Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

Στον «Σκορπιό» της Χαλκιδικής

Στο νησάκι του Διάπορου (στη βίλα που είχε κάποτε ο Βουλινός) με τα έξι παιδιά τους για ολιγοήμερες διακοπές

Αέρα… Οσκαρ στον «Σκορπιό» της βόρειας Ελλάδας, στο διάσημο νησάκι του Διάπορου (απέναντι από τη Βουρβουρού στη Σιθωνία της Χαλκιδικής), αναμένεται να δώσει για λίγες ημέρες ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ!

Το δημοφιλές κινηματογραφικό ζευγάρι φαίνεται πως επέλεξε για καλοκαιρινό προορισμό του το νησί, στο οποίο αναμένεται μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφεραν ξενοδοχειακοί παράγοντες της Χαλκιδικής, οι δύο σταρ που θα έχουν μαζί τους τα έξι παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στη βίλα η οποία ανήκε άλλοτε στον εκλιπόντα επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θωμά Βουλινό και αγοράστηκε πέρυσι από έναν Γαλλοεβραίο επιχειρηματία ονόματι Ρεμί.

Ο οικοδεσπότης που θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τους «Μπρατζελίνα» είναι μεγαλοεργολάβος με διεθνές κύρος στις κατασκευές και πολλά έργα στην Ισπανία και τη Γαλλία. Ο ίδιος είχε ξεκινήσει την ανακαίνιση της βίλας από το περσινό καλοκαίρι, 4erq34twe5 2με σκοπό να ανανεώσει την πολυτελή διακόσμησή της με σύγχρονους όρους, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια από την κατασκευή της, στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Παράλληλα ακριβώς δίπλα είχε ξεκινήσει την κατασκευή πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών και άλλων εγκαταστάσεων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πολυτελής βίλα

Η βίλα-θρύλος, συνολικού εμβαδού 500 τ.μ., με τα εννέα υπνοδωμάτια και τα πέντε μπάνια, καταλήγει σε πανέμορφη ιδιωτική παραλία. Ηταν μάλιστα η πρώτη που είχε κατασκευαστεί στο νησί και αμέσως έκλεψε τις εντυπώσεις με τα πανάκριβα μάρμαρα και την εμφανή πολυτέλειά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ θα επισκεφτούν τη Χαλκιδική, αφού πριν από μερικά χρόνια είχαν βρεθεί με τις εντυπωσιακές θαλαμηγούς τους στο Ποσείδι παρέα με τον Τζον Τραβόλτα και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Αλλωστε είναι γνωστή η αγάπη των δύο σταρ για την Ελλάδα, την οποία έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές.

Στον Διάπορο, που χαρακτηρίζεται και ως νησί των «σκαφάτων» της Χαλκιδικής, αφού η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω θαλάσσης, έχουν τις πολυτελείς βίλες τους πολλοί μεγαλοεπιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας. Μεταξύ των κατοίκων την καλοκαιρινή περίοδο είναι και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, που διαθέτει σπίτι στο ειδυλλιακό νησάκι.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...