Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Την «ακολούθησε» και στα σκαλιά της εκκλησίας

Το ταξίδι ανά τον κόσμο που έκανε ο Μουράντ πίσω από την πλάτη της Ναταλί (με μια κάμερα στο χέρι) έφτασε στον τελικό προορισμό του!

Το ταξίδι ανά τον κόσμο που έκανε ο Μουράντ πίσω από την πλάτη της Ναταλί (με μια κάμερα στο χέρι) έφτασε στον τελικό προορισμό του!

Διαθέτει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες πλάτες των social media, αφού οι πάνω από 2.600.000 followers του λογαριασμού του συντρόφου της στο Instagram έχουν θαυμάσει την ομολογουμένως λυγερή και καλλίγραμμη οπίσθια πλευρά της σε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς του κόσμου. Το φωτογραφικό project #followmeto του Μουράντ Οσμάν που ακολούθησε την πλάτη της Ναταλί Ζακχάροβα, μεταξύ άλλων, στο Χόλιγουντ, στο Μπαλί, στο Χονγκ Κονγκ και στη Σιγκαπούρη, την ακολούθησε και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του ο Ρώσος φωτογράφος δείχνει αυτή τη φορά την πλάτη της Ζακχάροβα με νυφικό Vera Wang, να κατευθύνεται σε ένα μεγαλειώδες κτίριο το οποίο με τη συνδρομή του photoshop μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από παραμύθι. «#followmeto (σ.σ.: ακολούθησέ με) στον γάμο με την αγάπη μου @yourleo. Υπόσχομαι να κρατώ το χέρι σου και να σου λέω σ’ αγαπώ κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μας» γράφει ο Οσμαν στην πολύ ρομαντική λεζάντα με την οποία συνοδεύει τη φωτογραφία του.

Και η Ναταλί, με τη σειρά της, ανέβασε στον δικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που τη δείχνει με την πλάτη γυρισμένη να κρατάει το χέρι του συζύγου της ενώ είναι περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς που χειροκροτούν και χαμογελούν κατενθουσιασμένοι. Ανέβασε όμως και δεύτερη, στην οποία οι followers έχουν μία από τις σπάνιες ευκαιρίες να δουν τα πρόσωπα του ζευγαριού, προφανώς λόγω της ημέρας αλλά και προκειμένου να φανεί καλύτερα το νυφικό που αγόρασε η νύφη από τη μπουτίκ της Vera Wang στη Μόσχα.

Στις δικές της λεζάντες η Ζακχάροβα απέδειξε ότι είναι το εμπορικό πνεύμα πίσω από το φωτογραφικό πρότζεκτ, αφού φρόντισε να κάνει διαφήμιση όλων όσοι συνετέλεσαν στην εντυπωσιακή τελετή-φωτογράφιση, γεγονός που αφήνει περιθώριο να εικάσει κανείς ότι ο γάμος τούς βγήκε τζάμπα.

Σουρεαλιστικό ντεκόρ

«Ο παραμυθένιος… σύζυγός μου @muradosmann. Φόρεμα από την μπουτίκ της Vera Wang στη Μόσχα, το καλύτερο γραφείο διοργάνωσης γάμων @WeDoAgency, σουρεαλιστικό ντεκόρ από το @lidseventhouse, βέρες από @bochic @zhvoronkieventhall, φωτογραφία από @andrew_bayda» έγραψε χαρακτηριστικά.

Οπως είναι φυσικό, οι λογαριασμοί και των δύο στο Instagram και το twitter γέμισαν από μηνύματα συγχαρητηρίων των πάνω από 3.000.000 συνολικών followers τους, οι οποίοι ανυπομονούν για το νέο σκέλος του φωτογραφικού πρότζεκτ που θα τους απαθανατίζει στον μήνα του μέλιτος.

Στην Ινδία η πρόβα τζενεράλε του γάμου τους!

ΤΟ HASHTAG #followmeto που συνοδεύει τις φωτογραφίες «πλάτη» στον λογαριασμό @muradosmann στο Instagram γεννήθηκε από την ανυπομονησία που έδειχνε η Ναταλί κατά τη διάρκεια των διακοπών της να δει τα πάντα και γρήγορα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτή να βρίσκεται πάντα μπροστά και να… σέρνει τον σύντροφό της, ο οποίος έκανε συχνά διαλείμματα για να τραβάει φωτογραφίες. Αυτή η «πόζα», που επαναλήφθηκε σε μερικά από τα πιο μαγευτικά τοπία του κόσμου, προκάλεσε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων, πράγμα που εξαργυρώθηκε με ένα συμβόλαιο για βιβλίο αλλά και πολυάριθμα σαλόνια περιοδικών. Το ζευγάρι που έχει έδρα τη Μόσχα ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο εδώ και πέντε χρόνια, το τελευταίο ταξίδι στην Ινδία (φωτό) όμως έχει ανεβάσει το πρότζεκτ σε άλλο επίπεδο, αφού ο Οσμάν φαίνεται ότι έχει τελειοποιήσει την επεξεργασία των φίλτρων στις φωτογραφίες του. Επιπλέον ήταν μια πρόβα τζενεράλε για τον γάμο τους, αφού σε αυτό το ταξίδι η Ζακχάροβα πόζαρε με νυφικά για το τεύχος «Γάμος» του ινδικού «Harper’s Bazaar».

Κατερίνα Νικολοπούλου

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...