Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «Ελληνίδα Καρντάσιαν» που καίει καρδιές

Η Τζόρτζια Κουσουλού «τρέλανε» τους Αγγλους με τη συμμετοχή της στο reality «The only way is Essex»

hw6ryh 1Η Βρετανία διαθέτει τη δική της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία μάλιστα έχει ρίζες… ελληνικές! Η «εκρηκτική» Τζόρτζια Κουσουλού είναι Ελληνοβρετανίδα και τη φετινή σεζόν έκαψε καρδιές στο reality show «The only way is Essex».

Οι καμπύλες της και το ταμπεραμέντο της αποτελούν «καυτό» συνδυασμό, στοιχείο που αναγνώρισαν οι παραγωγοί της εκπομπής και την πρόσθεσαν στο καστ της σεζόν 2014-2015.

Αγαπημένο ρούχο της Τζόρτζια είναι το μαγιό, κάτι που δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κάποιος αν κάνει μια «βόλτα» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Πρόσφατα μάλιστα παρευρέθηκε σε πάρτι στη Μαρμπέγια της Ισπανίας φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο, το οποίο θύμισε σε πολλούς το θρυλικό μαγιό της Πάμελα Αντερσον στο «Baywatch». Μόνο που το δικό της είχε σέξι ανοίγματα στο πλάι, ενώ το ντεκολτέ του έφτανε μέχρι χαμηλά, εκεί όπου ξεκινούσε ένα… φερμουάρ. Το συγκεκριμένο μαγιό άφηνε σε κοινή θέα και τα tattoos με καρδιές που έχει κάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην είναι πάντα εμφανή.

Δηλώνει ηθοποιός

Η Τζόρτζια είναι ερωτευμένη και δεν χάνει την ευκαιρία να το δείχνει, ακόμη και μπροστά στον φωτογραφικό φακό ή στην κάμερα. Η Ελληνοβρετανίδα, που δηλώνει ηθοποιός -ωστόσο δεν έχει παίξει ακόμη σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή κινηματογραφική ταινία-, έχει σχέση με τον ιδιοκτήτη γνωστού αγγλικού brand παπουτσιών, τον Τόμι Μάλετ, με τον οποίο γνωρίστηκε στο reality.

Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο δεσμός τους ήταν ένα έξυπνο διαφημιστικό τρικ για το show, το ζευγάρι βιώνει τον απόλυτο έρωτα.

Μάλιστα η Τζόρτζια δεν σταματάει να φλερτάρει με τον καλό της και μέσω social media, ενώ όσες φορές τούς έχουν απαθανατίσει οι παπαράτσι εκείνοι αγκαλιάζονται και φιλιούνται.

Ακόμη και οι πόζες τους έχουν σχολιαστεί από τους Αγγλους δημοσιογράφους, οι οποίοι τονίζουν πως ό,τι κάνουν το κάνουν για να γίνουν talk of the town.

Οι δυο τους πάντως δείχνουν να μην πτοούνται από τα σχόλια και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά και τη δημοσιότητα που έχουν αποκτήσει από τη συμμετοχή τους στο reality show «The only way is Essex».

hw6ryh 3Κληρονομική η ομορφιά της

Από ποιον κληρονόμησε όμως την ομορφιά της η 24χρονη Τζόρτζια, η οποία είναι επίσης ιδιοκτήτρια μπουτίκ ρούχων αλλά και ειδών ομορφιάς στο Επινγκ; Την απάντηση έδωσε η ίδια πριν από πέντε μήνες, όταν βρέθηκε για διακοπές στην Ταϊλάνδη με την οικογένειά της και τον αγαπημένο της. «Εγώ και ο μπαμπάς μου» έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία (αριστερά) που ανάρτησε και στην οποία εκείνη κι ένας πολύ γοητευτικός άντρας πόζαραν με τα μαγιό τους.

Αμέσως οι φαν της άρχισαν να κάνουν τα δικά τους σχόλια γράφοντας πως ο μελαχρινός άντρας με τους κοιλιακούς τούς θυμίζει τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ενώ μια κοπέλα τόνισε πως ο μπαμπάς της Τζόρτζια είναι «εντελώς Ελληνας»!

Ελισσάβετ Κυρίτση
Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...