Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Κινηματογραφική ληστεία στη Χαλκίδα

Ξυλοκόπησαν τον υπεύθυνο του νυχτερινού κέντρου Thalassa Live και άρπαξαν 6.000 € από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου

Στιγμές τρόμου έζησαν ο υπεύθυνος του γνωστού νυχτερινού κέντρου Thalassa Live στη Χαλκίδα και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στα χέρια δύο ένοπλων «καμικάζι» που ξυλοκόπησαν τον πρώτο, άρπαξαν από τον δεύτερο έναν φάκελο με 6.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού!

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ 

Η κινηματογραφική ληστεία έγινε μέρα μεσημέρι έξω από το νυχτερινό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Χαλκίδας – Αθηνών, στην περιοχή Γλύφα, και ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία Τάκη Καρρά. Στις 3.30 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ο υπεύθυνος λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, όταν δέχτηκαν την απροειδοποίητη επίθεση των αδίστακτων κακοποιών.

Οπως κατέθεσαν αργότερα στους αστυνομικούς, ξαφνικά τους πλησίασε μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες που φορούσαν κράνη. Χωρίς να δείξουν τις προθέσεις τους, οι δύο άγνωστοι κατέβηκαν από τη μηχανή και κατευθύνθηκαν προς τον 42χρονο υπεύθυνο του καταστήματος, στον οποίο επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια εξουδετερώνοντάς τον!

Οπλα

Δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τον 64χρονο ιδιοκτήτη του ακινήτου που παρακολούθησε εμβρόντητος τη σκηνή και του άρπαξαν από τα χέρια έναν φάκελο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε τα χρήματα του ενοικίου που μόλις είχε παραλάβει και ανέρχονταν σε 6.000 ευρώ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο που είχε στην τσέπη του.

Αμέσως μετά οι ληστές ανέβηκαν και πάλι βιαστικά στη μηχανή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Με όσες δυνάμεις τούς είχαν απομείνει τα δύο θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως σήμανε συναγερμός. Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, που όμως δεν εντοπίστηκαν. Την προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ξάφριζαν κοσμήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε στο Ρέθυμνο μια 19χρονη «ελαφροχέρα», η οποία μαζί με μια συνεργό της που παραμένει ασύλληπτη «βούτηξε» κοσμήματα που η αξία τους υπολογίζεται στα 5.000 ευρώ.

Οπως έγινε γνωστό, η 19χρονη και η ακόμη άγνωστη γυναίκα κατάφεραν να τρυπώσουν στο σπίτι 35χρονης και να κλέψουν όλα τα χρυσαφικά της. Για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτές και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που εντόπισε και συνέλαβε τη 19χρονη, ενώ η συνεργάτιδά της αναζητείται. Η Ασφάλεια Ρεθύμνου εξετάζει τη συμμετοχή των δύο γυναικών και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...