Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Δροσερά κορίτσια στον ήλιο

Εγχώριες celebrities ανεβάζουν τη θερμοκρασία με τα σούπερ μπικίνι τους

Εγχώριες celebrities ανεβάζουν τη θερμοκρασία με τα σούπερ μπικίνι τους

Σαράντα βαθμοί, λιώνει το κορμί και η λύση είναι μία: πάμε παραλία να καμαρώσουμε τα πιο σέξι κορίτσια για φίλημα, που διαθέτουν πλούσια προσόντα, κοιλιακούς και μέση-δαχτυλίδι. Αλλωστε προετοιμάζονται ολόκληρο τον χειμώνα στα γυμναστήρια για τις θερινές καυτές εμφανίσεις τους!
Το φετινό καλοκαίρι οι διάσημες Ελληνίδες φόρεσαν τα πιο αποκαλυπτικά τους μαγιό και εμφανίστηκαν ήδη μαυρισμένες (με τη βοήθεια της τεχνολογίας) στις κοσμικές παραλίες αναστατώνοντας τον αντρικό πληθυσμό. Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, όλες τους υπέροχες.

«Ολα παίζουν», αλλά η Κατερίνα Καινούργιου δεν… παίζεται. Ούτε στην εμφάνιση ούτε στα μοδάτα μαγιό που επιλέγει. Η παρουσιάστρια, που κάνει εντατικά γυμναστική, γιόγκα, πιλάτες και ενίοτε «χτυπάει» και μια βάφλα, λατρεύει τη θάλασσα, είναι δεινή κολυμβήτρια και της αρέσει η ηλιοθεραπεία. Στα αδιάκριτα ανδρικά βλέμματα δεν δίνει σημασία πια. Είναι τόσο ερωτευμένη με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, που δεν έχει μάτια για άλλον!
Το γυμνασμένο κορμί της Μαριάντας Πιερίδη κάνει τους άντρες να παραληρούν στο πέρασμά της. Η γνωστή τραγουδίστρια, αν και έχει γίνει μητέρα, κατάφερε να κρατήσει τις σέξι αναλογίες και τους εντυπωσιακούς της κοιλιακούς με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή. Γι’ αυτό ποζάρει με τόση αυτοπεποίθηση στην παραλία με το μικροσκοπικό της μπικίνι!

Από κορμί… κορμάρα η Νάταλι Θάνου. Η δίμετρη καλλονή εμφανίστηκε με τον τρίχρονο γιο της φορώντας λευκό μπικίνι και εντυπωσιάζοντας με την άψογη σιλουέτα της. Η Playmate 2007 επανήλθε στα κιλά της τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του μικρού Αρη και όπως έχει δηλώσει τρώει ό,τι θέλει, αλλά έχει τέλειο μεταβολισμό. Τυχερή!

Και μαγιό-μπούργκα να φορούσε, η Κατερίνα Ευαγγελινού δεν θα ήταν εύκολο να κρύψει την ψιλόλιγνη σιλουέτα της και τα ατελείωτα πόδια της. Η παρουσιάστρια, που κατά καιρούς έχει ανάψει «φωτιές» με τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στις παραλίες της Μυκόνου, φέτος επέλεξε να φορέσει ένα ολόσωμο μαγιό, που είναι «παρτό» στους γοφούς και με βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ, βάζοντας τα «γυαλιά» στις διπλανές της.

Σεξοβόμβα με το μαύρο μπικίνι η Λίλα Κυριαζοπούλου. Η ναζιάρα χορεύτρια, dj, μοντέλο και διαιτολόγος με το αψεγάδιαστο σώμα και το εκρηκτικό μπούστο προκαλεί «εγκεφαλικά» στο πέρασμά της, με τα αντρικά βλέμματα να μην τη χορταίνουν. Τα παιχνιδάκια με τα κύματα και το μικροσκοπικό της μαγιό είναι το καλύτερο θέαμα για τα beach boys.

Γκεστ εμφάνιση από τη Νάξο η Κατερίνα Στικούδη ή αλλιώς «The Greek Body». Η τραγουδίστρια με το καλλίγραμμο κορμί, που θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα στις πασαρέλες, ξεσήκωσε το νησί με την αποκαλυπτική της εμφάνιση για το νέο της βιντεοκλίπ «Συννεφιά». Και όπως έγραψε και ένας θαυμαστής της: «Μέχρι και ο ήλιος δεν άντεξε τόση ομορφιά και κρύφτηκε εκείνη την ημέρα». Τόσο σεξαπίλ ανφάς και προφίλ η Στικούδη!

Δήμητρα Δάρδα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...