Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Ντίλερ κόκας λογιστής του Αχίλλειου

Χειροπέδες σε 47χρονο και άλλα δύο άτομα που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά στην Κέρκυρα, ενώ ο ίδιος ερευνάται και για μη έκδοση εισιτηρίων στο μνημείο της Κέρκυρας

Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες αποκαλύπτεται όργιο παρανομιών από το προσωπικό τουριστικού μνημείου της χώρας. Στην Κέρκυρα συνελήφθη για εμπορία κοκαΐνης ένας 47χρονος, εκ των υπευθύνων στο λογιστήριο του Αχίλλειου, που φέρεται ότι ελέγχεται και για συμμετοχή σε σπείρα η οποία έκλεβε από μη έκδοση εισιτηρίων!

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Το στέλεχος της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου καθώς και δύο ακόμη ντόπιοι, ηλικίας 54 και 52 ετών, φέρεται ότι είχαν συστήσει εδώ και αρκετό καιρό εγκληματική οργάνωση, η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στο κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου αποκομίζοντας τεράστια κέρδη. Οι πληροφορίες για rq34wtq 3τη δράση της σπείρας είχαν φθάσει στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού, οι άνδρες του οποίου παρακολουθούσαν διακριτικά τους τρεις υπόπτους, όπως ανέφερε στην «Espresso» αξιωματικός της Ασφάλειας.

Ερευνα

Το απόγευμα της Δευτέρας το 47χρονο στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης συναντήθηκε με τον 54χρονο και τον 52χρονο σε κεντρικό σημείο του νησιού για την αγοραπωλησία κοκαΐνης. Ομως, προτού προλάβουν να ολοκληρώσουν το deal, βρέθηκαν και οι τρεις με χειροπέδες. Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 47χρονο εντοπίστηκαν πάνω του έντεκα σακουλάκια με κοκαΐνη βάρους 10,5 γραμμαρίων, ενώ από τον 54χρονο κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 1.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του. Λίγη ώρα αργότερα έγιναν έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού στα σπίτια των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν 59.975 ευρώ στο σπίτι του 54χρονου και 850 ευρώ μαζί με ναρκωτικά χάπια στην κατοικία του 52χρονου. Ακόμη, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς επτά κινητά τηλέφωνα και μία μοτοσικλέτα, την οποία τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά και τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών στο νησί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας και διακίνηση κοκαΐνης κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν.

Η σύλληψή τους έπεσε σαν κεραυνός στους κατοίκους της Κέρκυρας, καθώς και οι τρεις είναι γνωστά πρόσωπα στο νησί. «Εκτός από το στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης που εργαζόταν στο Αχίλλειο, και οι άλλοι δύο είναι γνωστοί. Εκτός από τα ναρκωτικά, εξετάζεται η συμμετοχή όλων και σε άλλα σοβαρά αδικήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και επιβεβαίωσε ότι η έρευνα εξακολουθεί να είναι ανοιχτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διωκτικές Αρχές ερευνούν αν το υψηλόβαθμο στέλεχος της οικονομικής διεύθυνσης του Αχίλλειου συμμετείχε και σε παράλληλη σπείρα η οποία έκλεβε το Δημόσιο από τη μη έκδοση εισιτηρίων στο πιο γνωστό μνημείο του νησιού. Αν ισχύει αυτό, θα είναι το δεύτερο κρούσμα μετά τον σάλο που ξέσπασε στην Κνωσό με τη μη έκδοση αποδείξεων!

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...