Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ σας. Η εύνοια θα…

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα αφαιρέσει πολλές από τις δυσκολίες που έχετε, αλλά θα σας ωθήσει να βρείτε στήριγμα στην αυτοπεποίθησή σας και να μην εξαρτάστε τόσο από τους άλλους. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις, οπότε μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που σκέφτεστε θα γίνει εφευρετικός και γόνιμος βοηθώντας σας ποικιλοτρόπως. Εάν είστε μεθοδικοί, τα εμπόδια που σας δυσκολεύουν τον τελευταίο καιρό θα αποτελέσουν παρελθόν. Η διπλωματία θα είναι στα επαγγελματικά σχέδιά σας ένας σημαντικός παράγοντας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πελαγώνετε σε κάθε δυσκολία, κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας, ειδικά στην εργασία σας. Μη δείξετε φόβο μπροστά σε έναν συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας, γιατί θα το εκμεταλλευτεί. Πρέπει να δείξετε ότι είστε δυνατοί και δεν φοβάστε να έχετε άποψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ σας. Η εύνοια θα σας ακολουθεί, αν φανείτε πιο συγκροτημένοι και μετριάσετε την αδιαλλαξία. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία για προσωπική προβολή.

ΛΕΩΝ: Μπορεί το καθήκον να προηγείται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή. Χαμογελάστε, ακούστε την καρδιά σας και δείξτε την τρυφερότητά σας. Ευνοείται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου στα επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματα και την αυτονομία σας με διπλωματικό τρόπο και όχι ξεσηκώνοντας εντάσεις. Προτιμήστε καθαρότητα στις συναλλαγές σας, γιατί οι αντίπαλοι καραδοκούν. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας και να του πείτε ό,τι σας ενοχλεί πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να δείτε τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας αλλά και το παρασκήνιο που παίζετε πίσω από την πλάτη σας. Δεν σας χρειάζεται η ίντριγκα. Μην καταπιέζεστε αν τα πιστεύω σας συγκρούονται με αυτά των συνεργατών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας με δυναμισμό και ξεκινήστε από την αρχή. Εχετε αρκετούς λόγους να πιστεύετε και να ελπίζετε πως θα ξεφορτωθείτε ό,τι σας είναι άχρηστο και ενοχλητικό. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια συνεργασία και προβάλετε τα σχέδιά σας σε άτομα κύρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να σας κοντρολάρουν και να σας χαλούν τη διάθεση. Τα εργασιακά θέματα πάνε μια χαρά και θα τα καταφέρετε, αφού τα πράγματα είναι θετικά. Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς την να σας οδηγήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελέγξτε καλύτερα τον δυναμισμό σας και αξιοποιήστε τις δυνατότητες που έχετε για να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Ακόμη και αν κάποιες φορές υπάρχει πίεση, οι προοπτικές είναι καλές. Με τη βοήθεια της λογικής θα αποφύγετε εντάσεις και δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τις ευαισθησίες σας και κάντε ένα σχέδιο που θα σας συμφέρει. Καταστρώστε μακροσκελή προγράμματα και ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να προχωρήσετε. Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε όλα τα χατίρια.

ΙΧΘΥΕΣ: Τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια που έχετε κάνει για τώρα, οπότε μη σας πιάνουν άγχος και αγωνία. Η εύνοιά σας συνεχίζεται ακάθεκτη. Σε επαγγελματικά θέματα πρέπει να δείξετε πυγμή, αν είστε μετριοπαθείς θα το βρείτε μπροστά σας, καθώς άλλοι με λιγότερα προσόντα θα σας ξεπεράσουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