Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Πεζοδρόμιο» με την κοιλιά στο στόμα

Η συγκλονιστική ιστορία 23χρονης Βουλγάρας στη Θεσσαλονίκη που την εξέδιδε ο Αλβανός σύντροφός της και η ατάκα της (ότι είναι ερωτευμένη μαζί του) στους αστυνομικούς

Ακόμη και ετοιμόγεννη υποχρέωνε την 23χρονη Βουλγάρα φίλη του να βγαίνει στο «πεζοδρόμιο» ένας νεαρός Αλβανός μαστροπός στη Θεσσαλονίκη! Μάλιστα δεν δίστασε να τη χτυπήσει όταν του ζήτησε να σταματήσει.

Η συγκλονιστική υπόθεση σωματεμπορίας που μοιάζει βγαλμένη από σενάριο κοινωνικής ταινίας διαρκούσε τρία ολόκληρα χρόνια. Ο διψασμένος για χρήμα Αλβανός δεν σταμάτησε να εκδίδει την άτυχη κοπέλα ούτε στη διάρκεια του ένατου μήνα της εγκυμοσύνης της και, όταν τον παρακάλεσε να σταματήσει, τη χτύπησε, της πήρε την ταυτότητα και την έστειλε πίσω στη… δουλειά!

Το περίεργο είναι ότι, ενώ η νεαρή κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας για να τον καταγγείλει, μετά τη σύλληψή του δηλώνει ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του και ότι τον αγαπάει! Η 23χρονη ήρθε στη Θεσσαλονίκη πριν από τρία χρόνια μαζί με τον σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Κατά τη διάρκεια παραμονής της στην πόλη γνώρισε τον 26χρονο Αλβανό, με τον οποίο έκανε σχέση. Οταν το έμαθε ο σύζυγός της την εγκατέλειψε και επέστρεψε στην πατρίδα τους παίρνοντας μαζί του και τα παιδιά.

Επιστροφή στην Ελλάδα

Η Βουλγάρα έφυγε από τη χώρα και κατέφυγε σε έναν φίλο της στη Γερμανία, ο οποίος τη φιλοξένησε. Στη διάρκεια της παραμονής της εκεί έμεινε έγκυος απ’ αυτόν και τότε αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη βρήκε τον 26χρονο Αλβανό φίλο της, ο οποίος την έπεισε ότι θα μπορούσε να βγάλει πολλά χρήματα. Οπως φαίνεται, ο Αλβανός την έπεισε ότι τρέφει… τρυφερά αισθήματα για αυτήν, αλλά την ανάγκαζε να κάνει πιάτσα στην οδό Γιαννιτσών, κρατώντας για λογαριασμό του τα περισσότερα χρήματα που κέρδιζε. Η 23χρονη συνέχισε να βλέπει πελάτες που πλήρωναν 15 με 20 ευρώ για να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της αδιαφορώντας για την προχωρημένη εγκυμοσύνη της!

Οταν ζήτησε να σταματήσει να εκδίδεται μέχρι να γεννήσει, ο Αλβανός έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα η κοπέλα να καταγγείλει στην Αστυνομία αρχικά ότι της έκλεψαν την ταυτότητα και στη συνέχεια να αποκαλύψει την τραγική ιστορία της.

Ο 26χρονος αρνήθηκε στους αστυνομικούς ακόμη και ότι τη γνωρίζει, υποστηρίζοντας ότι την έχει δει μόλις μία φορά στη ζωή του. Η 23χρονη μεταφέρθηκε σε ξενώνα φιλοξενίας για την παροχή βοήθειας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...