Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Εισβολή στο σπίτι της… Εφης Σαρρή

Ο επίγειος παράδεισος της τραγουδίστριας με τους φοίνικες και τα vintage αντικείμενα

Περνώντας έξω από το σπίτι της Εφης Σαρρή με τις ψηλές μάντρες, τις βαριές σιδερένιες πόρτες και τις πυκνές αλέες αντιλαμβάνεσαι πως η έπαυλη ανήκει σε VIP πρόσωπο, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κρύβεται από πίσω!

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

4rfaewrtgbrsdf 1Η επιβλητική μεζονέτα με τα διαφορετικά επίπεδα, τους φοίνικες και την πισίνα, τα χρωματιστά ανθισμένα λουλούδια και το γκαζόν γύρω γύρω θα μπορούσε να είναι το σπίτι του πρωταγωνιστή στο «Miami Vice» Ντον Τζόνσον. Μόλις περάσεις την εξωτερική είσοδο νομίζεις ότι με μια δρασκελιά βρίσκεσαι από τα νότια προάστια στη Φλόριντα της Αμερικής. Θέλεις να φορέσεις χαβανέζικο πουκάμισο, ψάθινο καπέλο και να καθίσεις στο πέτρινο σαλόνι κάτω από την μπανανιά απολαμβάνοντας μοχίτο.

Η τραγουδίστρια έχτισε το σπίτι το 2000 «πετραδάκι πετραδάκι», όπως λέει, με χρήματα που κέρδισε από τις πίστες. Είναι ένα επιβλητικό μοντέρνο σπίτι, βαμμένο στο χρώμα του βουτύρου εναλλάξ με λευκό, με μεγάλα μπαλκόνια, καλογυαλισμένα μάρμαρα στους εξωτερικούς χώρους, κάμερες ασφαλείας, μπάρμπεκιου και εσωτερικά ντυμένο από άκρη σε άκρη με σκούρο ξύλο. Εντυπωσιακά είναι τα γύψινα κάγκελα, οι καμάρες, οι κίονες και η πισίνα, που δίνει την εντύπωση πως το σπίτι… επιπλέει!

Το σαλόνι χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο ψηλότερο βρίσκεται η τραπεζαρία και η κουζίνα σε ξεχωριστό δωμάτιο. Στη μέση του σπιτιού η ξύλινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο, όπου βρίσκονται οι κρεβατοκάμαρες, και σε ένα ακόμη ρετιρέ δωμάτιο. «Το σπίτι αυτό ήταν για μένα μια επένδυση ζωής. Ετσι είχα μάθει από τους γονείς μου. “Να έχεις ένα δικό σου κεραμίδι”, μου έλεγαν. Ο,τι χρήματα έβγαλα, λοιπόν, τα αξιοποίησα εδώ. Η μόνη περίπτωση που θα σκεφτόμουν σοβαρά να το πουλήσω θα ήταν -εκτός από την τιμή- για να μετακομίσω ακόμη πιο νότια, μπροστά στη θάλασσα» λέει στην «Espresso» η Εφη Σαρρή.

Ελληνας designer

Η διακόσμηση όλων των χώρων έγινε από πολύ γνωστό Ελληνα designer, που πάντρεψε καλαίσθητα το κλασικό με το μοντέρνο. Βαριές κουρτίνες από γαλλικά κρετόν κρέμονται στις τεράστιες τζαμαρίες, που βλέπουν απευθείας στην πισίνα και προστατεύουν από τον δυνατό ήλιο τα μεσημέρια. Υπάρχουν άνετοι λευκοί καναπέδες δεξιά και αριστερά από το τζάκι, ένα αριστουργηματικό τεράστιο λευκό, μεταξωτό χαλί και πίνακες γνωστών Ελλήνων και Ιταλών ζωγράφων σε διαφορετικά μεγέθη, που δίνουν την αίσθηση μιας πιο sophisticated διακόσμησης. Τα μικροέπιπλα, τα εκκεντρικά αντικείμενα και τα διακοσμητικά είναι όλα εισαγωγής από το Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Νέα Υόρκη. Στο γυάλινο τραπεζάκι, δίπλα στον τριθέσιο καναπέ, δεσπόζει η βιογραφία της Αννας Καλουτά, την οποία -όπως παραδέχεται- η τραγουδίστρια θαύμαζε πολύ, αλλά και ένας τόμος με έργα του Βασίλη Θεοχαράκη.

Η τραπεζαρία βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του ισογείου, κάνοντας αντίθεση με τους βαμμένους μαύρους τοίχους και τα βιτρό χρωματιστά παράθυρα. «Από εδώ έχει παρελάσει σχεδόν ολόκληρη η σόουμπιζ για καφέδες, beach parties, μπάρμπεκιου αλλά και πιο φιλοσοφικές βραδιές. Εχει μια απίστευτη ηρεμία ο χώρος» επισημαίνει η Εφη Σαρρή.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...