάρους φέρεται ότι έπεσαν στην παγίδα που είχε στήσει ο ιδιοκτήτης εταιρίας από το…

Χιλιάδες καταναλωτές με πρόβλημα βάρους φέρεται ότι έπεσαν στην παγίδα που είχε στήσει ο ιδιοκτήτης εταιρίας από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας και πλήρωσαν για να αποκτήσουν το «θαυματουργό» σκεύασμα αδυνατίσματος, που υποσχόταν ακίνδυνη απώλεια κιλών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μάλιστα το Raspberry Ketone max «διαφήμιζαν» και οι… τέλειες αναλογίες της γνωστής τραγουδίστριας Κατερίνας Στικούδη!

Ομως η διαφήμιση αποδείχτηκε απατηλή, καθώς η καλλίγραμμη τραγουδίστρια όχι μόνο δεν διαφήμιζε το προϊόν, αλλά όλα γίνονταν εν αγνοία της, αφού η ίδια ούτε καν…χρησιμοποιούσε το σκεύασμα, το οποίο κυκλοφορούσε παράνομα και μόνο «ακίνδυνο» δεν ήταν για την υγεία!

Η Κατερίνα Στικούδη δεν είχε ιδέα ότιστη διαδικτυακή διαφήμιση του παράνομου σκευάσματος εμφανίζονται οι φωτογραφίες της μαζί με κείμενο που καλούσε τους ενδιαφερομένους να δοκιμάσουν το προϊόν αναφέροντας χαρακτηριστικά «όπως άλλωστε έκανε και η ίδια»!

Οταν διαπίστωσε ότι χρησιμοποιούνταν εν αγνοία της το όνομα και οι φωτογραφίες της, έσπευσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων για διαδικτυακή απάτη. Στην πορεία της έρευνας αμέσως μετά επισκέφτηκε τη Δίωξη και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία κατήγγειλε προφορικά ότι και η δική της φωτογραφία είχε χρησιμοποιηθεί στις παραπλανητικές διαφημίσεις τουπροϊόντος για να πειστούν οι υπέρβαρες κυρίες ότι μπορούν με αυτό να αποκτήσουν σώμα όπως το δικό της!

Η υπόθεση έγινε ακόμη πιο σοβαρή, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η Δίωξη είχε ήδη δεχτεί καταγγελίες από χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι δοκίμασαν το σκεύασμα με την ελπίδα να αδυνατίσουν, αλλά τελικά παρουσίασαν ανεπιθύμητες παρενέργειες! Μάλιστα δύο από αυτούς χρειάστηκε να πάνε ακόμη και στο νοσοκομείο και να παραμείνουν για νοσηλεία! Και όλα αυτά τη στιγμή που οι αστυνομικοί ενημερώνονταν από τον ΕΟΦ ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα κυκλοφορούν στην ελληνική διαδικτυακή αγορά χωρίς την έγκρισή του, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να μην είναι σε θέση να εγγυηθεί για την ποιότητα και το ακίνδυνο των συγκεκριμένων χαπιών. Ετσι, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας, υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης ενημέρωσε αμέσως τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Εδρα στο Δουβλίνο

Επειτα από τις καταγγελίες των δύο επώνυμων κυριών αλλά και πολιτών που δοκίμασαν αυτά τα σκευάσματα και υπέστη βλάβη η υγεία τους, η Δίωξη ξεκίνησε έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί στο Δουβλίνο η έδρα της εταιρίας που διακινούσε παρανόμως τα χάπια αδυνατίσματος. Σε βάρος της εταιρίας και των διαχειριστών της στην Ιρλανδία οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για παράνομη διακίνηση, διάθεση και πώληση μέσω διαδικτύου μη εγκεκριμένου φαρμακευτικού προϊόντος, ενώ ενημερώθηκε και η Ιντερπόλ. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Δίωξη είναι πεπεισμένοι ότι η εταιρία έχει συνεργάτη στην Ελλάδα, ο οποίος προώθησε τις διαφημίσεις και επέλεξε να τις «ντύσει» με τις φωτογραφίες celebrities.

