Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΛΕΩΝ: Η μέρα ηλεκτρίζει τον ψυχισμό σας και σας ωθεί να γεννάτε φαεινές ιδέες, τις οποίες θα…

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να αλλάξετε προκαταλήψεις και ορισμένες ανασταλτικές νοοτροπίες. Δημιουργήστε σταθερές βάσεις ανάπτυξης και κάντε επιτυχείς αναμορφώσεις και διαμορφώσεις. Ξεκινήστε διαδρομές σε νέα μονοπάτια, μια που τα ημίμετρα δεν σας εκφράζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σκοπός σας πρέπει να είναι ένα νέο οικονομικό πλάνο, αν θέλετε να αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη δυνάμεων. Η κρίση σας θα είναι οξυμένη και θα σας βοηθήσει να δείτε μέσα από άλλες οπτικές γωνίες. Τώρα που οι φιλοδοξίες σας είναι πιο ρεαλιστικές, μπορούν να είναι και εφικτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε σε βάθος τα προβλήματα που σας απασχολούν για να τα προωθήσετε σε επιτυχείς λύσεις. Η επιμονή, η υπομονή και το ανοιχτό μυαλό θα επιφέρουν θαύματα. Αξιοποιήστε τις ενδεχόμενες γνωριμίες που υπάρχουν στον κοινωνικό σας κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να μοχθήσετε για να βάλετε καινούργιες βάσεις. Απαλλαγείτε από βεβαρημένες καταστάσεις, γεμίζοντας το κενό που θα αφήσουν με κάτι πιο ουσιώδες. Αξιολογήστε τις πιθανότητες που έχετε να κάνετε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην καριέρα σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα ηλεκτρίζει τον ψυχισμό σας και σας ωθεί να γεννάτε φαεινές ιδέες, τις οποίες θα μπορέσετε να υλοποιήσετε με σωστές διασυνδέσεις. Μη χάνετε χρόνο. Αποφασίστε να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στα προσωπικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά σε ό,τι θα αφορά τη συμπεριφορά των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεστε. Γίνετε πιο πιστοί στο εγώ σας και κάντε μια γενική αναθεώρηση της στάσης σας. Διεκδικώντας μια καλύτερη θέση στη ζωή σας πετυχαίνετε την αναβάθμιση.

ΖΥΓΟΣ: Δεν ευθύνεται η τύχη για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας, αλλά το χέρι σας. Ενεργοποιήστε άμεσα την υπευθυνότητά σας και μεγιστοποιήστε τα πιθανά οφέλη. Το οικονομικό δέλεαρ μιας πρότασης σας παρακινεί να κάνετε ένα καινούργιο άνοιγμα στον εργασιακό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δεν έχετε συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους σας δεν θα έρθει μεγαλύτερη οικονομική άνοδος. Επανεξετάστε αρμοδιότητες και ιεραρχίες προτού ανοίξετε το στόμα σας. Για να κερδίσετε την ηρεμία στον χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε το σύμπλεγμα της μετριότητας τώρα που οι ικανότητές σας έχουν αποδειχτεί. Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε σε πολλούς τομείς της ζωής σας, οπότε διεκδικήστε τα δικαιώματά σας. Στη σχέση που έχετε με τον σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε για τις υποθέσεις σας πιο αυτόνομα και πάρτε τον εαυτό σας πιο σοβαρά. Υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι αυτή η μέρα θα είναι καλύτερη από τον προηγούμενη. Αρκετά ευνοημένες θα είναι η δημιουργικότητά και η γόνιμη φαντασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φτιάξτε στεγανά για την προσωπική σας ζωή και την εργασία. Η δημιουργικότητά σας θα αυξηθεί σημαντικά, αλλά από εσάς εξαρτάται αν θα είστε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ: Ο χρόνος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο στις υποθέσεις σας. Αναδείξτε τα προσόντα σας και προσπαθήστε να ενεργήσετε στον σωστό τόπο και χρόνο. Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...