Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Σαββατοκύριακο 08-09 Αυγούστου 2015

Δουλέψτε με διπλωματία για να μπορέσετε να απαιτήσετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας. Το θάρρος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείτε, αλλά…

Δουλέψτε με διπλωματία για να μπορέσετε να απαιτήσετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας. Το θάρρος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείτε, αλλά μην το παρακάνετε, προκειμένου να αποφύγετε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν έριδες και αντιπαλότητες. Με τον Αρη στον Λέοντα από τις 8, δεν είναι κακό να κάνετε αγορές για κάτι που θέλετε καιρό και δεν σας δινόταν η δυνατότητα, όμως αποφύγετε να πιστέψετε ότι με τα χρήματά μπορείτε να αγοράσετε ανθρώπους και συναισθήματα. Αργές και σταθερές αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό θα βάλουν την καθημερινότητά σας σε καινούργιους ρυθμούς. Προωθήστε τα σχέδιά σας και πραγματοποιήστε ταξίδια, αποφεύγοντας το ρίσκο, ώστε να έχετε αίσια αποτελέσματα.

Διακινήστε τις ιδέες σας χωρίς να υπερβάλλετε, αφού νιώθετε έντονα την ανάγκη της υλικής εξασφάλισής σας. Ο Δίας στην Παρθένο από τις 11, θα σας θυμίσει ότι η ευνοϊκή έκβαση των υποθέσεών σας θα εξαρτηθεί από τη σωστή δόση δυναμισμού και αισιοδοξίας που θα διοχετεύσετε τόσο στην εργασία σας όσο και στην καθημερινότητά σας. Με τη νέα Σελήνη στις 14 Αυγούστου στον Λέοντα, ανοίξτε την πόρτα της καρδιάς σας και θα γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας συνεπάρει ώστε να τα ξεχνάτε όλα. Το φλογερό ταμπεραμέντο σας θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας τονώσουν ψυχικά και θα σας χαρίσει αρκετές ερωτικές περιπέτειες και μικρά φλερτ. Θα υπάρχει αφθονία σε προσκλήσεις από φίλους, πάρτι και έξοδοι για διασκέδαση. Οσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε σχέση ή να κάνετε αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή, μην περιμένετε τον πρίγκιπα του παραμυθιού να σας χτυπήσει την πόρτα.

