Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Βαφτίσια για Γιάννα και Αλεξία

Κρητικό γλέντι για την εγγονή της Lady G, πολυτελής δεξίωση από την οικογένεια Μητσοτάκη στη Γλυφάδα

Κρητικό γλέντι για την εγγονή της «Lady G»!
Στο πόδι η Εμπαρος, όπου θα στηθεί η κολυμπήθρα για τη μικρούλα Ιωάννα

43142t 4Η χλιδή θα συναντήσει την παράδοση στη βάφτιση της εγγονής της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, η οποία θα πάρει την Κυριακή το όνομά της στη σκιά των λασιθιώτικων βουνών! Το μυστήριο θα γίνει στο εκκλησάκι της Παναγίας στον Δέτη, ένα βουνό πάνω από το ορεινό χωριό Εμπαρος στη Βιάννο του Ηρακλείου, απ’ όπου κατάγεται η Lady G.

Στο κρητικό γλέντι που θα ακολουθήσει στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου και στην πλατεία έξω από αυτό θα είναι καλεσμένο όλο το χωριό. Στην Εμπαρο επικρατεί αναβρασμός, με τους ντόπιους να τρέχουν για να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες.

Αύριο αναμένεται να φτάσει στο χωριό και η μητέρα της μικρής, η Καρολίνα (κόρη της «σιδηράς κυρίας» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από τον πρώτο γάμο της, με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη) για να δει αν οι προετοιμασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», από νωρίς όλοι οι ξυλόφουρνοι του χωριού θα ανάψουν για να ψηθούν τα εκλεκτά χοιρινά, όπως συνηθίζεται στην Κρήτη, με κυρίαρχο το ξακουστό «οφτό» ή «αντικριστό».

Τεράστιος μπουφές

Φυσικά δεν θα λείπουν από τον τεράστιο μπουφέ και πιο… εξεζητημένα εδέσματα, τα οποία η οικογένεια έχει παραγγείλει από γνωστή εταιρία catering στο Ηράκλειο. Από γλυκά, την τιμητική τους θα έχουν τα ξεροτήγανα και τα καλιτσούνια, ενώ η ρακή θα ρέει άφθονη υπό τους ήχους της κρητικής λύρας.

Ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης έκανε λόγο για ένα σημαντικό γεγονός που θα γίνει στην περιοχή: «Η Γιάννα είναι ένα αγαπητό και οικείο πρόσωπο σε εμάς, καθώς και αυτή -και περισσότερο τα παιδιά της- 43142t 3έρχονται τακτικά στο χωριό. Εχει την αγάπη και την εκτίμηση όλων μας και η βοήθεια που προσφέρει στον τόπο μας είναι σημαντική. Είμαστε κοντά της σε οτιδήποτε χρειαστεί. Την Κυριακή θα συμμετάσχουμε στην οικογενειακή χαρά της με τη βάφτιση της πρώτης εγγονής της. Το γεγονός ότι επέλεξε να κάνει ένα τόσο σημαντικό οικογενειακό event στον δήμο μας δείχνει ακόμα μία φορά την αγάπη που τρέφει για τη γενέτειρά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα που βρίσκονται στην Εμπαρο».

Η γέννηση

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έγινε γιαγιά στις 19 Δεκεμβρίου και το μωράκι γεννήθηκε στο Λονδίνο. Το πρώτο παιδί της πανέμορφης Καρολίνας Παρθένη είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας της Γιάννας. Η Καρολίνα, που είναι γοητευτική, λαμπερή και δυναμική σαν τη μητέρα της, παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 τον επιχειρηματία Βασίλη Αμβρόσιο, ο οποίος ασχολείται με το χρηματιστήριο και το real estate.

Εύα Παπαδάτου 

Ετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου της Αλεξίας

Μεγάλη γιορτή ετοιμάζεται για τα βαφτίσια του επτά μηνών γιου της Αλεξίας Μπακογιάννη και του συντρόφου της Ανδρέα Παπαδόπουλου. Ο βενιαμίν εγγονός της Ντόρας Μπακογιάννη και δισέγγονο του Κωνσταντίνου 23463426u46Μητσοτάκη θα βαφτιστεί το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ και θα πάρει το όνομα Στάθης, από τον πατέρα του Ανδρέα Παπαδόπουλου. Οι προσκλήσεις στους καλεσμένους εστάλησαν στα μέσα του Μαΐου και, εκτός από πολιτικά πρόσωπα, θα παραστούν δημοσιογράφοι και στενοί συγγενείς της οικογένειας του ζευγαριού.

Η τελετή θα γίνει στο γραφικό παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται εντός του Γκολφ Γλυφάδας, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην κατοικία του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα, ώστε να είναι παρών και ο ευτυχισμένος παππούς. Ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία -ακόμη και από τους πιο οικείους της οικογένειας- αν θα προηγηθεί ο θρησκευτικός γάμος της Αλεξίας με τον Ανδρέα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι φήμες άλλωστε θέλουν το ζευγάρι να έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το χαρτί λέγεται πως τους καλύπτει στην όποια γραφειοκρατική διαδικασία χρειαστούν οι ίδιοι αλλά και το παιδάκι τους.

Η Αλεξία και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ. και δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος φέτος κλείνουν τρία χρόνια σχέσης. Να υπενθυμίσουμε ότι η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη έχει ακόμη δύο παιδιά (δίδυμα) από τον προηγούμενο γάμο της με τον επιχειρηματία Μανώλη Βάρσο.

Δήμητρα Δάρδα

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....