Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές συναισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα…

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που οι αιφνίδιες αλλαγές θα κλονίσουν τη συναισθηματική και την οικονομική σας ασφάλεια, θα σας οδηγήσουν σε κάτι καλό και θα βάλετε σε εφαρμογή -έστω με καθυστέρηση- σχέδια και ιδέες. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα. Μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Με μεθοδικότητα θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα αυτούς που θα αφορούν κοινωνικές διακρίσεις, αν και δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις στις προσωπικές και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε τη λογική σας σε κρίσιμες στιγμές, τώρα που βελτιώνεται η κατάσταση στον οικονομικό σας τομέα. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει επηρεάζοντας την καθημερινότητά σας. Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας θέματα, αλλά στη συνέχεια το βάρος μετατοπίζεται στη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΛΕΩΝ: Ηρθε η ώρα να δικαιωθείτε για αδικίες που σας έγιναν και ατυχίες που είχατε. Η μέρα που θα διανύσετε θα είναι παραγωγική και ανανεωτική όσον αφορά σχέσεις, στόχους και συνεργασίες. Βρείτε το κέφι σας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και πραγματοποιώντας μια εκδρομή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κληθείτε να ανακαλύψετε γιατί αποτύχατε σε κάποιες από τις επιδιώξεις σας, για τις οποίες είχατε προσπαθήσει πολύ. Αρπάξτε την ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε νέους στόχους. Συμβουλές από τρίτους που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας δεν υπάρχει λόγος να τις ακούτε.

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή έχει αντιξοότητες και οι συναισθηματικές σας σχέσεις ίσως χρειαστούν κάποιες θυσίες. Ο επαγγελματικός σας τομέας βελτιώνεται και αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον. Θα ήταν καλό για εσάς να αποφύγετε σκόπιμα τη συντροφιά κάποιων που είναι επιθετικοί μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές συναισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις. Δεν χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσει έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζει το ύφος, το κλίμα και ίσως και η σύνθεση στην οικογένειά σας, που θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε ό,τι είχατε ξεκινήσει καιρό πριν. Μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε, για να προλάβετε παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεκτικό χειρισμό θα απαιτήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα για να μην αιφνιδιαστείτε. Η μέρα θα είναι αρκετά σύνθετη όσον αφορά επιρροές και γεγονότα. Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Για να δείτε την κατάσταση να καλυτερεύει, επιβάλλεται να μην έχετε καμία σκοτούρα στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε σημασία σε μια καινούργια ερωτική σχέση που έχετε συνάψει, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο που θα σας συγκλονίσει. Ακούστε την καρδιά σας σε θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα και δεν θα χάσετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...