Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο γάμος της απόλυτης χλιδής στην αιώνια πόλη!

Ο Τζόζεφ Γκετί (γόνος της ισχυρής αυτοκρατορίας) παντρεύτηκε στη Ρώμη τη σύντροφό του παρουσία VIP

Ο Τζόζεφ Γκετί (γόνος της ισχυρής αυτοκρατορίας) παντρεύτηκε στη Ρώμη τη σύντροφό του παρουσία VIP

Διανύουμε αναμφισβήτητα εποχή γάμων, αλλά όταν αυτός που ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας έχει το επώνυμο Getty, τότε οι υπόλοιποι χάνουν τη σημασία τους. Πέρα από το όνομα, ο γάμος του γόνου της αυτοκρατορίας Getty, Τζόζεφ με τη διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων Σαμπίν Γκάνεμ είχε και τη χάρη! Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου πλούτου, γαλαζοαίματοι αλλά και επιφανείς Ελληνίδες του διεθνούς jet set, σε φόντο απόλυτης χλιδής και avant-garde ενδυματολογικών επιλογών, πρόσθεσαν ακόμη μία σελίδα στην κοσμική ιστορία της αιώνιας πόλης.

Ο γάμος έγινε πριν από λίγες μέρες στη Βασιλική των Δώδεκα Αποστόλων της Ρώμης, με την 30χρονη νύφη να φοράει ένα εντυπωσιακό νυφικό σύνολο του γαλλικού οίκου υψηλής ραπτικής Schiaparelli, που είχε κάτι από αυτοκρατορικό μεγαλείο, κυρίως λόγω της λευκής κάπας με την κουκούλα, στην οποία δέσποζε ένας χρυσός ήλιος κεντημένος στο χέρι από τις ονομαστές κεντήστρες του γαλλικού οίκου Lesage. Το μοτίβο του ήλιου κυριαρχούσε και στο στενό εξώπλατο φόρεμά της και στα παπούτσια της, με την υπογραφή του οίκου Charlotte Olympia, τον οποίο έχει ιδρύσει η στενή φίλη της Σαρλότ Ντελάλ.

Οσο για τις δύο παρανύμφους, φορούσαν επιβλητικές και λεπτοδουλεμένες δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, η οποία είναι στενή φίλη της νύφης και έδωσε περιχαρής, χαμογελαστή και ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram το «παρών» στην τελετή.

Καλεσμένοι

Μετά τον γάμο ο δισεκατομμυριούχος Τζόζεφ και η ιδρύτρια της εταιρίας Sabine G, της οποίας τις δημιουργίες τιμούν με το παραπάνω διάσημες όπως η Ριάνα, άφησαν κατά μέρος τις επιβεβλημένες τυπικότητες του μυστηρίου και με τους καλεσμένους τους, μεταξύ των οποίων ο Πιερ Κασιράγκι, η Μπεατρίς Μπορομέο και η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Αγγλίας, διασκέδασαν σε ένα πάρτι που είχε ως θέμα τους Μαγικούς Καθρέφτες.

Οι καλεσμένοι καλούνταν να ποζάρουν μπροστά σε φόντο που παρέπεμπε σε φωτισμένο ήλιο και το αποτέλεσμα, όπως σχολιάζει στο σχετικό δημοσίευμα η εφημερίδα «Telegraph», «θα μπορούσε να φιγουράρει σε φωτογραφικό άλμπουμ του Μάριο Τεστίνο. Εκεί ήταν, εκτός από την Ντάφνε Γκίνες, πρώην σύζυγο του Σπύρου Νιάρχου, η Ευγενία Νιάρχου, κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, η οποία ήταν παρούσα και στο άλλο πάρτι που διοργάνωσε το ζευγάρι. Αυτό είχε θέμα την ταινία εποχής «Επικίνδυνες σχέσεις» και όλοι ήταν ντυμένοι σαν ευγενείς του 18ου αιώνα. Μάλιστα, για να είναι αληθοφανείς και υψηλής αισθητικής οι μεταμφιέσεις, είχαν επιστρατευτεί ορδές μακιγιέρ και στιλιστών! Οι διήμεροι εορτασμοί, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, κόστισαν 9.727.841 ευρώ, έξοδα που ανέλαβε ο πατέρας της νύφης.

Η Λιβανέζα σχεδιάστρια που  «έκλεψε» την καρδιά του γόη

Το ζευγάρι που απέδειξε ότι ξέρει να ντύνεται και να γλεντάει είχε όλα τα μέσα από πολύ μικρή ηλικία για να εξασκήσει την τέχνη της πολυτελούς dolce vita. Ο 26χρονος Τζόζεφ είναι γιος του Μαρκ Γκετί, του Βρετανού ιδιοκτήτη του πρακτορείου φωτογραφιών Getty, και εγγονός του φιλάνθρωπου σερ Τζον Πολ Γκετί. Η δυναστεία των Γκετί ιδρύθηκε από τον Τζον Πολ Γκετί, προπάππο του Τζόζεφ, που έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο χάρη στο πετρέλαιο και έμεινε στην ιστορία για την τσιγκουνιά του. Αυτή όμως δεν αποδείχθηκε κληρονομική και ο Τζόζεφ, που δηλώνει οικονομικός αναλυτής, του δίνει και καταλαβαίνει στα πάρτι. Τον Απρίλιο μάλιστα δικάστηκε επειδή συνελήφθη να οδηγεί σε κατάσταση μέθης.

Πιο γνωστή για την επαγγελματική δράση της είναι η νύφη, η Σαμπίν Γκάνεμ. Η κόρη Λίβυου οικονομολόγου και Αιγύπτιας διακοσμήτριας, με σπουδές στη Γενεύη, έχει κατά καιρούς δοκιμαστεί ως τραγουδίστρια της όπερας και ηθοποιός, αλλά τελικά την κέρδισε το κόσμημα. Πριν από τρία χρόνια ίδρυσε την εταιρία κοσμημάτων Sabine G, δημιουργίες της οποίας πωλούνται και στο Net-a-Porter.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...