Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

Κρητικός γάμος στο «Μπρούσκο»

Ο δεύτερος κύκλος κλείνει με διπλό επεισόδιο στις 28 Ιουνίου, ενώ από Σεπτέμβριο το δημοφιλές σίριαλ «μετακομίζει» στη βραδινή ζώνη

Με έναν γάμο τελειώνει ο δεύτερος κύκλος του «Μπρούσκου». Μάλιστα ο ΑΝΤ1 πρωτοτυπεί και θα προβάλει το φινάλε της καθημερινής σειράς την Κυριακή 28 Ιουνίου σε ένα διπλό επεισόδιο που θα μεταδοθεί από τις 21.00 έως τις 23.00.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Σε αυτό η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου θα μας παρουσιάσουν τα νέα πρόσωπα του τρίτου κύκλου, τον Νικηφόρο (Μάνος Γαβράς), τη Χρυσάνθη (Κοραλία Καράντη) και την Ξένια (Ειρήνη Μπαλτά), που θα μας συντροφέψουν από την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στη βραδινή ζώνη πλέον του καναλιού, αφού το δημοφιλές σίριαλ «μετακομίζει» από την απογευματινή, στην οποία σημείωσε υψηλή τηλεθέαση, που έφτασε έως το 35%.

Βρίσκοντας λίγο χρόνο ανάμεσα στα γυρίσματα, η Τζούλι Τσόλκα, που ενσαρκώνει την όμορφη νύφη Βασιλική, μίλησε στην «Espresso» για τον τηλεοπτικό γάμο της.

«Το μυστήριο έγινε στην εκκλησία του χωριού Πυργά στην Κύπρο, μέσα σε πολλή ζέστη. Η Βασιλική παντρεύεται με παραδοσιακό κρητικό γάμο, με λαούτα, λύρες, μπαλοθιές, άμαξα που την πάει στην εκκλησία και στον αγαπημένο της Μηνά (Αλέξανδρος Παρίσης), με τον οποίο έχει σχέση από τα 18 της χρόνια. Ο κουμπάρος μας είναι ο Σήφης (Αποστόλης Τότσικας), ενώ στο μυστήριο θα παραστούν για πρώτη φορά ως ζευγάρι ο Ματθαίος (Κούλλης Νικολάου) και η Αναστασία (Βαρβάρα Λάρμου)» αποκαλύπτει η Τζούλι και προσθέτει: «Το πάρτι του γάμου -και πάλι με βάση την υπόθεση- θα γίνει στην Κίσσαμο, εκεί που γνωρίστηκε το ζευγάρι. Χαίρομαι που αυτά τα παιδιά παντρεύονται. Ο Μηνάς, ένα παιδί που δούλευε στα αμπέλια, εξελίχθηκε μέσα από τις γνώσεις της Βασιλικής και σταμάτησε να είναι βίαιος. Αλλαξε, επειδή την αγαπούσε και όταν χώρισαν κι έκαναν από αντίδραση και οι δυο τους άλλες σχέσεις, αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν μια απλή παρένθεση. Για τη Βασιλική ο Μηνάς είναι ο άνδρας της ζωής της, που χωρίς αυτόν δεν μπορεί να προχωρήσει. Το πάρτι όμως του γάμου δεν θα έχει καλή εξέλιξη για πολλούς πρωταγωνιστές. Κάποιοι θα κινδυνέψουν, ενώ ένας εχθρός έχει στήσει στον Αχιλλέα και στη Μελίνα μια παγίδα. Πραγματικά δε θα ήθελα να μου συμβεί αυτό όταν θα παντρευτώ, μια και είμαι ελεύθερη κοπέλα».

Για την Τζούλι Τσόλκα το «Μπρούσκο» δεν είναι δουλειά, είναι ευτυχία, επειδή κάνει αυτό που της αρέσει.

«Από τα 13 μου χρόνια που ήμουν στο Αρσάκειο και είχα καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη στη θεατρική αγωγή ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν μπορώ να αντιληφθώ την επιτυχία ή την αναγνωρισιμότητα, γιατί κάθε μέρα είμαι στα γυρίσματα. Η αδελφή μου, οι συγγενείς μου από το Αγρίνιο, η μητέρα μου, ο πατέρας μου αλλά και τα δύο αγοράκια του μπαμπά μου από τον δεύτερο γάμο του καμαρώνουν. Εχω δουλέψει αρκετά στο θέατρο και όλα ήρθαν σιγά σιγά για μένα σχετικά με τη φήμη» τονίζει.

Τρεις νέες αφίξεις στη σειρά

Προτού πέσει η αυλαία θα εμφανιστούν τα τρία νέα πρόσωπα του σίριαλ. Το πρώτο είναι ο Νικηφόρος (Μάνος Γαβράς), ένας άγνωστος και αδίστακτος άνδρας που έρχεται να ταράξει τα νερά στα Χανιά. Το δεύτερο η Χρυσάνθη (Κοραλία Καράντη), μια μοιραία γυναίκα για τη ζωή του Παύλου Γιαννακάκη (Νίκος Βερλέκης). Είναι εκείνη που του διέλυσε το σπίτι πριν από 15 χρόνια κι έφυγε από το νησί αφήνοντας δύο παιδιά στην εφηβεία. Η Χρυσάνθη είναι το «κόκκινο πανί» για τον Σήφη και θα την ξαναδεί να κάνει διακοπές στην Κρήτη. Τέλος, μια μυστηριώδης γυναίκα, η Ξένια (Ειρήνη Μπαλτά), εμφανίζεται στα Χανιά ερωτευμένη και προδομένη, σε ρόλο θύτη και θύματος.
12451234tr34rtf 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...