Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Και με τη… βούλα φουλ για πτώχευση

Η Γ.Σ. της ΑΕΚ αποφάσισε να οδηγηθεί η ομάδα στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Ο κύβος ερρίφθη στην ΠΑΕ ΑΕΚ… Η αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυση της εταιρείας άρχισε κι επισήμως από χθες, με τη γενική συνέλευση του «Δικεφάλου» να αποφασίζει πως θα οδηγηθεί σε πτώχευση ο σύλλογος και πως δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν, έτσι όπως αναρτήθηκαν στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ μετά τη συνεδρίαση: «Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου εξελέγη το νέο τριμελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελούμενο από τους Κώστα Νεστορίδη, Ανδρέα Δημητρέλο και Αλέξη Αλεξίου. Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. θα γίνει πρόσκληση για νέα γενική συνέλευση της εταιρείας στις 07.06.2013 με θέματα: 1. Λύση εταιρείας και εκκαθάριση αυτής. 2. Διορισμός εκκαθαριστών. 3. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί διαφόρων εκχωρήσεων της ΑΕΚ ΠΑΕ. Επίσης αποφασίστηκε να υποβληθεί δήλωση στη Football League ότι η ΑΕΚ ΠΑΕ δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β’ εθνικής κατηγορίας». Απλή, κατανοητή και χωρίς ερωτήματα η ανακοίνωση της διοίκησης του «Δικεφάλου», παρουσίασε το σήμερα και το αύριο του συλλόγου σε λίγες λέξεις.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι τον λόγο στη γενική συνέλευση πήρε κάποια στιγμή και ο Βαγγέλης Ασλανίδης που είναι επιστήθιος φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη και είναι από τα πρόσωπα που θα έχουν ρόλο και λόγο στην Ερασιτεχνική από εδώ και πέρα, καθώς θα βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο. «Είμαι “αδερφός” με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα και με την προοπτική που φαίνεται να δημιουργείται για το αύριο της ομάδας, οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσει η ΑΕΚ στην επόμενη μέρα και να ξεκινήσει η αναγέννησή της. Υπάρχει μέλλον για την ΑΕΚ και αυτό θα είναι λαμπρό».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


Ο Δημητρέλος είπε τα μαντάτα στους απλήρωτους υπαλλήλους

Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να ανακοινώσει στους υπαλλήλους της Ενωσης τα δυσάρεστα νέα περί της επικείμενης εκκαθάρισης της εταιρείας. Τους μάζεψε λοιπόν και τους ανακοίνωσε: «Επί της ουσίας από σήμερα ξεκινούν οι διαδικασίες για την πτώχευση της εταιρείας. Το νέο Δ.Σ. που ορίστηκε θα αναλάβει να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και στις 7 Ιουνίου θα αποφασιστεί και επίσημα να αρχίσει η εκκαθάριση. Τότε θα σας κοινοποιηθούν και οι απολύσεις σας. Οποιος επιθυμεί, μπορεί να σταματήσει από σήμερα για να μπει νωρίτερα στο ταμείο ανεργίας. Δυστυχώς χρήματα δεν υπάρχουν. Τα ταμεία είναι άδεια. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση». Σημειώνουμε πως οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες και η απογοήτευση ήταν πολύ μεγάλη. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ για όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, γνωρίζοντας άλλωστε πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να τους καταβάλει ούτε τα οφειλόμενα, ούτε φυσικά τις αποζημιώσεις τους… Είναι αναμενόμενο κάποιοι να επιδιώξουν να σύρουν στα δικαστήρια τις υποθέσεις τους, αλλά είναι προφανώς απίθανο να καταφέρουν και πολλά πράγματα. Κάποιοι πάντως έλεγαν πως θα περιμένουν τις εξελίξεις για να διαπιστώσουν μήπως έχουν θέση και στη νέα ΑΕΚ…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...