Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Φωτιά στη Μύκονο από εισαγόμενες σεξοβόμβες

Μοντέλα και σύζυγοι ποδοσφαιριστών έκαναν άνω κάτω τις πλαζ

Τι και αν ο ελληνικός λαός είπε ένα συντριπτικό «όχι» στη λιτότητα; Οι διεθνείς αστέρες του catwalk και της μπάλας δεν διαπραγματεύονται και ψηφίζουν «ναι» στην πολυτέλεια της Μυκόνου!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το κορυφαίο μοντέλο εκ Βραζιλίας Ανα Μπεατρίς Μπάρος έφτασε στο νησί των ανέμων λίγο προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία του δημοψηφίσματος. Πανέμορφη, όπως πάντα, μαγνήτισε τα φλας και τα βλέμματα στα κοσμικά Ματογιάννια, όπου εμφανίστηκε με τον σύντροφό της, τον Αιγύπτιο επιχειρηματία Καρίμ Ελ Σιάτι, και την αδελφή της Πατρίτσια Μπάρος, η οποία είναι επίσης ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Πρώην «άγγελος» της Victoria’s Secret, η 33χρoνη καλλονή έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και χρυσά συμβόλαια με εταιρίες, όπως η Guess, η Christian Dior, η Armani Jeans, η Oakley, η L’ Oreal, η Diesel και η Chanel Cosmetics. Ως εκ τούτου το μόνο πράγμα που δεν την ανησυχεί είναι η ρευστότητα στις τραπεζικές καταθέσεις της. Πόσο μάλλον αφού δεν χρειάζεται να ξοδεύει δεκάρα τσακιστή απ’ αυτές, μια και η οικογένεια του συντρόφου της διαθέτει αμύθητη περιουσία. Να σημειωθεί ότι μαζί με το ζευγάρι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο και οι γονείς του Καρίμ, Χαμέντ και Ντόρα Ελ Σιάτι.

Σε χλωρό κλαρί

Οι παπαράτσι που βρίσκονται στη «βασίλισσα των Κυκλάδων» δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί την πληθωρική Λέξι Στίβενς. Με το που έσκασε μύτη σε κοσμική πλαζ του νησιού οι άντρες λουόμενοι δεν ξέχασαν μόνο το δημοψήφισμα, αλλά και το όνομα τους! Το 29χρονο μοντέλο, που έλκει την καταγωγή του από το Λίβανο και τη Γερμανία, ζει μόνιμα στην Αυστραλία και θεωρείται περιζήτητο για αισθησιακές φωτογραφίσεις σε αντρικά περιοδικά. Η Λέξι εμφανίστηκε στην πλαζ με ένα μαύρο ολόσωμο, πλην όμως μικροσκοπικό μαγιό και προκάλεσε «εκρήξεις» στο πέρασμά της. Το βλέπετε, άλλωστε, και μόνοι σας ότι δεν την αποκαλούν τυχαία «βόμβα του σεξ»!

Στο μεταξύ, την ώρα που δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου θέλουν τον Τιάγκο Μότα, ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, να οδεύει προς την Ατλέτικο Μαδρίτης, εκείνος εθεάθη στο νησί των ανέμων μαζί με την όμορφη σύζυγό του Φρανσίσκα. Το ζευγάρι έχει καταλύσει σε πολυτελές resort, ενώ ο φακός τούς j4676y 5«αιχμαλώτισε» να χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα σε πολυσύχναστη παραλία. Ο Τιάγκο βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους ωραίους ποδοσφαιριστές της υφηλίου. Η Φρανσίσκα με τη σειρά της θεωρείται κι αυτή από τις πιο κομψές και σικάτες wags (όπως αποκαλούν τις συζύγους και συντρόφους των διεθνούς φήμης αθλητών). Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Σοφία. Οι δυο τους καταφέρνουν σε γενικές γραμμές να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στη Μύκονο όμως πιάστηκαν στα «δίχτυα» των παπαράτσι.

Ερωτικά παιχνίδια πάνω στην ξαπλώστρα

Κάτω από τον κυκλαδίτικο ουρανό συνεχίζουν να χαίρονται τον έρωτά τους ο Λούις Χιμένεθ και η γυναίκα του Μαρία Χοσέ Λόπεζ. Ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο από τη Χιλή κοντεύουν να κλείσουν ένα μήνα διακοπών στη Μύκονο, όπου συνηθίζουν να ερωτοτροπούν ακόμη και σε δημόσια θέα, χωρίς να σκέφτονται τους φωτογράφους. Παντρεμένοι από το 2006 (και γονείς τρίδυμων θυγατέρων εδώ και πέντε χρόνια), ο Λούις και η Μαρία αποτελούν ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα ότι ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας δεν «σκοτώνουν» τον έρωτα. j4676y 4Απεναντίας, στη δική τους περίπτωση τον «φουντώνουν». Ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο δεν μπόρεσαν τις προάλλες να κρατήσουν τα προσχήματα ούτε στην παραλία, με τους φωτογράφους να καταγράφουν καρέ καρέ τις ερωτικές περιπτύξεις τους πάνω στην ξαπλώστρα. Οι ίδιοι συνέχισαν αργότερα τις αγκαλιές και τα φιλιά μέσα στη θάλασσα και, παρόλο που κατάλαβαν κάποια στιγμή ότι βρίσκονταν στο «στόχαστρο» των παπαράτσι, δεν φάνηκαν να νοιάζονται πάρα πολύ. Εξάλλου, παντρεμένα παιδιά είναι. Ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει;

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια το ζευγάρι και οι τρεις κόρες του, Ρεμπέκα, Ισιδώρα και Ραφαέλα, ζουν μόνιμα στο Ντουμπάι, όπου αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής. Το όνειρό τους ωστόσο είναι να επιστρέψουν μια μέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, το Σαντιάγο, όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα το 2005.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...