Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Κόσμπι παραδέχεται την ενοχή του: «Έριξα ναρκωτικά σε γυναίκες για να κάνω σεξ μαζί τους»

Ένα δικαστικό έγγραφο του 2005, στο οποίο ηθοποιός παραδέχεται ότι είχε δώσει ισχυρό ηρεμιστικό σε-τουλάχιστον- μία γυναίκα για να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της, είδε το φως της δημοσιότητας

Η ηθοποιός Μπάρμπαρα Μπόουμαν, η δημοσιογράφος Τζόαν Ταρσίς, η νοσοκόμα Τερέζ Σερινέζ, το πρώην μοντέλο Τζούελ Άλισον, η Τζούντι Χαθ, η Μπεθ Φεριέ,η Chidra Ladd, είναι κάποιες από τις είκοσι γυναίκες που κατηγόρησαν για βιασμό τον Μπιλ Κόσμπι, τον 78χρονο σήμερα ηθοποιό.

  

Ανάμεσα στα θύματα του, είναι και μία γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Κόσμπι, σε ηλικία 15 ετών. Ο ίδιος, όχι μόνο δεν παράδεχτηκε ποτέ δημόσια ότι κακοποίησε σεξουαλικά τις γυναίκες αυτές, αλλά τις απειλούσε και με μηνύσεις.

Η σύζυγός του, Καμίλ Κόσμπι, έκανε λόγο για έναν «υπέροχο» σύζυγο, δείχνοντας ότι δεν πίστεψε τις κατηγορίες που αφορούν τον άνδρα της. «Τους τελευταίους δύο μήνες τα Μέσα παρουσιάζουν το πορτραίτο ενός διαφορετικού ανθρώπου. Κάποιου που δεν γνωρίζω. Ένα πορτραίτο που δημιουργείται από ανθρώπους και οργανισμούς που τα μέσα τους δίνουν το ”βήμα”. Δεν υπάρχει αξιολόγηση στις κατηγορίες εναντίον του συζύγου μου πριν οι ιστορίες βγουν στον αέρα», είχε πει η Καμίλ Κόσμπι.

Ωστόσο, ένα δικαστικό έγγραφο του 2005 που είδε το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο του ηθοποιού. Σε αυτό, ο Κόσμπι, παραδέχεται ότι είχε δώσει ένα ισχυρό ηρεμιστικό σε τουλάχιστον μία γυναίκα για να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της.

Σε κατάθεσή του το 2005 που δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες, από τις αμερικανικές αρχές στον ιστότοπο pacer.gov, ο Μπιλ Κόσμπι παραδέχεται ότι έδωσε Quaalude, ένα ηρεμιστικό και υπνωτικό φάρμακο, σε μία νεαρή γυναίκα το 1976.

Τον Σεπτέμβριο του 2005, ο Κόσμπι κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της δικηγόρου, μίας γυναίκας που είχε πέσει θύμα του, της Άντρεα Κόνσταντ, πρώην επικεφαλής της λέσχης καλαθοσφαίρισης του Πανεπιστημίου Temple, όπου ο Κόσμπι φοίτησε και ήταν μέλος του διοικητικού του συμβουλίου. Η Κόνσταντ είχε προσφύγει εναντίον του για βιασμό το 2005 αλλά δεν είχαν ασκηθεί διώξεις καθώς είχε επιτευχθεί συμβιβασμός το 2006 έναντι αδιευκρίνιστου ποσού. Στο δικαστικό έγγραφο, ο Κόσμπι παράδεχεται στην δικηγόρο, Ντολόρες Τροϊάνι, ότι είχε εξασφαλίσει την συνταγογράφηση του Quaalude. Σε ερώτηση της Τροϊάνι, αν “έδωσε το ηρεμιστικό σε άλλους ανθρώπους”, ο Κόσμπι απάντησε “ναι”.

«Παίρνοντας τα Quaalude, είχες στο μυαλό σου να τα χρησιμοποιήσεις με νεαρές γυναίκες με τις οποίες ήθελες να έχει σεξουαλική επαφή;», ΄ήταν η επόμενη ερώτηση της δικηγόρου, με τον Κόσμπι να απαντά «Ναι!»

Ωστόσο στην συνέχεια είπε ότι δεν άκουσε καλά την λέξη “γυναίκες” και νόμιζε ότι είχε ακούσει “γυναίκα” και διευκρινίσει ότι “μιλούσε μόνο για μια συγκεκριμένη γυναίκα, κι όχι για “γυναίκες” στον πληθυντικό.

Πιο κάτω στην κατάθεσή του ο Κόσμπι παραδέχεται εξάλλου: “Γνώρισα την … (το όνομα της οποίας δεν δημοσιοποιείται για να προστατευτεί η ανωνυμία του φερόμενου ως θύματος) στο Λας Βέγκας (το 1976). Είχε έρθει να με δει στα παρασκήνια. Της έδωσα Quaalude. Είχαμε μια σεξουαλική επαφή”.

Οι δικηγόροι του Κόσμπι προσπαθούσαν για καιρό να εμποδίσουν την αποκάλυψη των ντοκουμέντων αυτών, αλλά αυτά δόθηκαν χθες στην δημοσιότητα κατόπιν προσφυγής του Associated Press σε δικαστήριο.

Ο κωμικός έγινε διάσημος την δεκαετία του ’80 και του ’90 με την τηλεοπτική σειρά “The Cosby Show”.

πηγή:protothema

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...