Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κάνετε περιττές σπατάλες, γιατί τα άσκοπα έξοδα θα σας οδηγήσουν σε δύσκολες μέρες στο άμεσο μέλλον.

ΚΡΙΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο σας, αλλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Θα έχετε και πάλι αρκετή όρεξη να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Αφήστε στην άκρη τα σενάρια, υιοθετήστε νέες ιδέες και δεν θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν και αν υπάρχει η προοπτική για ένα ταξιδάκι, καλό θα ήταν να το τολμήσετε. Με το να πιέζετε τον εαυτό σας ασταμάτητα το μόνο που καταφέρνετε είναι να μπλοκάρετε την ενέργειά σας. Πολλές φορές η ανία σάς κουράζει και σας κάνει να βαριέστε τα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά. Για να υπάρχει συνέχεια πρέπει να αποδεχθείτε τις απόψεις των άλλων. Κρατήστε συγκεκριμένη τακτική για να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Οι συνεργάτες σας θα υποστηρίξουν τα νέα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κάνετε περιττές σπατάλες, γιατί τα άσκοπα έξοδα θα σας οδηγήσουν σε δύσκολες μέρες στο άμεσο μέλλον. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση. Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά σίγουρα το δικαιούστε.

ΛΕΩΝ: Βάζοντας μπροστά τη λογική θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές εντυπώσεις των άλλων. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας που δεν σας οδηγεί εκεί που τελικά θα θέλατε. Προσπεράστε τις καταστάσεις που σας γεμίζουν άγχος και αδιαφορήστε για τους ανθρώπους που το προκαλούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέπετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας. Περιορίστε στο ελάχιστο συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Ξεχωρίστε τις βάσεις των δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο, τον οποίο θα μπορέσετε να ξοδέψετε εκεί που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας σας ξεκινώντας από αλλαγές στον χώρο. Θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στον επικοινωνιακό τομέα σας και ίσως κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραποιημένες ή παρερμηνευμένες και να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα σας θα σας βγάλουν τελικά κερδισμένους. Δεν αποκλείεται να απαιτηθεί να προβείτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να διαπραγματευτείτε πάνω σε νέες, καλύτερες βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας που νιώθετε ότι υστερούν θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους παρουσιάζουν έντονο πρόβλημα και φαίνεται ότι εμποδίζουν την πρόοδό σας. Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καθημερινότητά σας έχει πολλά να σας δώσει που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια τάση απληστίας και διεκδίκησης που θα έχετε έντονη, θα σας κάνει στα μάτια ανθρώπων που σας ξέρουν πολύ καλά να μη σας αναγνωρίζουν. Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα αφορούν κλείσιμο συμφωνιών και να έχετε μελετήσει προσεκτικά υπογραφές συμβολαίων.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρχίζετε να ξεπερνάτε την αίσθηση της μοναξιάς και να παρασύρεστε από ένα κύμα ζωντάνιας γύρω σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε το κλίμα που επικρατεί στον συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να είναι περισσότερες από όσες εσείς νομίζετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...