Από τη
Βιργινία Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Η πιθανότητα μονιμοποίησης κάποιου δεσμού σας ή συγκατοίκησης φαίνεται αρκετά αυξημένη αυτή την περίοδο, μια και οι συναισθηματικές σχέσεις σας θα βελτιωθούν αισθητά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι, είναι να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Τα τρίτα πρόσωπα που θα μπουν ανάμεσά σας και θα ασκούν τη δική τους κριτική, ωθούμενα από τη δική σας προτροπή, δεν θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, αλλά την καταστροφή. Εξάλλου, δεν γίνεται να δέχεστε αυτά που σας λένε τα οικεία σας πρόσωπα χωρίς αντιρρήσεις και να σας καθοδηγούν σε κάτι που είναι προσωπική σας υπόθεση, αλλά αν γίνει από την πλευρά των προσώπων του συντρόφου σας επαναστατείτε και κάνετε σκληρή κριτική κατηγορώντας τους ότι ανακατεύονται στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ:Η άνεση στο να εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα σας παρέχεται απλόχερα, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Προτιμήστε την ασφάλεια και την ηρεμία που σας προσφέρει η προσωπική σχέση σας, από το να αρχίσετε να μαλώνετε με τους άλλους. Αφήστε για αργότερα ανούσιες συζητήσεις που θα σας βάλουν σε μπελάδες και θα προκαλέσουν εντάσεις και ρήξη στις σχέσεις σας και εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να τις περάσετε με τον σύντροφό σας. Θα είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Εμφανιστείτε στους άλλους ανανεωμένοι και δυναμικοί, χωρίς να διστάζετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις τις οποίες έως τώρα υπομένετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πολλές ευθύνες που έχετε αναλάβει σας κάνουν να είστε αρκετά συχνά επιθετικοί και ευέξαπτοι. Ομως θα πρέπει να δείξετε ανοχή σε κάποια λόγια που μπορεί να ακούσετε, για να μη φτάσετε στα όριά σας και συμπεριφερθείτε με άσχημο τρόπο στον σύντροφό σας. Μη δείχνετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και οδηγείστε σε ακραίες καταστάσεις, άνευ λόγω και ουσίας, αφού η συνέχεια θα είναι μία: η υπερβολή θα είναι αναπόφευκτο κομμάτι σας. Ακόμη και αν είστε απολύτως σίγουροι ότι σε κάποια σημεία έχετε δίκιο, μη θεωρείτε πως εξαπολύοντας πικρά λόγια και κάνοντας σαν υστερικοί θα πετύχετε να πείσετε τον σύντροφό σας ότι εσείς ξέρετε το δίκαιο και το σωστό. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και προσπαθήστε να μπείτε έστω και λίγο στη θέση του, ώστε να επανέλθετε στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα. Αποφύγετε άσκοπες κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν μπερδεύοντας τους γύρω σας και μη αφήνοντάς τους να σας κατανοήσουν. Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με τη μορφή που έχουν οι σχέσεις σας και ίσως να έχετε και κάποιο δίκιο, αλλά αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να τις τοποθετήσετε σε καινούργιες βάσεις, μην αρχίσετε αμφισβητώντας τις. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά η αναταραχή που υπάρχει στις σχέσεις σας δεν οφείλεται μόνο στους άλλους. Αν καταφέρετε να παραμείνετε δύσκολοι και να κατανοήσετε ότι οι ψυχικές συγκρούσεις σας είναι η αφετηρία της ουσιαστικής απομόνωσής σας, θα ξεπεράσετε τύψεις που ίσως νιώθετε και ακολουθώντας το ένστικτό σας θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Η σχέση σας θα αρχίσει να βελτιώνεται αν σταματήσετε να ανακατεύετε τα επαγγελματικά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Για όλη τη διάρκεια της μέρας απαιτείται να δείξετε μετριοπάθεια και να ελέγξετε τυχόν χρόνια προβλήματα υγείας. Επίσης, είναι ιδανική περίοδος προκειμένου να λύσετε ψυχολογικά προβλήματα, αφού θα υπάρχουν δίπλα σας άτομα που σας αγαπούν, σας στηρίζουν και που θα είναι πρόθυμα να σας φτιάχνουν τη διάθεση. Αλλάξτε λίγο το στιλ σας και γίνετε λίγο περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί. Σας ενδιαφέρει ο οικονομικός τομέας να είναι σταθερός ώστε να περνάτε καλά και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε για να μην περάσετε δύσκολες ημέρες. Ξέρετε καλά ότι τα οικονομικά σας είναι από τους πιο περίεργους τομείς της ζωής σας. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σωστά σε κάθε σημαντική περίσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επιτυχίες στον εργασιακό χώρο, μικρές ή μεγάλες, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε να βγείτε ευχαριστημένοι και κερδισμένοι. Κινηθείτε προσεκτικά και όχι νιώθοντας πως ό,τι κάνετε είναι αγγαρεία. Η μεθοδικότητα στις κινήσεις σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε καλύτερη ποιότητα ζωής. Κάντε μια νέα αρχή ξεπερνώντας τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, διότι πρέπει επιτέλους να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Αντιμετωπίστε όλες εκείνες τις καταστάσεις που φέρνουν καθυστερήσεις και προχωρήστε σε νέες, χειροπιαστές δομές. Στοχεύστε σε ενέργειες που στο μέλλον θα προωθήσουν την ποιότητα, χωρίς να καταφύγετε σε υπερβολές. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε εκείνες τις λεπτομέρειες που δίνουν ομορφιά στις σταθερή σχέση σας και όχι σε ζητήματα που θα λυθούν μόνο μακροπρόθεσμα, διότι όσο καλή διάθεση και αν έχετε για να τα λύσετε, δεν μπορείτε να πιέσετε περισσότερο τον χρόνο.

