Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Εισβολή στο σπίτι της… Βάσιας Τριφύλλη

Η κωμική ηθοποιός ζει εδώ και είκοσι πέντε χρόνια σε μια φίνα μεζονέτα στο Παγκράτι!

r3wq4rtwe 4Μια άνετη και πολύ φίνα μεζονέτα στο Παγκράτι είναι -εδώ και περίπου 25 χρόνια- το «καταφύγιο» της Βάσιας Τριφύλλη. Πρόκειται για το απόκτημα της σπουδαίας κωμικής ηθοποιού την εποχή της μεγάλης τηλεοπτικής δόξας της, όταν παρουσίαζε το θρυλικό «Ραντεβού στα τυφλά».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Σε αυτό το όμορφο διαμέρισμα μένει μαζί με τα δύο σκυλιά της, τον Λάκι και την Πούκι, αλλά και την οικιακή βοηθό της, την Ελπίδα από τη Βουλγαρία. Στον πάνω όροφο (βρίσκεται στην ταράτσα και συνδέεται με ξύλινη εσωτερική σκάλα) υπάρχει ένας ζεστός και διακριτικός χώρος με τζαμαρία που προσφέρει όμορφη θέα. Εκεί μένει η υιοθετημένη κόρη της, η Βερόνικα από τη Ρουμανία.

Με το που βγαίνεις από το ασανσέρ και κατευθύνεσαι στην εξώπορτα του σπιτιού της Βάσιας έρχεσαι σε επαφή με τον διάκοσμο στους τοίχους του διαδρόμου, ο οποίος σε προετοιμάζει ευχάριστα για την ιδιοκτήτριά του και τα… χόμπι της. Εκτός από δύο μεγάλα κάδρα με φωτογραφίες της ηθοποιού από χαρακτηριστικούς ρόλους της, είναι κρεμασμένη στον διάδρομο και μία πινακίδα που γράφει: «Οδός Μπιρίμπας». Μπαίνοντας r3wq4rtwe 5στο χολ σε υποδέχεται ένας ξύλινος μπάτλερ, ο οποίος στέκεται με ένα δίσκο στα χέρια του και ένα δοχείο που χρησιμεύει για κλειδοθήκη. Αυτός ο -πραγματικά εντυπωσιακός- «κύριος» βρίσκεται σε μια διακριτική γωνία του σπιτιού.

Εικόνες και σκίτσα

Από τη μια πλευρά, το βλέμμα κεντρίζουν οι εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου. Από την άλλη, μια σειρά από σκίτσα που παριστάνουν τη Βάσια σε χαριτωμένες πόζες, τα οποία έχουν φτιάξει θαυμαστές της. Προχωρώντας στο σαλόνι (κυριαρχεί το λευκό στα έπιπλα αλλά και στους τοίχους) ξεχωρίζουν στα αριστερά οι βιβλιοθήκες με τα αγαπημένα βιβλία της πρωταγωνίστριας, διάφορα αντικείμενα (δώρα) που βρίσκονται σε περίοπτη θέση καθώς και το μπαρ της. Επίσης εδώ είναι τοποθετημένες μερικές αγαπημένες της φωτογραφίες, όπως αυτή με τους γονείς της αλλά και την ίδια με στιλ σεξοβόμβας στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά της. Επίσης φωτογραφίες με τα αγαπημένα της αδέλφια και την κόρη της υπάρχουν και στον τοίχο, εκεί όπου βρίσκεται η τραπεζαρία (είναι επίσης σε λευκό χρώμα). Από ξύλο και σε στιλ παλιού σεκρετέρ -με μία βιενέζικη καρέκλα- είναι το γραφείο της, το οποίο ξεπροβάλλει επιβλητικά σε μια γωνία του χώρου και κοσμείται με βενετσιάνικες μάσκες πάνω σε ένα ταμπλό αλλά και στον τοίχο.

Οσο για το άνετο και καταπράσινο μπαλκόνι της, που είναι διακοσμημένο με ακροκέραμα ακόμη και με αληθινούς πίνακες ζωγραφικής, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το βρίσκεσαι εδώ, να πίνεις καφέ μαζί της και να σου διηγείται άγνωστες ιστορίες από τις ταινίες που γύρισε με τον… θεότρελο Θανάση Βέγγο και όχι μόνο. Η Βάσια Τριφύλλη -δικαιολογημένα τη χαρακτηρίζουν «την καλύτερη σουμπρέτα των τελευταίων σαράντα χρόνων στο ελληνικό θέατρο»- είναι πολύ περήφανη για το σπίτι της και κυρίως για το ότι βρίσκεται στο Παγκράτι, καθώς είναι φανατική Παγκρατιώτισσα.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...