3t6235tw54tw3tΛόγω των επίσημων καταγγελιών τα «banners» σβήστηκαν! Θύμα και η Φαίη Σκορδά

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν η Κατερίνα Στικούδη και η Κατερίνα Καινούργιου, αφού είχαν πέσει και τον περασμένο Ιανουάριο θύματα διαδικτυακών απατεώνων, οι οποίοι τις χρησιμοποιούσαν εν αγνοία τους σε παράνομες διαφημίσεις! Το ίδιο είχε συμβεί και με τη Φαίη Σκορδά! Εκείνη την περίοδο η γνωστή παρουσιάστρια είχε καταγγείλει την απάτη μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της, κάνοντας γνωστό ότι η ίδια δεν είχε συναινέσει ποτέ στη διαφήμιση, ούτε είχε δοκιμάσει τα χάπια αδυνατίσματος, τονίζοντας μάλιστα πως ίσως κάνουν κακό στην υγεία και τον μεταβολισμό του οργανισμού.

Την ίδια περίοδο είχαν κάνει ανάλογες καταγγελίες τόσο η Κατερίνα Στικούδη όσο και η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς έβλεπαν τις φωτογραφίες τους να φιγουράρουν σε διάφορες ιστοσελίδες, με αναφορές ότι έχουν κάνει χρήση των συγκεκριμένων σκευασμάτων και είχαν «θεαματικά αποτελέσματα». Λόγω των επίσημων καταγγελιών που είχαν γίνει δημοσίως, οι διαφημίσεις είχαν… εξαφανιστεί ως διά μαγείας από το διαδίκτυο! Ομως πριν από λίγους μήνες οι ηλεκτρονικές αναρτήσεις με φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη και της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκαν και πάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς, καθώς, εκτός από την εταιρία στο Δουβλίνο, φαίνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις και για μια αμερικανική εταιρία που παρασκευάζει και διακινεί χάπια αδυνατίσματος, τα οποία όμως δεν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει στους χρήστες ότι δεν θα έχουν παρενέργειες που είναι δυνατόν να τους οδηγήσουν ακόμη και στο νοσοκομείο.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Οργή και μηνύσεις

235234523452345tw4Η «εκρηκτική» Κατερίνα Στικούδη ήταν η πρώτη από τα «θύματα» που κινήθηκε νομικά εναντίον της εταιρίας που προσελκύει αγοραστικό κοινό χρησιμοποιώντας παράνομα φωτογραφίες εγχώριων σταρ.

Μιλώντας στην «Espresso» ηγνωστή τραγουδίστριααποκάλυψε ότι η δικαστική οδός ήταν ο μόνος τρόπος για να πάψουν εταιρίες να χρησιμοποιούν εν αγνοία της το όνομά της. Το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι, όπως λέει, με πρωταγωνίστριες τότε την ίδια, τη Ράνια Θρασκιά και την Ελενα Παπαρίζου. «Νόμιζα πως με μια διάψευση μέσω twitter και facebook θα έπαιρνε ένα τέλος η ιστορία. Οταν όμως ο στιλίστας μου με ενημέρωσε πως “πρωταγωνιστώ” πάλι σε παράνομη διαφήμιση αδυνατιστικών χαπιών τον Ιανουάριο του 2015, δεν κάθισα με τα χέρια σταυρωμένα» αποκαλύπτει η Στικούδη και συνεχίζει: «Σοκαρίστηκα, πραγματικά. Επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου, ακολούθως πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου μίλησα στον κ. Μανώλη Σφακιανάκη και κατόπιν υπέβαλα μήνυση».

Σήμερα θα συναντηθεί με τον δικηγόρο της για να προχωρήσει και σε αγωγή: «Δεν μπορεί αυθαίρετα να χρησιμοποιεί κάποιος το όνομά μου. Τα χάπια αυτά αφορούν την υγεία και το σώμα και δεν θέλω ο κόσμος να επηρεαστεί από κάτι που δεν ισχύει. Τόσα χρόνια μιλάω για σωστή διατροφή και γυμναστική. Ουδέποτε είχα σχέση με τέτοιου είδους προϊόντα. Hμουν ενάντια τόσο στις βάρβαρες δίαιτες όσο και στα σκευάσματα που επεμβαίνουν βίαια στον μεταβολισμό με απρόβλεπτες συνέπειες».

Δήμητρα Δάρδα

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...