ΖΥΓΟΣ: Η προσωπική σχέση σας έχει ανάγκη από τη δική σας φροντίδα αλλά και την προσοχή σας, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε με το ταίρι σας ορισμένες συζητήσεις που θα δίνουν απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες του, διότι πολλές φορές η μαχητικότητά σας εκλαμβάνεται από την πλευρά του ως αδιαφορία. Οσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε μια σταθερή σχέση, δεχτείτε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Χαμογελάστε στην τύχη σας και δεχτείτε με ευχαρίστηση τα καλά που σας δίνει. Ισως πολύ γρήγορα βρείτε έναν σύντροφο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει με τον αυθορμητισμό, τη γοητεία και τον ερωτισμό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί στην εργασία σας να απαιτείται να κυριαρχεί η λογική, αλλά σε αισθηματικό επίπεδο τον πρώτο ρόλο πρέπει να τον έχει το συναίσθημα. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και απολαύστε ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν καινούργιο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας και μη σας πιάνει πανικός. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ενισχυμένη την αυτοέκφρασή σας, που θα σας οδηγήσει στο να βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους, μην ξεχνάτε όμως την αυτοσυγκράτηση. Κάποιες φορές χρειάζεται να διατηρείτε τις αναστολές σας και να μη βλέπετε τις σχέσεις σαν ένα παιχνίδι αντιπαλότητας και κυρίως να παραμένετε ανεπηρέαστοι στις αναταραχές που μπορεί να προκαλούν εξωτερικά γεγονότα. Κάντε επαφές με νέα πρόσωπα, αλλά αποφύγετε να οριστικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, διότι μάλλον είναι νωρίς και ενδεχομένως η κρίση σας να είναι εσφαλμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ξαναβρείτε το χαμένο θάρρος και τη γοητεία σας, αλλά θέματα που θα αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά θα σας κρατούν διαρκώς απασχολημένους. Κάντε καινούργια βήματα στον επαγγελματικό τομέα και οι δημιουργικές ικανότητές σας σε συνδυασμό με τον ανατρεπτικό χαρακτήρα σας θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε μέρος των επιθυμιών και των στόχων σας. Στις άφθονες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο, για να μην έχετε μεταξύ σας συγκρούσεις και κόντρες. Θα έχετε έτοιμες απαντήσεις και λύσεις σε ό,τι και αν προκύψει, κάνοντας τους συνεργάτες σας να έρθουν πιο κοντά σε εσάς και να σας εμπιστεύονται περισσότερο. Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει μορφή και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα ανοίξουν νέους δρόμους με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως είναι η μοναδική φορά που τα ακραία συναισθήματα που θα νιώσετε δεν θα σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, αφού ακόμη και αν είστε λίγο «τρελοί», είστε παραδόξως προσγειωμένοι και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε σε αυτό που λέγεται συντροφικότητα. Γοητευτικοί και συμβιβαστικοί καθώς θα είστε, θα βρείτε μεγάλη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου. Σε γενικές γραμμές, όλα είναι καλά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας για να έχετε ισορροπία στο βάρος σας και αποφύγετε διά ροπάλου τις καταχρήσεις, αν θέλετε η ακτινοβολία σας να βρίσκετε σε καλά επίπεδα. Η εσωτερική ενέργειά σας πρέπει να διοχετευθεί με πιο σωστό τρόπο, ώστε να μη γίνεστε εσωστρεφείς και να μην αναλώνεστε. Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας και τοποθετήστε τα χρήματά σας σε επενδύσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κρατώντας τις μεταξύ σας σχέσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αναζητείστε τη συντροφιά και την παρέα τους, διότι έχετε ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας. Η συναισθηματική σχέση που θα αρχίσετε αυτήν την περίοδο θα έχει μια ανάλαφρη όψη και κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε επανασύνδεση με αγαπημένους από το παρελθόν σας. Επειδή η επανασύνδεση θα είναι στο χέρι σας, σκεφτείτε πολύ καλά αν όντως αυτό επιθυμείτε προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε όμως για το δικό σας καλό να μη ρίχνετε όλο το βάρος στις επαγγελματικές σχέσεις και προσπαθήστε να αυξήσετε τις αποδράσεις και τις συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ: Ενώ οι προσπάθειές σας είναι συνεχείς, οι φιλοδοξίες σας μεγάλες και οι στόχοι σας υψηλοί, υστερείτε στην οργάνωση και έτσι συχνά τα αποτελέσματα που έχετε δεν είναι αυτά που περιμένατε. Διαφημίστε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας και μη ζητάτε συνέχεια επιβεβαίωση. Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα επαγγελματικά σχέδιά σας, για να ξέρετε αν έχουν αξία, αντοχή στον χρόνο και μέλλον. Αρκετές φορές μέσα στη μέρα θα έχετε την τάση να σπαταλάτε χρήματα για πράγματα που σας εντυπωσιάζουν, αλλά σας είναι άχρηστα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, γι’ αυτό εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις που έχετε και στηριζόμενοι στον εαυτό σας προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις. Μην απελπιστείτε αν οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι πέσουν στο κενό, αφού έτσι και αλλιώς δεν τις είχατε ανάγκη.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...